Makkelijk online boeken, chauffeur was op tijd en vriendelijk

Het is gemakkelijk en snel om online een taxi te boeken via sneleentaxi.nl. De taxi was keurig op tijd en vriendelijke chauffeur.

Zeer klantgericht en snel, prima service!

Zondag 4 Okt.j.l. Mobiel+vaste telefoon buiten gebruik. PANIEK, 80j.+hartpatiënt. Sneleentaxi online geboekt[ de enige web-site die niet schrok van mijn geklungel] PROBLEEM!! Geen tel. bereik met mijn chauffeurs, want mijn telefoons hadden slecht geslapen...zou zomaar kunnen, er is meer tussen hemel en aarde wat wij mensen niet begrijpen.... De chat gemaild dat ik als een speer naar de Mediamarkt moest, om mijn vaste Telefonientje weer op het rechte pad te krijgen. Kreeg snel respons van lieve Dominque...als ik op tijd klaar stond was er niets aan de hand. Een joekel van een taxi met een erg vriendelijke, behulpzame +geduldige chauffeur!! Als rollator klantje ben je helaas niet meer zo soepel in de benen als onze Maxima...Kwam ook weer veilig thuis!! Mensen Blijven lachen, blijf gezond en mondkapje op! Mia Savenije.

Snel, efficient op tijd en vriendelijk.

De auto was schoon. De chauffeur , ervaren in deze ritten, legde van alles uit. Stap voor stap. Probeerde gerust te stellen. Zeer aanbevelenswaardig.

Goede en nette chauffeur.

Zoals afgesproken op de juiste tijdstippen aanwezig, nette chauffeur. Goed gevoel aan over gehouden via jullie bedrijf.

Keurig op tijd!

Was zelfs ietsje vroeger; belde me van tevoren op. Keurig gastheer/chauffeur!

Alles ging precies als gepland

Taxi kwam zowel op heen als terugreis op tijd. Het telefonisch contact met de chauffeur nav de flexibele terugreis was goed. Alles bij elkaar prima ervaring.

Uitstekende service

Goed geregeld

Top!!

Voor het eerst een taxi genomen naar de luchthaven, in 1 woord geweldig. Nette chauffeur goed geïnformeerd en keurig op tijd. Gelukkig hebben we de terug reis ook geboekt bij snel een taxi,!!

De chauffeur stond op het afgesproken tijdstip voor de deur en heeft ons netjes afgezet bij de luchthaven

Luxe taxi, nette chauffeur, keurig op tijd.

Luxe taxi, nette chauffeur, keurig op tijd.

Helemaal top!

Afsluiting van een geweldig en door het geregelde vervoer van te voren - zorgeloze avond!

taxichauffeur heeft van te voren contact opgenomen. Hij was op tijd volgens afspraak. Hij was behulpzaam en vriendelijk. ZIjn rijstijl was ook plezierig.

Erg prettige en aaardige chauffeur

Erg prettige en aaardige chauffeur

Behulpzame chauffeur Op tijd aanwezig Goede chauffeur tijdens de rit

Netjes, schoon, snel en behulpzaam

Erg aan te bevelen!

Na op tijd een sms te hebben gehad van de aankomt was ie er precies op tijd. Na een praatje vroeg mijn chauffeur waar de reis naar toe ging. Ik had namelijk een ander adres in gevuld en deze vriendelijke man bracht mij op het nieuwe adres voor dezelfde prijs al met al een top service

Taxi was wat verlaat maar keurig sms gestuurd daarna met mijn moeder naar corona test onderweg werd ik constant op de hoogte gehouden van de verloop van de rit!!!

Een rit zonder enig probleem

Chauffeur was ietsjes vroeger dan gevraagd, in mijn ogen is dat een pluspunt. We hadden een extra bagageruimte bij ons die niet in de kofferbak paste, maar de chauffeur had een creatieve oplossing. Dus een probleemloze rit.

Perfect!

Vanaf de moeilijke start voor mij met de boeking, maar feedback met chat tot en met het einde perfect. Zeer goede communicatie via mail en per telefoon. Regelmatig mail over de planning. Op de dag zelf belde chauffeur, dat hij er na 15 minuten zou zijn en aldus stond ik klaar. Zeer correcte man en een geweldige taxirit. Dank jullie wel, want dit was een fijne start van een vakantie!

Goed opgelost

Door een administratieve fout stond de rit gepland van Schiphol naar Leidschendam, echter door telefonisch contact met de zeer behulpzame chauffeur Frans zijn wij toch nog ruim op tijd op schiphol aangekomen,

Op tijd,vriendelijk

Top ervaring gehad met snel een taxi! Beide chauffeurs van beide maatschappijen erg vriendelijk en op tijd. Communicatie bij snel een taxi echt top! Bevestiging en telefoonnummers van de taxi's ontvang je in email. Van te voren heb je betaald en adres al doorgegeven, scheelt veel stress op het moment zelf. Echt een top ervaring!

Prettige en aardige taxichauffeur

Dhr. A Omar was soepel (uur eerder dan afgesproken was geen probleem) en een rustige beleefde chauffeur

Snel, op tijd, keurige auto

Prettige website, makkelijk en goede feedback.

Betrouwbaar

Was onze eerste ervaring. Voorspoedige reis gehad.

Prima rit, heen en terug

Betrokken chauffeur die mij goed begeleid heeft bij de coronatest in de RAI en mij daarna snel weer naar huis terugbracht.

Atoomweg 63

3542 AA Utrecht