Aardige chauffeur, ruime bus

Online gereserveerd en van tevoren betaald, 1 dag van tevoren. Bij de bagageband op Schiphol de chauffeur gebeld, instructies gekregen om naar boven te gaan (Departures) en daar naar buiten te gaan en nogmaals te bellen als we er stonden met onze precieze locatie. Na dit 2e belletje was onze taxi er na ongeveer 15 min. We konden mooi voor de deur instappen. Het was een nette ruime bus met een coronascherm tussen de chauffeur en de passagiers (5). De chauffeur was aardig en behulpzaam.

Keurig op tijd prima bejegening

Keurig op tijd , prima service en bejegening

een prettige it

de chauffeur was uitstekend, kende de buurt goed en de rit was aangenaam

We voelden ons als een VIP!

We werden opgehaald in een super mooie auto en de chauffeur bracht ons in een fijne rit naar onze bestemming!

Fijne correcte tijdige en supervriendelijke chauffeur!

Slecht gestart door een cowboy die de rit voor jullie neus wilde weg kapen…na telefonisch contact met Dominique toch min of meer gerustgesteld. Wij werden door de taxichauffeur de avond voor onze bestelde rit opgebeld, kwestie van controle op telefoonnummer controleren. S ochtends om 5 uur opgehaald en na een aangename rit tijdig op vliegveld.

Zeer transparante communicatie en service volgens afspraak

Prima service, taxi zocht al via whatsapp met locatiedelen contact. Tip: op Website zetten waar taxi bij Rotterdam AirPort gaat staan (dus niet bij de taxistandplaats waar je automatisch naartoe loopt)

Alles perfect geregeld!

Via internet geboekt, werden heel goed geïnformeerd. Taxi was netjes op tijd, aardige en behulpzame chauffeur.

Wat een aardige man, hele mooie nette auto. Wat een fijn begin van de vakantie!

Top! Goede service !

zeer slecht

nooit meer bij snel een taxi.nl wij hadden een taxi besteld voor naar schiphol heenreis kwam de taxi een uur te laat terug kwam de taxi helemaal niet opdagen stonden 5 kwartier te wachten,daarna spoedcentrale van sneleentaxi.nl gebeld kon ik een taxi krijgen kosten me 200 euro zei die meneer dat ik die kon declareren bij snel eentaxi .nl en wat denk je ? niet dus ..die 200 euro moet ik zelf betalen wat die vergoeden ze niet staat weer in de voorwaarde terwijl het hun fout is de taxi chauffeur had de rit terug geven maar sneleentaxi.nl heeft geen nieuwe boeking gemaakt. sta ik daar met 3 kleine kinderen mindden in de nacht nu is het zo dat ik een tegoed van 90 euro kan krijgen voor de volgende taxi rit WAT DENK JE ZELF NOOIT MEER biij sneleen taxi.nl ze hangen ook de telefoon op als je met hun in discussie gaat,makkelijkste weg dit natuurlijk NOOIT MAAR DAN OOK NOOIT MEER

Snelle en gezellige rit!

Onze chauffeur was netjes op tijd en was heel gezellig. Heel efficiënt ook met het boeken van de rit.

Op tijd , vriendelijk en snel

De chauffeur was 10 minuten voor tijd al aanwezig. Dat was heel fijn. We zijn op tijd aangekomen. Hef was een fijne rit.

Een prima verlopen rit

Een taxi rit besteld voor onze zoon. De taxi stond keurig op tijd op de afgesproken plek. De rit zelf was ook prima verlopen. De taxi was vooraf al betaald. Bij aankomst was de afhandeling ook verder prima verlopen.

Het was goed.

De rit was prima in orde. De chauffeur was op tijd en ik was op tijd op mijn bestemming. Veilig en comfortabel.

Gewoon zoals je het mag verwachten.

Nachttaxi besteld om naar Schiphol te reizen. Chauffeur belde netjes op de mobiel dat hij voor de deur stond. De auto was in tegenstelling tot wat ik had verwacht groter en luxer. Gewoon super, zeker gelet op de scherpe prijs die je hebben.

Goede service, maar erge rook geur

De chauffeur was erg punctueel, reed netjes en snel. Maar de auto rook heel erg naar cigaretten rook, en dat maakte mij misselijk gedurende de rit.

Chauffeur is goed en vriendelijk

Heb echter wel een opmerking. In de bevestiging die we kregen staat dat je een nummer moet bellen zodra je geland bent. Dit is het nummer van uw kantoor waar niet wordt opgenomen na 17:00. Daarnaast wordt er ook niet vermeld waar de chauffeur geparkeerd staat. Na vragen en zoeken kwamen we uiteindelijk bij de chauffeur terecht. Dit is zonde van de tijd Dit verdient echter verbetering.

Op tijd

Prima rit

Stipt op tijd en heel fijne chauffeur!

Prijs-kwaliteit verhouding klopt helemaal.

Perfect geregeld

Taxi was perfect op tijd. Zeer vriendelijke chaufferur, heeft geholpen met mn koffers en was gewoon even een gezellige rit. Ben altijd toch wel een beetje gestresst als ik naar de luchthaven moet maar door de vriendelike service was dat gauw over :) Maak er vaak februik van en nog nooit teleurgesteld, alleen maar super tevreden. Raad t iedereen aan!

Snel thuis vanaf rotterdam airport

Van rotterdam airport naar huis, ons vliegruig was 20min te vroeg, en we waren ook erg snel buiten , chauffeur had dit al gezien en was er toch prima op tijd.

Top service!!

Zeer fijne ervaring om de vakantie af te ronden! In de ochtend een bericht ontvangen en communicatie verliep verder zeer goed. Ontzettend bedankt hiervoor!!

Geweldig!

Zeer vriendelijke chauffeur en erg behulpzaam.

Prima geregeld!

Snel geregeld, snelle bevestiging en prima service tegen een scherpe prijs.

Prima rit

Goed op tijd en uitstekenden taxi.

Atoomweg 63

3542 AA Utrecht