Pluspunten

Taxi op tijd....goede communicatie via app als je geland bent. Aangeboden Taxi bus ook top met 7 pers. en daarvan 1 in een rolstoel. Dus wij zijn echt blij met de snel taxi , we zijn vorig jaar ook met elkaar met de taxi naar de airport gegaan. Dus heel tevreden. TOPPIE die sneltaxi.

Nee geen verbeterpunten .. we waren erg tevreden.

Pluspunten

Chauffeur en auto om door een ringetje te halen. En dat om ruim voor afgesproken tijd 0400 uur in de ochtend.

Pluspunten

Eenvoudig te boeken en altijd optijd

Boeken binnen 24 uur is duurder

5 stars: perfect, definitely recommended

Positive

- Taxi was booked for 4am to take me to Schiphol, driver was 10 minutes early. - Polite and friendly driver (Faraz) - Drove safely - Nice car and relaxed atmosphere in the car If i need to take a taxi again to Schiphol at stupid o clock, then I'll definitely re-use this service.

Suggestions

Nothing specific

Pluspunten

Goede prijs Vriendelijke chauffeur

Graag nog even een kattebelletje op de dag van vertrek

Pluspunten

Makkelijk en snel geregeld.

chauffeur was later dan afgesproken tijd.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Mooi op tijd!!!! En vriendelijk

Iets minder hard door de bochten haha

5 stars: perfect, definitely recommended

Positive

Best driver.

Pluspunten

Vlotte nette service

Pluspunten

Pluspunten

Taxi stond al gereed. Ontvingen al bij de landing een sms dat hij er was. Bestuurder was zeer vriendelijk en heeft ons keurig afgezet. Zeker bij nachtvlucht een aanrader als je moe uit t vliegtuig stapt!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Eenvoudig en snel te boeken en betalen. Goede communicatie met chauffeur. Vlucht wordt in de gaten gehouden ivm eventuele vertraging of eerdere aankomst.

Pluspunten

Super service, zeer vriendelijke chauffeur,

Pluspunten

10 min eerder , rustig beleefd behulpzaam

Pluspunten

Nette taxi, keurig op tijd en vriendelijke chauffeur

Pluspunten

Op tijd aanwezig. Comfortabele auto. Beleefde en behulpzame chauffeur.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede heldere communicatie via de klantenservice.

De taxichauffeur was 35 minuten te laat. Dat was jammer. Verder prima rit gehad!

Pluspunten

Stipt op tijd

Pluspunten

Aardige chauffeur; onderhield goed contact over de app. Luxe bus, zette een filmpje aan in de taxi.

Pluspunten

Ruim op tijd, nette en aardige chauffeur, goede manier om ontspannen een reis te beginnen

Pluspunten

strikt op tijd en kort te voren een sms-bericht dan de taxi onderweg is. prima geregeld dus en ruim op tijd bij de plaats van bestemming.

Het gaat zo als het hoort. dus blijf zo voortgaan.

Pluspunten

Taxi Schouten was op de heenreis netjes op tijd. Bij de terugreis moest ik bellen wanneer we geland waren op het vliegveld. Er werd meteen opgenomen en hij zei dat hij helaas in de file stond. Verwachte aankomstijd genoemd en dat hij even zou bellen wanneer hij er bijna was. Heeft meneer netjes 10 minuten voor aankomsttijd gedaan. Goede communicatie tijdens de rit en aardige man

Pluspunten

Derde keer gebruik gemaakt van een Schiphol-rit. Chauffeur was netjes op tijd en de rit was aangenaam en gezellig!

Nee, kan me er geen bedenken.

Atoomweg 63

3542 AA Utrecht