Pluspunten

The service was good and the driver was kind, patitent and the give us a great service.

Pluspunten

Snel geregeld, nette chauffeurs en prima auto. Uitstekende prijs kwaliteit verhouding!

Pluspunten

Keurig op tijd... Netjes smsjes gestuurd, zeer vriendelijke chauffeur... Ga zo door

Pluspunten

Op tijd, vriendelijk chauffeur en via de vip parkeerplaatsen naar binnen.

Pluspunten

Ik had een vlucht om 05:30 en had een taxi besteld om 03:15. 5 minuutjes van tevoren krijg ik netjes een telefoontje dat hij er met een paar minuten is. Dat is altijd fijn en een Goeie service. Via de website boeken was ook een makkie nu nog even wachten op een app

Pluspunten

Goeie service, er was iets misgegaan met de reservering maar dit is netjes opgelost.

We werden opgehaald op de luchthaven, maar er was niet doorgegeven dat we in de aankomsthal moesten wachten. Tip geef dit volgende keer door.

Pluspunten

Bij het ophalen voor de heenreis naar Schiphol was de chauffeur zelfs een half uur te vroeg,maar bleef geduldig wachten tot we allemaal klaar waren. Bij het ophalen op Schiphol voor de terugreis had de chauffeur gezien dat we eerder geland waren en belde dat hij er al was, legde netjes uit waar wij hem konden vinden. Dus zeker een positieve ervaring

Pluspunten

Zeer vriendelijke chauffeur, stipt op tijd, mooie en grote auto. Ik was zeer aangenaam verrast.

Pluspunten

Top service - Rob van weekendtaxi Heuvelland

Pluspunten

Prima taxi, vriendelijke chauffeur. Doen we zeker weer!

Pluspunten

Taxi stond voor arrivals (Rotterdam) voor ons (7 familieleden) klaar, geen gezoek en hup voor de deur afgezet. Nette aardige en veilige chauffeur Top!

Pluspunten

Makkelijk te boeken en ruim op tijd aanwezig. Keurig een sms vooraf en dus ontspannen op vakantie. Nette auto's.

Gewoon zo doorgaan!

Pluspunten

Correct op tijd nette auto

Nee

Pluspunten

Zeer vriendelijke chauffeurs, keurig op tijd bij het wegbrengen en ophalen op het vliegveld. in een woord geweldig

Pluspunten

Keurig op tijd 15.15h..

Pluspunten

Snel antwoord, makkelijk, goeie prijs. En erg goede taxi chauffeur

Een app?

Pluspunten

Vriendelijke taxichauffeur. Precies op tijd! Goede service.

Pluspunten

Goed op de hoogte gehouden van wijzigingen

Bereikbaarheid

Pluspunten

Goede,correcte service!

Ga zo door!

Pluspunten

Tijdig aanwezig. Vriendelijke chauffeur.

Retour niet per sms bevestigd. Moest op luchthaven zoeken naar de chauffeur. Het vervoersbedrijf zelf was nl. op dit tijdstip niet bereikbaar. Dat was dus wel onhandig. Op Rotterdam Airport overkomelijk, maar op Schiphol zou het erg ingewikkeld zijn geworden.

Pluspunten

Netjes op tijd en snel richting het vliegveld gebracht!

Pluspunten

De taxi was er keurig op de afgesproken tijd. De chauffeur was zeer netjes en reed zeer rustig

Deed het al goed

Pluspunten

Super op tijd, leuke gezellige man & snel!

Pluspunten

Persoonlijke service

Atoomweg 63

3542 AA Utrecht