Komt afspraken niet na.

Half november een taxi aangevraagd voor Oud & Nieuw. Binnen 24 uur een bevestiging ontvangen. Nu een paar dagen voor Oud &Nieuw krijgen we per sms (zonder opgaaf van reden) de mededeling dat de rit geannuleerd is. Op deze korte termijn is het uiteraard niet meer mogelijk een andere taxi te regelen. 6 weken geleden was dat nog wel mogelijk geweest. Met 2 jonge kinderen kunnen we nu dus geen kant meer op. Na telefonisch contact zou ik dezelfde dag teruggebeld worden, maar ook die afspraak is niet nagekomen.

Uitstekend super vriendelijk

In de omgeving waar ik woon rijden weinig taxi’s. Sneleentaxi heeft dit opgelost en doen dit voortreffelijk.

Op tijd thuis op oudjaarsavond

Ik moest tot 22.30 werken op oudjaarsavond en natuurlijk wil je op tijd thuis zijn om het nieuwjaar te vieren...Andere taxibedrijven waren niet beschikbaar op die tijdstip, gelukkig Sneleentaxi wel. De chauffeur was netjes op tijd (iets vroeg zelfs), beleefd en vriendelijk en de rit verliep soepel. Pluspunten Sneleentaxi: beschikbaarheid, op tijd Minpunten Sneleentaxi: hoge toeslag (je betaalt 2 keer zoveel aan je rit)

Niet op komen dagen, belachelijk!

Sta je dan om 4:45 met al je baggage te wachten en komt de taxi na 25 minuten nog steeds niet opdagen. Bellen naar hoofdkantoor geen antwoord, bellen naar nummer in mail geen reactie. Waardeloos!!!!

Belachelijk

Hadden een taxi besteld om 4.45 om 5.00 nogsteeds geen taxi te bekennen, bedrijf gebeld namen niet op geen reactie meer van gehad. Uiteindelijk met andere taxi naar t vliegveld moeten gaan. Wel al betaald , vreselijk bedrijf niet aan te raden!!!

Veilig thuis na Oud en Nieuw

Op zaterdagmiddag 28/12 last minute een taxi bij jullie geboekt, geen gekke dingen en netjes binnen 45 mins een definitieve bevestiging SMS gehad op oudjaarsavond met 06 nummer van de chauffeur, kwartiertje voor het ophalen belde hij netjes dat hij misschien 5 á 6 minuten later zou zijn. Al met al prima geregeld en zeker voor herhaling vatbaar

Zeer slecht

Taxi niet opkomen dagen. Vakantie moeten annuleren. Geen succes.

Keurig op tijd, vriendelijk en behulpzaam. Echt top!

Keurig op tijd, vriendelijk en behulpzaam. Echt top!

Uitstekend geregeld, taxi stond al te wachten. Gezellige chauffeur!

Taxi stond al netjes te wachten, we konden zo instappen en werden netjes thuis afgezet.

Super service

Dit was de 4e Kerr dat wij gebruik hebben gemaakt van snel een taxi. Het was wéér super. Ruim op tijd, onderweg gaf de chauffeur de bali door en op Schiphol aangekomen in draf een karretje pakken. Alles weer super. Je vakantie begint als je in de taxi stapt. Bedankt.

geweldig

taxi keurig op afgesproken tijd, zeer goede communicatie via sms, zeer beleefde chauffeur, en de rijs niet te duur

Jenny belde 10 minuten van tevoren dat ze onderweg was en was stipt op tijd. Een vriendelijke, goedlachse vrouw. Prima!

Op tijd en servicegericht

Zie boven

Uitstekend.

Precies op tijd. Vriendelijke en behulpzame chauffeur.

zeer goed!

Het boeken online was erg eenvoudig, de chauffeur was precies op tijd en belde me keurig 5 min voordat hij kwam. Hij kwam ons netjes ophalen op de afgesproken plaats. De rit verliep goed en de chauffeur was vriendelijk en behulpzaam met de bagage! En ook in voor een aangenaam gesprek. Kortom, alles zeer goed geregeld voor een prima prijs!

Geweldige service!

Taxi Benjamin was op tijd, vriendelijk en communiceert heel prettig! Wij zouden hem aan iedereen aanbevelen!

Komt afspraken niet na

Nu twee keer gebruik gemaakt van de diensten van deze organisatie. De eerste keer was er complete chaos rondom het tijdstip van ophalen. Wij vroegen 13:00. Een dag ervoor belden ze dat het 14:00 werd. Erg vreemd maar akkoord gegaan omdat we niet tijd gebonden waren. Daarna kregen we e-mail waar 13:00 in stond. Weer gebeld. Nee is echt 14:00. Daarna belden ze weer dat het 12:45 werd. Stonden we om 12:45 op station. Geen taxi. Kwam die om 13:20 aanzetten. Tweede keer belden ze in de avond af voor een taxi de volgende morgen. Ze konden niemand vinden. Rit was dagen daarvoor al betaald en bevestigd. Krijgen geld terug en moesten zelf maar bedrijven bellen. Wat avond van te voren natuurlijk kort dag is. Ze noemen een prijs op de website waar veel bedrijven niet voor rijden en dus rit niet aannemen. Zelfs met bevestiging van de rit geen garanties. Als compensatie 5 Euro taxitegoed gehad. Zullen we echter niet gebruiken. Regelen een taxi voortaan wel weer andere weg.

Snel, netjes en top geregeld

Tsja

Vrolijke chauffeur reed ons s morgens heel vroeg vlot naar de bestemmy

De taxichauffeur kwam op tijd en ik was op tijd op Schiphol.

We werden op tijd opgehaald en we waren op tijd op Schiphol.

Op tijd,vriendelijke chauffeur en prima rit naar Schiphol.

Goed geregeld!

Heen rit was wat verlaat ivm drukte, maar werd netjes door de chauffeur gemeld. Alsnog op tijd op de plaats van bestemming. Chauffeur voor terug reis was er precies op de afgesproken tijd. Met beide een aangename en onberispelijke rit gehad.

Wij werden netjes gebeld toen de taxi onderweg was naar ons en ook toen wij weer opgehaald werden kregen wij een belletje dat de taxi gearriveerd was. Goede service. Fijn als je met een stel vrienden op stap bent en het vervoer goed geregeld is.

Mooi op tijd

Ik ervaar snel een taxi als heel positief, ze zijn altijd op tijd en vriendelijke chauffeurs

Atoomweg 63

3542 AA Utrecht