Pluspunten

Was er op tijd! Veilige rit naar Munster!

Pluspunten

Aardige chauffeur

Pluspunten

Hartstikke aardig, ruim, schoon en op tijd.

Pluspunten

Snelle reactie op mail. Vriendelijke chauffeurs. Erg behulpzaam en punctueel op tijd. Zelfs nog iets vroeger dan afgesproken. Dit was al de 4de keer dat ik een taxirit naar en van Schiphol van Sneleentaxi heb geboekt en zal hem bij een ieder aanraden,

Pluspunten

Op tijd, geen probleem.

Pluspunten

Auto stond al klaar op afgesproken tijdstip, keurige chauffeur met stratenkennis

Pluspunten

Makkelijk en snel te regelen, duidelijke communicatie en goed contact met de chauffeurs, zowel op de heen- als de terugreis.

Pluspunten

Zeer positief! Keurig op tijd, heel vriendelijke chauffeur! Perfect!!!!!!

Pluspunten

Super service. Alles op tijd.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Aardige chauffeur, precies op tijd

Achterste bank moet schoon gemaakt worden omdat het er ruikt naar kots. Dat geur is in mijn vest getrokken

Pluspunten

Aardige chauffeur. Geregeld zoals besproken.

Pluspunten

Keurige & aardige taxi chaufeur

Pluspunten

Snelle respons na betaling. Keurig op tijd.

Pluspunten

Rit was makkelijk te boeken en te wijzigen. Chauffeur belde zeer netjes om aan te geven dat hij slechts 4 min later was. Chauffeur was ook zeer vriendelijk en behulpzaam.

Wellicht een check inbouwen dat bij boekingen in de nacht de datum extra gecheckt wordt. Ik had eerst per ongeluk de verkeerde datum ingevoerd omdat de rit net na middernacht is. Wijzigen kan natuurlijk, maar slechts 1x en ook niet meer te annuleren daarna terwijl het om de terugrit ging.

Pluspunten

Supersnel geregeld en een nette en tijdige chauffeur met dito auto. Ik gebruik Sneleentaxi vaker en tot nu toe altijd een prima ervaring.

De prijs voor dezelfde rit kan sterk wisselen, soms wel 40%. Ik zou het fijn vinden als hier een maximum op gezet wordt voor de aanbiedende chauffeurs, Max 25% bijvoorbeeld of de mogelijkheid om een 2e aanbid te ontvangen.

Pluspunten

Keurig op tijd en aardige chauffeur

Pluspunten

Perfect op tijd, vriendelijke chauffeur.

4 stars: good service, well treated

Positive

Punctuality of the service Perfect Taxi

Pluspunten

Welk bedrijf hebben we het over??? Kiyoh, Sneleentaxi of Artax taxi??? Gelieve de enquête eenduidiger te maken.

Zie boven

Pluspunten

Op tijd, meedenkend, en voor onze volgende trip weer met Sneleentaxi.nl

Atoomweg 63

3542 AA Utrecht