Makkelijk en snel

Ik ga nooit met de taxi en vond het lastig om na te gaan waar nu een taxi te boeken nu ik er toevallig eentje nodig had voor een langere rit. Ik wil snel en zo goedkoop mogelijk op plaats van bestemming zijn. Sneleentaxi.nl had een beduidend lager tarief dan bij bedrijven hier uit de regio (scheelde soms wel 20 euro). Taxichauffeur was 5 minuten later en belde daar netjes over. Aardige chauffeur, snelle rit, ik ben tevreden.

Snel en nette service

Nette chauffeur die ons netjes op de afgesproken plek en tijdstip heeft opgehaald.

Goede service! Fijne taxi

Chauffeur was op tijd en het was een fijne taxi waarbij Corona maatregelen goed werden nageleefd dmv een scherm!

Keurig op tijd en goed geholpen met de koffers.

zie boven

Nooit meer boeken bij sneleentaxi

Uren geduurt om online te boeken voor 10 pers dus 2 taxi's. Uiteidelijk gelukt en de definitieve bevestiging gekregen na heel veel op en neer gechat. De taxi van de heenreis ging goed. Chauffeur mooi op tijd en heel vriendelijk. Zijn we een uurtje op de plaats bestemming krijgen we telefoon dat de terugreis word geannuleerd en het geld word terug gestort. En dan sta je daar. Nogmaals gebeld maar niks, ga maar googlen voor andere taxi is antwoord. Had dat maar voor de heenreis gezegd. Het klopt staat in de voorwaarden, maar als je reserveerd doe je dat om iets vast te leggen dat je daar van op aan kunt. En sneleentaxi is dus in onze ogen niet betrouwbaar. En dat zullen we ook iedereen adviseren om hier nooit te boeken

Exact op tijd.

Prima service. Prettige chauffeur.

Was 5 minuten later, maar belde daar over op.

Punctual and professional

Excellent communication and a smooth early morning ride to the airport from Rotterdam.

Ruim op tijd en een prettige chauffeur

Perfecte service

Chauffeur was perfect optijd

Prima op tijd aardige chauffeur

Prima op tijd vlot naar Schiphol aardige chauffeur

Uitstekende service

Mijn chauffeur Faizal appte mij een dag van te voren of ik bezwaar had om een kwartier eerder te komen afgehaald te worden. Dit vind ik service ten top dat iemand anders met je mee denkt daar het zondagochtend 5.00 uur betrof. Klasse !!!!

Goed geregeld

Alles verliep perfect waardoor ik snel thuis was. Vriendelijke Chauffeur en niet zo duur.

Super aardige chauffeur, top service!

Zie boven

Helemaal goed

Helemaal goed

Vriendelijke chauffeurs

Keurig op tijd en hele vriendelijke chauffeurs

Zeer vriendelijke taxi chauffeur. 20 minuten voor vertrek kregen wij netjes een berichtje met in welke auto de chauffeur reed en informatie over de aankomsttijd! Super!

Beide chauffeurs waren netjes optijd goede communicatie ik werd netjes elke keer gebelt dat ze er waren bedankt voor deze fijne ritten!

Op tijd en netjes

Chauffeur netjes op tijd en rustige rijder.

Prima geregeld. Taxi was mooi op tijd. Nog even telefonisch contact gehad waar ik me precies bevond

Prima in orde!

Taxi was ruim op tijd! Vriendelijke chauffeur.

De taxi was ruim op tijd op locatie, vriendelijke chauffeur, schone taxi

Taxi was goed op tijd! SMS vooraf en een heel gezellige taxichauffeur

Vriendelijke chauffeur

Atoomweg 63