Pluspunten

The driver was waiting for me. I recommend this company, very fair price for the value it offers

Pluspunten

Stipt op tijd, goede service

Pluspunten

Netjes op tijd en goede coufeur

Pluspunten

Via deze website nu een paar keer een taxi besteld. Echt super tevreden over. Raadt het aan iedereen aan.

geen verbeterpunten.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede service/vriendelijke chauffeurs

Prijs

Pluspunten

Vriendelijke chauffeur. Goede communicatie bij het ophalen van Schiphol. Prima service.

Pluspunten

Ruim op tijd! Goede service en op Schiphol voor de deur afgezet!

Pluspunten

Op tijd. Op terugweg appte chauffeur mij dat hij onderweg was, hij hield mn vlucht in de gaten. Paar dagen van te voren appte hij zijn details door.

Pluspunten

Heldere informatie op de website. Daardoor geen stress ondanks vertraging van vliegtuig. Chauffeur had heldere aanwijzing ruim van tevoren over ontmoetingsplaats en was zeer vriendelijk en correct.

Pluspunten

Punctueel, vriendelijk, flexibel

Pluspunten

Ruim op tijd Grote auto Vriendelijke chauffeur

Pluspunten

Stipt en zelfs toen we eerder geland waren, werd de moeite gedaan ons toch te komen ophalen

Pluspunten

Aardige dame mooi op tijd

Pluspunten

Om 05.00 uur taxi besteld en 10 voor 05.00 uur stond de taxi bus voor. Voor 2 personen ruime zit, vriendelijke chauffeur. Op Schiphol nog een kop koffie gekregen en we liepen daarna vanuit de koffiecorner de vertrekhal in

Pluspunten

Yes Nice driver

Nog goed koper prijs

Pluspunten

Chauffeur stond er zelfs eerder dan afgesproken tijd, was zeer beleefd, reed beheerst en we kwamen stipt op tijd op onze bestemming aan. Zeker voor herhaling vatbaar!!

Pluspunten

Ruim op tijd en goede chauffeur en niet duur

Pluspunten

De taxichauffeur was goed op tijd en zorgde dat onze koffers in de taxi kwamen. Heel fijn! Aardige man.

Pluspunten

Keurig op tijd vriendelijke en behulpzame chauffeur.

Pluspunten

Ontzettende aardige taxichauffeur! Hij was ruim op tijd en heeft ons vlot naar Schiphol gebracht. Kortom een perfecte ervaring!

Pluspunten

Efficiënt. Hartelijk. Keurig.

Pluspunten

Ruim op tijd aanwezig, beleefd, behulpzaam en betaalbare ritprijs voor 1 persoon.

Pluspunten

Chauffeur Mark was erg prettig ,vriendelijk en behulpzaam bij het plaatsen van onze koffers. En ,niet onbelangrijk: kwam op tijd bij vertrek en aankomst

Pluspunten

Ik vond het bedrijf erg klant vriendelijk en erg behulpzaam

We hadden het beginpunt van onze reis veranderd en moesten toen meer betalen. We kregen vervolgens van de chauffeur te horen dat we helemaal niet meer hadden hoeven te betalen. Dat viel wel even tegenEva

Pluspunten

Prima op tijd. Goede service. Ik verwacht niet anders.

Atoomweg 63

3542 AA Utrecht