Pluspunten

Ruim op tijd Nette chauffeur en auto Makkelijke betaling

Pluspunten

Alles vlot en op tijd voor een redelijke prijs

Pluspunten

Op tijd. Prima rijstijl. Aardige chauffeur

maak het duidelijk vooraf, en niet later in de reserveringsprocedure dat het druk is en een extra toeslag zal worden toegepast.

Pluspunten

Dat een taxi midden in de nacht precies op tijd arriveert is heel fijn. Ook de chauffeur was opgeruimd en vriendelijk.

Zou ik zo niet weten.

Pluspunten

Goed mee gedacht over de situatie, netjes op ons gewacht. Bleef rustig tijdens het rijden ondanks dat de tijd een beetje uitliep. Fijn om het nummer van de chauffeur te krijgen zodat we deze zelf ter plekke kunnen bereiken. Altijd goed op de hoogte gehouden van veranderingen etc. Dus erg tevreden!

Op dit moment nog geen.

Pluspunten

Super vriendelijke chauffeurs, sturen een berichtje als ze ter plaatse zijn. Heel stipt!

Pluspunten

Duidelijke site! Vooraf betalen dus geen contact geld op zak hoeven hebben en weten waar je aan toe bent! De taxi was op tijd, zelf bij een druk festival waar het altijd een chaos is! Via telefonisch contact makkelijk te vinden! Leuke gezellige rit gehad!

Pluspunten

stond al klaar

geen

Pluspunten

Keurig op tijd en goede service

Pluspunten

Goede aardige chauffeur. Rit was om 2:00 gepland maar we konden om 1:10 al in de taxi stappen. Echt een superbedrijf! Eerst volgende keer dat we een taxi nodig hebben weten we al zeker wie we gaan bellen! ;)

Pluspunten

Alles verliep naar wens. De taxichauffeur was ruim op tijd en deed er sneller over dan aangegeven.

Pluspunten

de taxi was er op t afgesproken moment zeer vriendelijke en servicegerichte chauffeur

Niets

Pluspunten

Keurige chauffeur en auto. Belde dat hij iets verlaat was ivm ongeval

Pluspunten

Precies Netjes Goede communicatie Punctueel

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Ik ben een vasteklant van sneleentaxi. nl. Het verliep altijd goed, vriendlijke chaffeur en ze lieten altijd weten wanneer ze er onderweg waren en erg behulpzaam

Het kan wel een keer fout zijn en dat overkwam bij mij op 12-4-2019 toen ik aankwam op schiphol en er was geen taxi chauffeur van sneleentaxi te bekennen. Ik had een retour rit gereseveerd en betaald, ik heb het daarna contact met de live chat gehad en ze hebben mij laten weten dat uit hun systeem dat ik idd een retour rit had gereseveerd maar er was geen chaffeur te bekennen☹️ We waren daarna met het openbaarvervoer naar huis gegaan.

Pluspunten

Op tijd Nette auto Netjes gereden

Pluspunten

Vriendelijke dame.

Pluspunten

Makkelijk reserveren. Annuleren tot 3 uur tevoren. Snelle reactie via Messenger. Keurige chauffeur gehad met luxe wagen. Voordelig niet te vergeten.

Jammer dat chauffeurs op Schiphol niet meer bij de aankomsthal mogen staan waardoor we van aankomsthal 1 naar vertrekhal 3 moesten lopen. Als dan de rolband naar de 1e etage het niet doet is het nog flink sjouwen.

4 stars: good service, well treated

Positive

Really good service, on time. Recommended.

Pluspunten

Ruim op tijd. Verder een rustige rit

Atoomweg 63

3542 AA Utrecht