een fijne en snelle vriendelijke ervaring

perfect

Positieve

Was op tijd geholpen met koffers hij was gewoon nette persoon

Goede service en op tijd

Taxibus was op tijd. Aardige medewerker. Reed netjes. Hulp bij koffers in en uitladen. Al met al goede service!

Perfecte rit

Prima op tijd en prima service

Mustafa en Hilmi bedankt!

online aanmelding duidelijk en effectief. Busje besteld maar vervoerder bleek op de gereserveerde datum geen busje te hebben. Oplossing bestond uit 2 stationwagens. Even verbaasd maar goed opgelost. Had fijn geweest om dat vantevoren te weten naar daar konden Mustafa en Hilmi niks aan doen. Fijne chauffeurs, compliment naar hen!!

Taxi op tijd aan de deur

Taxi optijd aan de deur , en boeken inline werkt perfect

Erg goede taxi service

De reservering, bevestiging en de rit zelf was erg goed geregeld, soepel. De taxi was zelfs ruim op tijd, belde netjes om af te stemmen en reed erg netjes. Kortom, een aanrader, fijne taxi service!

Alles volgens het boekje

Positief

Iets ater dan afgesproken aanwezig maar keurig geïnformeerd Verder een prima rit met een beleefde en vriendelijke chauffeur

Op tijd. Geen onverwachtheden.

Top chauffeur!

Lieve vriendelijke chauffeuse. Van te voren gebeld en stipt op tijd.

Prima verlopen rit

Prima verlopen rit, chauffeur was maar een paar minuten te laat maar heeft hierover op tijd gebeld. Chauffeur vriendelijk en hulpvaardig

Top service!

Top service!

Het was fantastisch. Ik werd 5 min voor aankomst gebeld. Zo konden wij ons voorbereiden om de spullen naar beneden te brengen. De rit was top! Hij hield rekening met de baby en was heel erg vriendelijk. Zeker voor herhaling vatbaar en een aanrader! Bedankt.

Een plezierige rit.

Wij hadden een zeer vriendelijke , gezellige chauffeur en de rit was relaxed.

Was perfect op tijd, netjes. Fijne ervaring!

Het was erg aangenaam

De taxi was op tijd bij ons huis. Hij herinnerde ons om de wieg te pakken, dus erg oplettend. Hij reed lekker en voor ik het wist waren we er al. We hadden gezellig gekletst en gezongen op de achterbank en daar had de taxichaffeur geen last van. Wat ik minder vond is dat toen we bij Schiphol waren, de chauffeur iets deed wat ik niet gepast vond. Ik had tegen mijn kinderen gezegd om even in de auto te wachten, zodat eerst alle koffers gepakt worden en ook de wieg. En toen nam ik eerst de baby om in de wieg te plaatsen. Terwijl ik dat deed, zei de chauffeur tegen mijn kinderen om uit te stappen. Ik keek toen snel of er geen handtassen waren achtergebleven en vervolgens ging de deur dicht. En weg was de chauffeur. Hij had denk ik haast om naar zijn volgende afspraak te gaan.

Goede bereikbaarheid en uitstekend contact met de vervoerder

Dit was voor ons de allereerste ervaring met ‘Sneleentaxi.nl’ en zeker voor herhaling vatbaar. Niet alleen de zeer scherpe prijs, maar ook de service, netheid en bereikbaarheid van de vervoerder is zeker opmerkzaam in positieve zin. Na een vertraging van 2 uur konden wij haast direct instappen in de taxi die op de luchthaven klaarstond, wat ons haast een VIP gevoel gaf. Nogmaals een prima ervaring en zeer zeker aan te bevelen en voor herhaling vatbaar.

Taxi kwam niet opdagen. Centrale was niet bereikbaar.

Ik heb de taxi een dag van te voren geboekt. Zonder bericht kwam de taxi niet. De centrale was onbereikbaar. Ik vind dit erg slecht.

Goede communicatie na een storing

Met 6 man een busje besteld in de nacht naar Schiphol. Op afgesproken tijdstip werd ik gebeld dat het 10 min later werd. Bleek busje defect maar men kwam keurig met 2 personenautos als oplossing. Mooi opgelost dus. En prima gecommuniceerd. Alleen 2 chauffeurs dus dubbele fooi 😉

Snelle en klantvriendelijke service voor een goede prijs!

Het boeken, opvolgen en de taxi service was erg goed. De taxi chauffeur was vriendelijk, gezellig en service gericht en heeft ons op tijd gehaald en gebracht van het vliegveld. voor herhaling vatbaar!! Let erop dat in de email die je krijgt het telefoonnummer van de taxi staat die je haalt en brengt van Schiphol. Voor de terugreis op Schiphol heb je dit nummer nodig om een afspraak met de taxi chauffeur te maken waar hij je ophaalt.

Geen minpunten, gewoon goed

Goede ervaring, stipt op tijd.

Geweldig gecommuniceerd!

Ondanks mijn vertraging van ruim een uur stond de chauffeur met naambordje direct bij de deur. De rit verliep gezellig en voorspoedig met een prima bestuurder. Fantastisch. Dank jullie wel. Er is me een hoop stress bespaard :)

Prima ervaring!

Taxi was op tijd, de communicatie verliep goed en de chauffeur was erg correct en vriendelijk. Prima ervaring.

Atoomweg 63

3542 AA Utrecht