TOP!

Lieve Chaffeur, voor de eerste keer met onze kleine baby, wat nogal een gehaast was naar Schiphol. Chauffeur had veel geduld en hielp ons goed met alle koffers! Zeker een aanrader!

Stipt op tijd en beleefde aardige chauffeur

Zeer slecht!!

Wij hadden een retour Schiphol geboekt, leek allemaal keurig geregeld. Heenreis verliep volgens afspraak. De terug reis was een ramp, direct na het landen de chauffeur gaan bellen zoals de afspraak was, kregen 1,5 uur de voicemail. Noodnummer gebeld, we moesten nog maar een kwartier wachten, nog steeds geen taxi en geen contact. Weer noodnummer gebeld, heel bandje afluisteren, ok er komt een taxi aan alleen wel voor het dubbele tarief en gelijk afrekenen. De volgende ochtend belt snel een taxi met duizend maal excuses, ze hadden een fout gemaakt en vonden het heel erg, natuurlijk werd het volledige bedrag dus ook wat we extra moesten betalen terug gestort, want het was hun fout. Nou mooi niet dus alleen de ritprijs en niemand zogenaamd bereikbaar en die collega van vrijdag werkt er niet meer 3 dagen later, dus ze kunnen het niet navragen. Deze mensen liegen en bedriegen alles aan elkaar!!!!! Dus mensen geloof niet al deze positieve recensies en dat ze er alles aan doen om het op te lossen.

Een eerste kennismaking met uw bedrijf Voor herhaling vatbaar

Snel en efficient

De taxi stond er al toen we aankwamen, en heeft ons keurig naar de plaats van bestemming gebracht.

Goede taxi rit!

Goede chauffeur, netjes optijd en correct. Gezellig muziekje gedraaid ook voor de kindjes. Hielp mee met koffers etc

Stipt optijd . Prettige chauffeur

Stipt optijd, prettige chauffeur

Aanrader ik ga mijn vrienden jullie aanbevelen goed geregeld allemaal

Ruim op tijd belde van te voren dat hij er aan kwam koffers aangepakt en in de auto gezet top correcte chauffeur op tijd op de luchthaven We gaan de volgende reis Weer met jullie mee

Alles was perfect

Alles was en ging perfect

Geen opmerkingen, top geregeld,

De taxi was nog voor de afgesproken tijd, mooie taxi en ruim genoeg voor 8 personen met bagage, kortom prima geregeld

Geweldige rit gehad . Op tijd, vriendelijk en voelde me zeer veilig.

Van het begin tot het einde liep alles geweldig. De website is fantastisch en het vooraf betalen is fijn. En betaalbaar:)

Super aardige taxi chauffeur

We waren het bruidspaar Dit niet doorgegeven dus de taxi chauffeur was helemaal teleurgesteld dat hij het niet wist. Amders had hij zijn pak aangedaan. Zo leuk. Voor de rest prima rit

Top chauffeur

De chauffeur was er zelfs vroeger en vriendelijke man

Een hele dikke 10

Snel een taxi kunnen regelen voor mijn moeder die vervoerd moest worden met COVID-19.. Echt super geregeld en een super super super vriendelijke chauffeur ….. een hele dikke 10 krijgen jullie van me !!!

Integere goede vent. Erg flexibel mbt tijd. En geduldig:)

Op tijd.

Fijne rit met aardige chauffeur.

Uitstekende rit gehad.

Taxi was ruim op tijd, en een vriendelijke chauffeuse.

Goede prijs-kwaliteit verhouding

Vriendelijke taxi chauffeur in een keurige auto en op tijd bij de airport. Prima ervaring en zal de service aanbevelen aan anderen.

Lekker snel thuis

Even bellen als je geland bent en weer als je buiten staat. Binnen 2 minuten was de taxi er op de afgesproken plek. Geen gedoe om 2 uur in de nacht en binnen 19 minuten thuis. Heel netjes en het geld zeker waard.

Wat een prettige ervaring! Ontzettend aardige en bekwame chauffeuse! Ruim op tijd opgehaald. In het vervolg neem ik sneleentaxi!! Mevr. Van der Meij Woudenberg.

Eenvoudig te boeken, perfect op tijd en keurig gereden.

Op tijd én heel aardig!

De taxi was lekker op tijd en de rit naar Schiphol was prima De taxichauffeur was erg behulpzaam.

Vriendelijk en snel

Ik ben Afrikaans van Zuid-Afrika en heb een erg goede reis gehad.

Netjes op tijd en snel

Chauffeur netjes op tijd. Nette taxi. Volgende keer weet

goede rit en zeer behulpzame, vriendelijke chauffeur.

Zowel Rob als begeleider hebben de taxirit positief ervaren.

Atoomweg 63

3542 AA Utrecht