Fijne ervaring

De chauffeur belde een kwartier voor aankomst en op het moment dat hij er was en liet weten waar hij stond. Het was een vriendelijke nette man, netjes gekleed en bleef ons keurig met u aanspreken. De rit ging ook prima, de chauffeur reedt niet als een malle maar gewoon netjes de aanbevolen snelheid. Eenmaal op bestemming pakte hij onze koffers uit de achterbak en wenste ons een fijn verblijf.

Punctualiteit gevraagd en ook gekregen.

Zowel op de heen-, als terugreis een prima rit gekregen.

Chauffeur was ruim op tijd en heeft ons goed en veilig op onze bestemming gebracht

Op tijd, aardige taxichauffeur!

Zoals het hoort !

Taxi was op tijd, deed de bagage netjes in de kofferbak. Reed netjes en zette ons netjes bij de juiste ingang af. Prima geregeld !

Makkelijk plannen, goede communicatie

Het plannen via de website ging snel en makkelijk. Binnen een paar uur had ik het nummer van de taxicentrale die mijn rit uit ging voeren. De site zegt binnen een kwartier, maar toen hadden ze enkel hun eigen nummer er aan toegevoegd. De communicatie met de chauffeur ging daarna makkelijk en vriendelijk. Hij was op de heenweg wel bijna een kwartier te laat, maar dat ligt natuurlijk niet aan de website.

Top geregeld

Op tijd Vriendelijk Goede service

Prima in alle opzichten, voor herhaling vatbaar.

prima op tijd voor de heenreis, lang op ons gewacht na vertraging (terugreis), uitstekende chauffeurs, correct, hielpen met de bagage. Top.

De taxi was wat te laat, maar ik werd daar keurig van op de hoogte gesteld.

Prima geregeld

Wij hadden een retour taxi geboekt voor 6 personen naar en van een pretpark vandaan. Alles keurig op tijd en super leuke en nette chauffeurs. Zeker voor herhaling vatbaar.

Perfekt

Zeer klantvriendelijk behulpzaam en het voornaamste....ruim op tijd.

Goede service en gezellige chauffeur

Chauffeur was netjes op tijd. Verder gezellig en mooi op tijd afgeleverd.

Superrit gehad.

Chauffeur was vriendelijk, gezellig met praten. Koffers bij Schiphol netjes op de kar gelegd. Zou hem zo weer boeken.

Een betere eerste ervaring kan niet

Ik ben superblij dat ik Sneltaxi heb gekozen als mijn vervoer naar Schiphol. Frans is super aardig en behulpzaam. Hij zorgde ervoor dat ik netjes op tijd ben aangekomen op Schiphol. Als ik weer een taxi naar/van Schiphol nodig heb, zal ik hem zeker bellen.

Prima en prettige contact en zeer goede service!

Ik had 2 taxiritten geboekt, 1 taxibedrijf belde voor de terugreis ruim van te voren af. Sneleentaxi heeft het samen met mij heel goed opgepakt. De taxi was op de afgesproken tijd voor de heen en terugreis, de chauffeurs waren zeer vriendelijk en attent!

Precies zoalsgehoopt

Precies zoals gehoopt, beter dan verwacht. Heel correct en goed op tijd

Goed gedaan, smaak naar vaker!

Stipt op tijd. Prima vervoer

Professionele chauffeur, mooie, schone wagen,

Er stonden de dag van de rit van Bavel naar Rotterdam airport enorm veel files. Chauffeur meldde dat hij zelf vaststond en hield door realtime navigatie precies bij wanneer hij bij ons zou zijn. Daarna via omweg toch op tijd bij vliegveld.

Precies volgens afspraak.

We waren verrast door de correcte manier waarop de chauffeur ons benaderde, hoe vriendelijk en behulpzaam hij was en de taxi was keurig op tijd. Wij hebben andere ervaringen, dus dit was geweldig.

Vriendelijk en klantvriendelijk

Aardige en behulpzame chauffeur, top

Aardige en behulpzame chauffeur, top

Bedrijf was niet berijkbaar,maar chauffeur heeft mij gebeld.

Correct

Prijs voor ritje vanaf Schiphol was significant gunstiger dan andere aanbiedingen; boeken ging simpel en gestroomlijnd. Het busje waarmee we werden vervoerd was ruim, maar niet bijzonder comfortabel. Chauffeur sympathiek en op tijd.

Enige verwarring was er omdat aangegeven werd dat Mehmet Taxi uit Haarlem kwam. Dat was ongeloofwaardig voor een rit in Maastricht. Mehmet woont sinds een half jaar in Heerlen. Hij is fantastisch. Hij was al aanwezig, stond op een relatief rustig hoekje van de uitgang en was in no time uit gewriemel van auto’s en mensen met koffers. Buitendat een vriendelijke, behulpzame heer. Het was een heel goede ervaring. Vriendelijke groet, Mari

Vriendelijke en deskundige chauffeur.

De chauffeur was keurig op tijd en reed ons op professionele wijze naar de luchthaven. Wij waren tevreden.

Atoomweg 63

3542 AA Utrecht