Pluspunten

Vriendelijke chauffeur en de taxi was keurig op tijd.Zullen indien nodig,volgende keer zeker weer in zee gaan met dit bedrijf

Pluspunten

Punctueel

Pluspunten

Alles liep vlekkeloos, goede service en goede prijs. Zeker een aanrader.

Pluspunten

Prima afspraken chauffeur op tijd prima geregeld . Vriendelijke chauffeur .comfortabele taxi . Rustig rit . Volgende keer weer

Pluspunten

On time, friendly and good environment.

Pluspunten

Makkelijk geregeld Optijd Goeie communicatie met vervoerder

Geen een dat ik me kan opnoemen

Pluspunten

Topbedrijf Jongsma Taxiservice, op tijd fantastische auto en een prima contact voor en na onze vlucht op Schiphol

Pluspunten

Hadden 2 taxi’s besteld. Kregen een grote taxi voor 14 personen. Super nice! Taxi was precies op tijd en een vriendelijke bestuurder. Thanks taxi Berm en Sneleentaxi.nl!

None

Pluspunten

Ondanks de drukte, toch snel een taxi kunnen krijgen voor oud & nieuw. De rit was perfect met een aardige chauffeur!

Pluspunten

in drie kwartier van Den Haag naar Schiphol zegt genoeg, en dat voor een zeer schappelijke prijs

Pluspunten

Duidelijke website. Snelle reactie. Taxi was stipt op tijd en de chauffeur was super vriendelijk!

Pluspunten

Direct na aankomst vlucht contact opgenomen met de chauffeur en ophaalplek afgesproken. Verliep volgens plan. Geen vieze luchtjes in de auto, of vervelende muziek, aardige chauffeur, kortom: prima!

Pluspunten

Taxi was op tijd. Nette chauffeur. Prima rit!

Pluspunten

Precies op tijd aanwezig op nieuwjaarsochtend vroeg. Een prettige rit naar Schiphol en de koffers werden in en uit de taxi getild door de chauffeur!

Pluspunten

Heel correct en netjes, ik voelde me bijna een royalty. De deur werd met in -en uitstappen ook nog voor me open gedaan.

Pluspunten

Echt een super gezellige chauffeur heel klant vriendelijk

Pluspunten

Op tijd

Pluspunten

Duidelijke afspraken over ophalen, bekwaam chauffeur, sociaal zeer vaardig, vriendelijk en hoffelijk. Absolute aanrader

Pluspunten

Vriendelijke chauffeur. Contact via de telefoon ook duidelijk met de chauffeur.

Pluspunten

Uitstekende driver! Kwaliteit taxi (Mercedes)

Van te voren aangeven per mail de standplaats van de taxi. Via een mobiel gesprekje hoorde ik dat de pick up was in terminal 3 in de vertrekhal. De eerste 5 minuten niet gerealiseerd dat het de vertrekhal was inplaats van aankomsthal..

Pluspunten

Precies op tijd. Vooraf ook een sms van de chauffeur gekregen. Alles uitstekend geregeld.

Pluspunten

Erg net bedrijf. Goeie spontane chauffeur. Al met al verdient deze rit een 10

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Prima service met een betaalbare prijs. Altijd op tijd.

Atoomweg 63

3542 AA Utrecht