Goede ervaring

De taxi stond er en makkelijk kun je wijzigingen doorgeven

Zeer correct en stipt

Goede chauffeur veilig naar Schiphol

Op tijd rustige rijstijl kortom prima

Helemaal top

Van te voren contact opgenomen door de chauffeur. Keurig op tijd bij mijn huisadres en keurig afgeleverd op Schiphol . Ook een hele vriendelijke chauffeur.

Chauffeur pas mooi optijd. Perfect verlopen allemaal.

Alles verliep top!

Ik belde de taxi chauffeur, was al om de hoek. Dus we zaten 10 min voor de afgesproken tijd al in de auto. Daarnaast had ik het verkeerde adres ingegeven en moesten we een paar 100m verder afgezet worden en dat was geen probleem.

Mijn eerst ervaring was goed

Jammer dat hij te laat was, maar heeft wel op tijd gebeld dat hij wat later is. Volgende keer beter

chauffeur zeer op tijd, snel thuis!

Van tevoren een berichtje gekregen van de chauffeur met daarin de ophaalplek/bestemming. Een kwartier voor aankomst kregen wij een live locatie in whatsapp. De chauffeur was al een kwartier voor onze geboekte tijd aanwezig aangezien onze aankomst eerder bleek te zijn dan verwacht. Top geregelt!

Prima rit

Aardige chauffeur, de taxi chauffeur belde de dag ervoor of dat hij ons vroeger op moest halen, wat niet nodig was. Was de dag zelf wel 10 minuten te laat. Vroeg of hij mocht stoppen om koffie te halen, waarop ik zei doe dat maar niet. Een voorganger had bier op de stoel laten vallen waardoor mijn zoon een natte broek had. Verder prima taxi rit.

Accuraat, vriendelijke behulpzame chauffeur en snel!

Accuraat en snel en vriendelijke chauffeur

Waardeloos

Mijn ervaring: We hadden een taxi besteld op vrijdag 30 augustus om 1.50. De chauffeur belde om te zeggen dat hij 10 minuten vertraagd was. Geen probleem. We waren op tijd geland, maar hadden vertraging bij de afhandeling van de bagage. Uiteindelijk waren meerdere koffers, ook van andere passagiers, niet gearriveerd. Wij hebben daarover met de chauffeur gecommuniceerd. Hij wist dat we bij de bagageband stonden. Om 2.01 kregen we een sms'je dat we nog 5 minuten kregen en dat hij anders vertrok. Dat sms'je las ik om 2.10 . Ik heb nog gebeld, maar er werd niet opgenomen, mijn man is direct naar de taxistandplaats gegaan, maar er was geen taxi meer. Verder kregen we geen telefonisch contact meer, het nummer was niet bereikbaar. Zo stonden we, 70 plussers midden in de nacht zonder vervoer, en zonder koffer, het was een afschuwelijke ervaring. De rit was al betaald , maar het bedrijf weigert om ons een redelijke tegemoetkoming te geven. En dat is wat mij betreft niet een tegoedbonnetje van nog geen 30 euro voor een toekomstige rit. Ik lees veel positieve reviews, maar ik lees ook regelmatig dat als er iets afwijkt, het bedrijf niet flexibel is en geen oog heeft voor de menselijke kant.

Helemaal top

De taxi was precies op tijd. En ik werd keurig geholpen met mijn gebroken enkel.

Keurig op tijd, goede rit. aardig persoon top !!

Prima chauffeur, op tijd gehaald, relaxed gereden.

Heel fijne chauffeur, goed op tijd bij beide adressen en ons van te voren gebeld. Zo hebben we relaxed naar Schiphol gereden.

Top ervaring!

Goede ritten gehad. Snel een taxi kunnen regelen voor een mooie prijs!

Uitstekend verzorgde thuisrit na heerlijk diner.

Na een heerlijk diner met vrienden vergezeld van de nodige wijn wijn lieten wij ons van Haarlem naar Hillegom vervoeren door een taxibus voor 6 passagiers. Uitstekend geregeld. Eenvoudig via internet gereserveerd, taxi prima op de afgesproken tijd, nette en schone bus, beleefde en gezellige chauffeur en dat voor een heer redelijk tarief. Zeker voor herhaling vatbaar.

Op tijd aanwezig, correct bij helpen in en uitstappen. Reageerde onmiddellijk toen wij opmerking over t broeierige weer maakten door airco aan te zetten. Efficiënte afhandeling, voor herhaling vatbaar.

Heel erg goed

Stipt op tijd perfect geregeld zo

Perfect geregeld

Vooraf duidelijke informatie over de taxidienst. Taxi was keurig op tijd voor ritje naar Eindhoven Airport. Handig dat vluchtnummers opgegeven kunnen worden: onze taxichauffeur had de aankomsttijd van de retourvlucht in de gaten gehouden en stond wat eerder klaar omdat vlucht 20 minuten eerder geland was. Perfect geregeld!

Prima, alles heel duidelijk

Fijn om van te voren zekerheid te hebben over prijs, tijd en locatie, en vooraf nog direct contact met de chauffeur te hebben ter bevestiging van de rit en mocht zich nog iets voordoen.

Op tijd, en prima service.

Op tijd, en prima service.

Top geregeld!

De chauffeur was ontzettend aardig en kwam ons netjes op tijd ophalen, precies wat je hoopt en verwacht van een taxi. Volgende keer zou ik zeker weer via sneleentaxi.nl boeken.

Taxi chauffeur was 15 min later, maar dat heeft hij keurig laten weten via een sms. We hebben deze meneer ook voor de terugreis volgende week, dus wij vertrouwen erop dat het net zo gaat.

Ja leuk , maar....

Voor de chauffeurs heb ik anders niks dan lof , maar als ik een Mercedes E klasse bestel kom dan niet aan zetten met een Tesla . Ik betaal daar namelijk niet voor . Nogmaals de Chauffeurs geen klachten , top broeders. Maar volgende keer wil de luxe van een Mercedes E .

Goede ervaring

Goede service lekker snel thuis

Atoomweg 63

3542 AA Utrecht