Prima verlopen

Taxi was 10 min eerder aanwezig, Prima chauffeur Rustige rit Nette bus

Stipt op tijd!

Zeer vriendelijke chauffeur. En hij was mooi op tijd!

Prima. Op tijd en netjes.

Eerst de verkeerde taxi en vervolgens helemaal geen taxi

Ik had ruim van te voren een retourtje geboekt naar en van het vliegveld. Op de heenrit werden we netjes op tijd opgehaald, maar wel door een benzine-auto, terwijl ik gekozen had voor een elektrische taxi. Enkele dagen voor de terugrit kreeg ik een mailtje dat er geen taxi beschikbaar is en de rit geannuleerd is. Ik heb terug gemaild met de vraag of hier niet iets aan te doen is, maar heb nooit een reactie ontvangen. Ik heb via een ander bedrijf zelf een taxi moeten regelen. Niet fijn, want ik was op vakantie en had juist van te voren al geboekt zodat ik me hier op vakantie niet druk over hoefde te maken. Er is me €5 korting aangeboden voor een volgende rit, maar gezien deze ervaring zal ik niet nog eens een taxi via Sneleentaxi boeken.

Prima geregeld

Helemaal top

Perfect!

Op tijd (3.00) ‘s nachts opgehaald om naar Schiphol te worden gereden. Ontzettende vriendelijke chauffeur, Ruud!

Leuke attente chauffeur

Gezellige rit.

Prima, Netjes

Op tijd, netjes en volgens afspraak

Top chauffeur

Zowel de heen weg als de terug weg prima reis gehad naar vliegveld toe. Aardige chauffeurs en ondanks dat onze bagage vertraagd was heeft chauffeur Gerjan bijna een uur zitten wachten op ons. Echt top service! Ik ben een vaste klant :)

Gemak en vriendelijkheid.

Uitstekende service, zowel op de heen als terugreis. We waren bv eerder terug (en klaar) op Schiphol dan ik had ingepland maar de chaffeur was er al netjes. Onze aankomst tijd was dus goed in de gaten gehouden. Ook kon ik de chaffeur makkelijk kon bereiken om een precieze plek op de locatie af te spreken! Op deze rit maar ook op de heenreis had ik te maken met zeer vriendelijke chaffeurs.

Uitstekende en betrouwbare service, super chauffeurs

Ik heb al diverse malen gebruik gemaakt van de service van en naar Schiphol. Altijd op tijd en zeer vriendelijke chauffeurs. Ik heb daarom ook Sneleentaxi aanbevolen aan familie en vrienden.

Prima geregeld. Duidelijke communicatie!

Prima geregeld. Duidelijke communicatie!

Goede service mooi op tijd

Vriendelijk chauffeur, mooi op tijd en hielp met de koffers

Pluspunten

kende het hele bedrijf niet maar ik ben enthousiast. De taxi had ik om 04.45 besteld en de chauffeur was er al om 04.40. Keurige en super beleefde chauffeur en heel behulpzaam. Ik had ook een aparte taxi voor mijn 2 zussen die in een andere plaats wonen besteld en ook deze was er iets eerder en ook deze chauffeur was super beleefd en behulpzaam. Zo kwamen wij alle drie op dezelfde tijd op de luchthaven aan.

Pluspunten

chauffeur op tijd en aardig!

geen

Pluspunten

Ondanks het *****e afgesproken tijdstip van 02.00 uur, stond de chauffeur 5 minuten te vroeg al op ons te wachten en hielp keurig de bagage in te laden. Schitterende auto. Chauffeur sprak geen woord tijdens de rit ( heerlijk hoor, om die tijd ) en hield zich overal keurig aan de toegestane snelheid. Pas bij Schiphol praatte de chauffeur, hij vroeg met welke maatschappij we vlogen zodat hij ons op de juiste plek kon afzetten en hielp weer mee de bagage uit te laden. Alle perfect geregeld dus en een relaxte manier op de vakantie te beginnen.

Omdat we errug vroeg moesten vertrekken wilde ik de dag ervoor de afspraak nog even checken met de chauffeur. 4 maal gebeld, geen contact mogelijk. Dat was jammer, want even een bevestiging zou rust gegeven hebben. Meer negatiefs kan ik echt niet bedenken.

Pluspunten

Was perfect geregeld, taxi mooi op tijd en een hele vriendelijke en gezellige chauffeur . Hielp met inladen van de bagage.

Pluspunten

Goede prijs, snel en makkelijk te regelen, chauffeurs goed bereikbaar en overleg

Voor de chauffeur die de pik up bij het vliegveld regelde, prettiger om duidelijk af te spreken waar in de pick-up in principe plaats zal vinden. In de aankomst hal of buiten en dan waar buiten

Pluspunten

Chauffeur was prima optijd, ben netjes behandeld.

Geen.

Pluspunten

Perfect, onze vlucht had vertraging maar de taxi was op de hoogte van de vertraging en netjes op tijd wachten voor ons.... Dus bedankt.... Zeker gaan we opnieuw gebruik maken van de goed dienst

Nada

Pluspunten

uitermate nette chauffeur een sieraad voor zijn vak

Pluspunten

Chauffeur was op tijd, hielp met onze bagage en was erg vriendelijk! Zeker aan te raden.

Pluspunten

Prettige service! Alles wordt geregeld van A tot Z. Vriendelijke en behulpzame chauffeur en goede klantenservice!

Pluspunten

duidelijke boeking en correcte afhandeling en rit . alles goed op tijd

Atoomweg 63

3542 AA Utrecht