Super geregeld

Goed geregeld en goedkope prijsjes

Chauffeur was vriendelijk en mooi op tijd

Goede ervaring!

Zeer vriendelijk chauffeur

Ongelooflijk goed, houd zelf vertrektijd in gaten., We vertrokken in de nacht en hij stond al voor de deur te wachten. Shapo. Een dikke tien. Fam. ter Horst

Kon niet beter

accuraat en niks te duur

Aardige en correcte chauffeurs

Aardige en correcte chauffeurs

Prima geregeld

Makkelijk te boeken. Op tijd. Prettige chauffeur. Goed geregeld. Hopelijk gaat de terugreis over 2 weken ook zo voorspoedig

Super geregeld

Keurig op tijd alles goed en netjes geregeld

Goed en duidelijk geregeld

Op zaterdag en zondag taxi besteld. Vriendelijke chauffeurs die op de afgesproken tijd er waren.

De chauffeur was keurig op tijd en bracht ons netjes in een prettige rit naar Schiphol.

We waren na onze huwelijksdag erg moe, de chauffeur kletste wat met ons maar hij voelde het prima aan dat we allebei lagen te dommelen achterin. Mooi op tijd zette hij ons bij de vertrekhal op Schiphol af.

super positief !

super postieve ervaring. Meneer was op tijd ook al was onze vlucht veel eerder geland, had al een app gestuurd waar hij stond (had ik niet gezien vanwege telefoon op stil en bagageband) en belde daarna ook nog. Vriendelijk en rustige rit naar huis. Ook een prima prijs voor deze rit, andere aanbieders zijn allemaal duurder. zal jullie zeer zeker aanbevelen mochten mensen een taxi nodig hebben.

Je wordt goed op de hoogte gehouden

Je wordt goed op de hoogte gehouden via mail en sms. De chauffeur was 10 minuutjes later maar had gebeld om dat door te geven dus dat was geen probleem. Vriendelijke chauffeur en goede service!

Goed optijd!

De taxi was er ruim optijd en dat was erg prettig. We hadden de heen en terug rit met dezelfde chauffeur. Op de terugweg reed hij wel minder prettig, dit was omdat hij meer focus had voor zijn telefoon dan voor de weg. Jammer als je klanten in de auto hebt.

Goed op tijd, vriendelijke en behulpzame chauffer

Top geregeld

Goede communicatie. Chauffeur meldde 15 minuten vooraf hoe laat hij bij ons voor deur zou staan. Dat is prettig.

We kwamen een uur eerder aan op Schiphol en de chauffeur was daar van op de hoogte. De communicatie verliep heel goed waardoor we niet hoefde te wachten. Het was op en top goede service.

Uiterst vriendelijke en correcte chauffeur. Stond op de afgesproken tijd te wachten op Schiphol. Ging ook pro-actief naar ons op zoek. Gezellig ptaatje onderweg maar niet overdreven. Zeer professionele chauffeur. Aanrader!

Op tijd en goede service!

Voordat onze taxi arriveerde kreeg ik netjes een berichtje met het tijdstip waarop hij aanwezig zou zijn. Vervolgens werden we netjes opgehaald en naar onze bestemming(en) gebracht.

Prima service!

Afgelopen vrijdag voor de eerste keer gebruik gemaakt van 'sneleentaxi': zeer positieve ervaring. Makkelijk boeken via de website, chauffeur op tijd en fijn dat ik kon bellen met de chauffeur om de juiste ophaaltijd af te stemmen. Prima!!!

Professioneel, snel en fijne communicatie

Klantenservice was snel te bereiken. Ik had veel vragen die snel beantwoord werden. Snel een taxi gevonden. Werd met mij mee gedacht over of ik een tussenmodel of bus nodig had. Site (boekingsformulier) werkt erg fijn. Ook leuk dat je rittegoed krijgt als je een foto maakt met jou en de taxi voor hun social media.

Snel geregeld. Exact op tijd.

De website is duidelijk. Snel duidelijkheid over de prijs. Vriendelijke chauffeur. Exact op tijd. Keurig nette bus. Dik tevreden.

Uitstekend!

De taxi was precies op tijd. De chauffeur was vriendelijk en hij reed rustig.

Goed geregeld, fijne chauffeur

Vlucht kwam veel eerder aan dan gepland. Vlak voor vertrek chauffeur ge-appt. Direct na landing aangegeven dat we er al waren en chauffeur stond netjes klaar. Vriendelijke man, heel tevreden dus.

Vriendelijke chauffeur en keurig op tijd

Een dag tevoren werd ik gebeld door de chaufeur dat hij op de afgesproken tijd op de ophaallocatie zou zijn. De volgende dag was dat ook het geval. Een vriendelijke man, die de coronaregels goed in acht nam en me, in een verzorgde en opgeuimde taxi, keurig netjes naar de opgegeven locatie bracht. Alle lof hiervoor, aangezien het vroeg in de ochtend was.

Prima verzorgd

Keurig netjes op tijd zeer vriendelijke chauffeur .

Atoomweg 63

3542 AA Utrecht