Prima en accuraat

Prettige chauffeur en mooi op tijd

Helder en op tijd, goed vervoermiddel en service

Volgende keer weer.

Op tijd en een rustige rit naar plaats van bestemming

Taxi chauffeur heeft netjes gebeld dat hij onderweg was. Was mooi op tijd en behulpzaam met onze koffers.

Erg goed en perfect op tijd

vriendelijk corect geweldig

xxx

Week geleden geboekt en betaald

Ik had een week geleden geboekt en betaald. Ruime op tijd. Vandaag onderweg na Eindhoven voor bedrijfs Uitje, om 1630 bel jullie ons af iemand die kan niet lopen en iemand die zwanger is Echt schandalig en betaald

Heel correcte chauffeur, fijn op tijd en rijstijl was zeer aangenaam!

Correct en snel

Goede service, nette chauffeur.

Uitstekend ervaring

Vanaf de boeking tot aan de communicatie met de chauffeur en de rit was uitstekend

Aanrader!!

Keurig op tijd. Aardige, nette, behulpzame chauffeur. Goede prijs. Reserveren gaat snel en makkelijk. Echt een aanrader!!

Rit om 0400 on de ochtend naar Schiphol. Chauffeur belde avond tevoren op om rit nogmaals te bevestigen. Stond keurig op tijd voor de deur

Op tijd en prima rit

Mehmet was exact op tijd, behulpzaam met inladen bagage (nogal veel ivm golfen) en het was een prima rit naar Eindhoven airport.

Goede service keurig op tijd.

Keurig netjes op tijd opgehaald vantevoren een berichtje van de taxichauffeur gekregen dat hij onderweg was. Prima service en een vouwing te boeken tegen een goede prijs.

Luxe taxi besteld voor veel geld maar geen luxe ontvangen

Ik had een luxe taxi besteld maar kreeg een Toyota prius, prijs/kwaliteit zeer slecht. Zeer ontevreden. 2 weken na de klacht pas een respons gehad of ik deze beoordeling wil aanpassen. Zeer slechte zaak en onprofessionele afhandeling. Zal niet gauw weer een rit met sneleentaxi nemen en zal hem dan ook afraden.

Goed op tijd, behulpzaam, veilige chauffeur

Goed op tijd, zeer behulpzaam en een veilige chauffeur. De wagen was wat ouder, maar wel comfortabel.

Een fijne , rustige rit .

Het was een comfortabele rit . De chauffeur was op tijd en vriendelijk. Voor mij was het wat lastig bij het uitstappen dat het een auto met lage instap was. Maar dat ligt aan mijn persoonlijke situatie.

Inspirerend

Aardige taxichaffeur met leuk praatje over reisverhalen

Zeer nette taxi, net vervoerd, aardige chauffeur

Wij hadden een taxi(busje) besteld voor 5 personen, waaronder 1 kind die in een stoeltje moest. Chauffeur heeft zelf het stoeltje geïnstalleerd en zorgde dat het kind goed vast zat. Voor de terugweg kwamen er 3 personen meer mee. Dit was geen probleem. De taxi was op tijd en reed keurig. Top.

heel goed

we werden geweldig ontvangen en perfect heen en weer gereden Super!

Boeken van een taxi van snel een taxi was makkelijk. Chauffeur was keurig op tijd en aardige man. Veilige rit naar de luchthaven en ook daar ruim op tijd aangekomen zoals we gepland hadden.

Goede ervaring

Prima om met jullie afspraken te maken en waar nodig tijdstippen te wijzigen. Vriendelijke chauffeur , aan te bevelen.

Precies op de afgesproken tijd, prettige chauffeur, heel ontspannen!

geweldig

de taxi was op tijd en wachtte daar bij het ziekenhuis top

Waardeloos

1 dag voor vertrek annuleren ze de rit en vervolgens zijn ze van de aardbodem verdwenen en onder geen mogelijkheid bereikbaar .

Goede rit

Snel en veilig