Uitstekende service

Aanvraag prettig en snel geregeld. Chauffeur stuurde berichtje dat hij onderweg was en was op tijd. Nette chauffeur. Ik boek volgende keer zeker weer bij deze taxicentrale.

Aardige chauffeur en op tijd

Aardige nette chauffeur, was ruim op tijd.

Een echte aanrader.

Prima. Op tijd. Aardige chauffeur. Busje was prima ...

Prima. Op tijd. Aardige chauffeur. Busje was prima ...

Op tijd en vriendelijk!

zoals mijn titel: op tijd en de chauffeur was erg vriendelijk en dat voor een prima prijs, zeker als je midden in de nacht opgehaald moet worden.

Top, was zo in Friesland.

Rit vanuit Uithoorn naar Koudum (Friesland) fantastisch geregeld. Snel en op een nette manier.

Op tijd en een comfortabele rit

Keurig optijd, 15 minuten voor afgesproken tijd. Ontspannen rit naar Schiphol Airport. Goed begin van de vakantie!

Top en op tijd

Aardige chauffeur en netjes

Helemaal super!

Goede prijs, goede service en taxi netjes optijd. Heel erg tevreden:) Helemaaal top!!

Taxi was op afgesproken tijd, belde dat hij voor de deur stond, als afgesproken. Nette man, goede rijstijl. Taxi was voorzien van middenscherm, wat ik zeer op prijs stellen.

makkelijk op internet, via een invulformulier, een taxi te bestellen. En dan via een mail krijg je de bevestiging. Betaalbare rit (in dit geval Schiphol-Utrecht voor €49,-) Taxichauffeur was zeer correct en goed te bereiken.

Binnen 3 kwartier in de taxi

Online de taxirit aangevraagd voor z.s.m. en 45 minuten later zaten we (2 pers.) in de taxi. Ik werd vlak voor arriveren nog even gebeld om door te geven dat de chauffeur samen met iemand anders kwam (i.v.m. inwerken) en dat ze er bijna waren. Rit zelf was prima. Daar het een tamelijk korte rit betrof (+/- 15 minuten) vond ik de prijs wel iets aan de hoge kant (bijna €22).

Snel en vlotte rit.

Chauffeur was zeer professioneel en respectvol. Sprak enkel waarbij dat nodig was en ging goed met de corona maatregelen om.

alles was top, ruim op tijd opgehaald vervolgens onderweg en mijn zoontje was zijn oplader vergeten dus de lieve man weer terug gelukkig waren we nog in het dorp. Daarna keurig naar schiphol gereden. In 1 woord geweldig.

Perfectie

Helemaal top evenals vorig jaar. Excact op tijd...op de seconde. Ook ivm Coronavirus super maatregelen!!!!! Spontane medewerker, vlot en zeer behulpzaam... Volgende week mijn terugrit vanaf Rotterdam Airport naar huis...ontspannende aansluitendr rit als aanvulling op mijn vakantie. Ook de online betaling super handig... Dus top !!!!!!! Volgend jaar weer bij jullie hoor !!!

voortreffelijk

De chauffeur was op tijd, hij reed heel safe (ik ben een angsthaas in het snelverkeer), en was geen kletser. Kortom, helemaal zoals ik gehoopt had.

Perfekte taxirit

De chauffeur was netjes op tijd en had zoals afgesproken voor de baby een stoeltje meegenomen. We waren netjes op tijd op het vliegveld. Prima taxirit.

Online 20 euro betaald voor een rit van €8,68

De chauffeur bleek niet te weten dat de rit al online betaald was. Toen bleek ook nog dat ik online 20 euro had betaald voor een rit van €8,68. Anderhalve ster is voor de vriendelijke service van de chauffeur. Zonder dat: 0

Keurig op tijd. Goede chauffeur.

O tijd Goede chauffeur. Schone auto en coronaproof

Goed en snel

Keurig op tijd opgehaald, snel op Schiphol aangekomen. Gezellig gesprek gehad.

Perfecte correcte service

Op tijd, perfecte service, goede feedback van de taxichauffeur waarin hij aangeeft dat alles perfect is verlopen. Blij mee deze informatie zodat ik weet dat de klant een aangename rit heeft gehad.

Punctueel, vriendelijk en rustig

Een prettige man die goed in staat was in te voegen in de sfeer van ons gezin. Hij reedt aangenaam rustig. En hij was keurig op tijd!

Prima rit!

Hele fijne eerste keer bij sneleentaxi, chauffeur heel vriendelijk, behulpzaam en stond al op ons te wachten voor de afgesproken tijd

Uitstekende rit

Ik had goed en snel contact met onze taxi chauffeur. Hij was op tijd en erg vriendelijk. Volgende x kiezen wij weer voor jullie. Sterker nog wij zullen hem opnieuw aanvragen voor onze terug rit. Bedankt. Groetjes Tamara en Daniel

Zeer slecht bedrijf

Zeer slecht bedrijf. Heeft vrienden van ons al keer laten staan midden in de nacht. En na annuleren binnen 3 dagen terug betalen is zeer zeker niet waar. Wacht nu al 3 weken. Diverse keren gebeld en ze begrijpen alles is hun "stopwoord". Zetten een aantekening voor terug betaling, maar die wordt niet uitgevoerd!!! *update* Na het plaatsen van deze recencie hebben ze mij de dag erop gebeld en gemaild en volledige bedrag terug gestort

Atoomweg 63

3542 AA Utrecht