Keurig op tijd, vriendelijke bestuurder.

Goed.

Simpelweg een top onderneming

Voor de tweede keer gebruik gemaakt van Sneleentaxi en wederom netjes behandeld, de communicatie was uitermate perfect, de timing was goed en alles liep uiteraard zoals afgesproken. Ook heb ik een kennis geadviseerd en ook die was versteld van de behandeling en het voertuig waarmee hij werd vervoerd. Alles gaat tot nu toe perfect. Volgend jaar zal ik zeker weer gebruik maken en iedereen adviseren om gebruik te maken van Sneleentaxi. Prijstechnisch is er niks aan toe te voegen. Keep up the good work. Chauffeur Ruud was geweldig behulpzaam en spraakzaam.

Erg vriendelijk personeel!

Super fijne rit gehad met een vriendelijke chauffeur was ook precies optijd

Betrouwbaar en keurig op tijd

Goede communicatie en prima geregeld allemaal. Zeer tevreden en voor herhaling vatbaar.

Niet zoals beloofd

We vonden het een prettige taxi rit en een vriendelijke man. Hij was keurig optijd. Wat we wel heel erg jammer vonden is dat wij een luxe taxi hadden besteld wat o.a. inhoud dat de chauffeur een pak aan heeft en dit was niet het geval. Het was de terugreis van ons trouwfeest dus daarom leek ons dit nou juist zo leuk. En we hebben er ook nog extra voor betaald. Dit is de enige reden dat ik jullie niet zo aanbevelen want verder was het een goede taxirit.

Ondanks de vertraging heeft het taxibedrijf me netjes opgehaald.

Snel en goed geregeld! Top

Taxi kwam niet op dagen

Taxibus naar Schiphol besteld. Avond tevoren werd ik gebeld, of het goed was dat de taxi een half uur later zou komen. Hiermee waren we niet akkoord, uiteindelijk 07:10 afgesproken. Voelde al niet helemaal goed. 's Ochtends: geen taxi, vlgs de aangegeven procedure eerst de vervoerder gebeld. Aardige mw. die wel op de hoogte was van de rit maar geen bevestiging (adres ed) van sneleentaxi had ontvangen. Zij had er nb 's avonds zelf nog achteraan gebeld maar sneleentaxi was niet bereikbaar, voicebericht stond er op. Deze mevrouw was nu zelf elders een rit aan het doen. Daarna zelf sneleentaxi gebeld, wederom volgens hun eigen procedure. Deze waren niet eens bereikbaar (voicebericht)! Kortom een fiasco! Businessmodel klopt mi niet. Zijn niet bereikbaar bij problemen buiten kantooruren. Positief en hoopgevend is dat men de fout volledig erkent en het geld snel terug heeft gestort een gratis rit aanbiedt de volgende keer. Overigens hebben we het vliegtuig op tijd bereikt.

Keurige jonge chauffeur prima op tijd!

Chauffeur was iets verlaat maar meldde dit keurig. Aardige jonge man, onderhoudend gesprek.

Rustig

Lekker rustig geen geklets gewoon opgehaald van punt a naar b

Geweldig ,, ruim op tijd op plaats van bestemming

Zeer goed ,, de chauffeur denkt met je mee en was een kwartier voor de afgesproken tijd aanwezig. Alles kon mee met de bus ,en hadden we ff wat meer , geen probleem , nee we gaan zeker meer gebruik maken van dit bedrijf als we met het hele gezin op vakantie gaan . Nu de terug reis ff afwachten hoe dat gaat als dat net zo is als heen dan is onze vakantie GESLAAGT

Prima.

Vriendelijke chauffeurs en netjes op tijd tot nu toe.

War erg goed

Aardige meneer,netjes op tijd,goed contact

Duidelijke afspraken en op tijd

Chauffeur heeft duidelijk en op tijd ons geïnformeerd. Daardoor geen vertraging opgelopen. Wel een beetje oude taxi-bus.

Eenvoudig reserveren, snel contact

Het online reserveren was een eitje en ik werd daarna zeer snel gebeld om te bevestingen dat ik een boeking had gemaakt. Ook de rit zelf was helemaal top. Chauffeur was mooi op tijd en reed prima. Ik ga dit zeker vaker doen!

Alles per mail netjes en duidelijk aangeleverd. Taxichauffeur aangegeven tijd aanwezig ,vriendelijk en behulpzaam. Bij de juiste plek op Schiphol ons laten uitstappen. Kortom top service.

Super prettig

Rustig, prettig en op tijd!

Makkelijk te boeken, zeer goede service

Het boeken ging zeer snel en makkelijk, waarbij je eenvoudig aan kon geven dat er een tussenstop nodig was. De taxichauffeur zocht een dag van tevoren contact om te checken dat alles correct was. De taxi was er ruim op tijd en de rit was uitstekend. Al met al een prima ervaring, zeker voor herhaling vatbaar.

Heenweg taxi goed geregeld

Taxi heen was zelfs te vroeg. Heeft netjes staan wachten tot iedereen er was. Terugweg heeft taxi continu contact opgenomen waar we waren (ivm festival terrein) en zijn live locatie gestuurd zodat wij hem ook konden vinden. Taxi moest wat langer wachten op ons omdat het niet zo vlug ging maar bleef netjes wachten.

Helemaal Top.

Alles verliep soepel

Prima. Snelle service

De boeking verliep soepel via internet. Bevestiging per mail snel binnen. Vervoerder neem tijdig contact met je op en maakt duidelijke afspraken.

Zeer makkelijk te boeken voor een goede prijs

Zeer makkelijk te boeken voor een goede prijs

Perfecte rit

Na afloop van een bruiloft een rit aangevraagd van Rotterdam naar Den Haag. Verliep snel, soepel, vriendelijke chauffeur. Zou het zo opnieuw boeken

Helemaal top!

De taxi was ruim optijd, zeer vriendelijk,behulpzaam en een goede prijs.

Nette chauffeur erg vriendelijk goede rit!

Goed op tijd en nette auto.

Atoomweg 63

3542 AA Utrecht