Super op tijd en prettige chauffeur

Alles verliep gesmeerd

De chauffeur belde me keurig een half uur van te voren en eerder had ik e-mails ontvangen welk bedrijf de rit zou uitvoeren. Keurig busje met aardige chauffeur haalde ons op de afgesproken tijd op.

Van begin tot eind perfect. Boeking gaat simpel, bevestigingsmail, herinneringsmail net gegevens van taxibedrijf die de rit uit gaat voeren, half uur voor vertrek keurig een SMS met het tijdstip dat hij er zal zijn, keurige auto en prettige rit naar het vliegveld. Een prima begin van onze vakantie!!!

Prima taxi rit

Goede service netjes optijd prima contact.

Na een valse start kwam het toch nog goed.

De dag voor mijn vertrek heb ik met Sneleentaxi gechecked of alles ok was, er werd mij verzekerd dat de booking klopte en alles was in orde. Helaas kwam de taxi niet opdagen, na het opgegeven no van chauffeur gebeld te hebben , heeft deze aardige dame alles in werking gesteld om alsnog mij op tijd op Schiphol te krijgen. Ze dacht proactief en probleemoplossend met mij mee en ik bedank haar hiervoor. Wat er mis gegaan is is nog steeds niet duidelijk.

***bedrijf bel nooit meer in Delft

Wat een *** service! Binnen Delft vragen ze als instap 25euro! Vervolgens blijf je 30 minuten wachten en dan kom komt er een tesla aanrijden van 2013 die je wilt oplichten!! Bel nooit meer sneleentaxi wat een slechte taxi bedrijf en de chauffeur geeft een kaart van een totaal ander bedrijf yello nog wat die ook direct de prullenbak inging!

heel tevreden

Wij hebben nu voor de tweede keer sneleentaxi.nl geboekt en waren weer heel erg tevreden. Taxi was op tijd en de chauffeurs vriendelijk en netjes.

top

top

Uitstekende taxi

Zeer tevreden over de rit. Goede prettige chauffeur. In eerste instantie was er een fout bij de betaling omdat de korting van 5€ die ik van een vorige rit tegoed had eerst wel werd vermeld maar niet correct werd door geboekt. Toen ik hierover contact opnam is het echter handmatig teruggestort.

Makkelijk en professioneel

Handig om dit online zo te regelen, je hoeft niet zelf op zoek naar een taxibedrijf. Het werd snel ingepland. Professionele chauffeur, keurig op tijd en zeer correcte afhandeling.

Prima geregeld

Zowel op de heenweg als de terugweg was de taxi keurig op tijd. Zou het de volgende keer, indien nodig, weer gebruik van maken en ook andere dit aan raden.

Vlotte service met nette chaufeur.

Handige voorinformatie en aankomst informatie per SMS. Op Schiphol op de juiste (aangepaste) plaats afgezet. Duidelijk voor herhaling vatbaar.

Wa perfect

DWas iets te laat maar goe gecommuniceerd

Op tijd en goed afgeleverd.

Vriendelijke chauffeur met een ruime bus heeft ons gebracht. Top.

Wel heen maar niet terug

Ik moet zeggen dat het begin goed leek Taxi bus netjes op tijd maar toen de terug reis! Geen taxi en de chauffeur nam zijn mobiel net meer op! Uiteindelijk een andere taxi bus geregeld en veilig thuis gekomen! Uiteindelijk contact opgenomen met Sneleentaxi en deze hebben na email contact de helft van het vooraf overgemaakte bedrag terug betaald! Vandaar heb ik de totaal score bijgesteld naar matig ivm de matige service van de chauffeur! Jammer dat ze de gemaakte kosten van de andere taxi niet hebben vergoed! Maar ja je indruk is het belangrijkste en deze is niet positief

Deze keer ging alles perfect

Onze 2e keer verliep nu vlekkeloos. Heen en terug perfect op tijd.

Zeer klantgericht. De chauffeur hield de aankomstvlucht in de gaten.

De chauffeur hield de aankomstvlucht in de gaten en kwam eerder aan omdat de vlucht vervroegd was. Dus ik was ook thuis eerder dan gepland, voor middernacht. Top!

Van sneleentaxi naar GEEN taxi naar een passende oplossing

Helaas was de boeking van onze taxibus niet goed doorgekomen bij de vervoerder waardoor de taxibus niet kwam opdagen. Gelukkig hebben wij ons geld teruggekregen en een passend aanbod ontvangen. Dank daarvoor en wij wensen jullie goede zaken voor de toekomst.

Bizarre rit

Het duurde ruim een half uur voordat de chauffeur ons zag staan bij de taxistandplaats van het evenement dat we hadden bezocht. Daarvoor reed hij wild rond en negeerde aanwijzingen van verkeersregelaars. Toen we eenmaal ingestapt waren duurde het 20 minuten voordat we vertrokken, omdat de chauffeur niet begreep hoe zijn TomTom werkte en ondertussen nog voor andere wachtenden ging proberen om een bevriende chauffeur wakker te bellen. Communicatie over de bestemming verliep erg stroef, terwijl deze natuurlijk al was aangegeven op de website van Sneleentaxi en dus doorgegeven had kunnen worden. De rit was niet comfortabel of veilig, op de snelweg werd de route nogmaals ingevuld op de smartphone, er werd te hard gereden en door rode verkeerslichten. We hadden liever zelf gereden want deze chauffeur bleek niet in staat tot veilig vervoer. Probleem ligt meer bij het transportbedrijf dan bij Sneleentaxi, want de website werkt goed en we vonden het een scherpe prijs. Toch geen goed gevoel aan overgehouden.

Vriendelijke chaufeur op beide ritten en keurig op tijd

Vriendelijke chaufeur op beide ritten en keurig op tijd, voor een redelijk bedrag voor 3 personen met een luxe taxi

Ik weet niet wat er beter kan.

De taxi was op tijd en werd vooraf keurig aangekondigd. De chauffeur was behulpzaam, reed keurig en was ook nog eens goed gezelschap 😉. Kortom alles prima geregeld 👍🏼.

Uitstekend!

De rit en de service hebben wij als klantgericht en prettig ervaren. Maar zeker ook het gevoel van veiligheid.

Leukste rit tot nu toe!

Chauffeur had gecontroleerd of mijn vlucht naar Schiphol op tijd zou aankomen en had gezien dat wij ruim 30min eerder zouden landen. Hij stond al klaar toen ik hem belde vanuit de slurf! Ik kon dus zo doorlopen en instappen. Onderweg een heel aangenaam gesprek gehad over wereldpolitiek, reizen en voor ik het wist, stond ik voor de deur. Gezellige en correcte kerel!

prima rit, prima chauffeur

prima chauffeur en prima geregeld

Super snel en makkelijk een taxi regelen!

Het boeken van de taxi ging ontzettend makkelijk. Je hoeft geen tig centrales te bellen en binnen 1 uur krijg je een bevestiging per mail. Onze taxichauffeur was ontzettend vriendelijk en perfect op tijd. Ik ga vaker boeken via deze site.

Atoomweg 63

3542 AA Utrecht