Pluspunten

Accuraat, vriendelijk en veilig

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Ik heb een aantal ritten gehad via Sneleentaxi. Op een forse prijsstijging van 7,7% na de eerste geboekte rit en een last moment annulering van de chauffeur na, had ik in het begin weinig aan te merken en verliep alles soepeltjes. Aangezien ik veel reis voor werk en mijn hoofdkantoor in het buitenland gevestigd zit, heb ik vaak luchthavenvervoer nodig. Nu is er 1 keer sprake geweest was een miscommunicatie door een onhandigheid op de website. Als je namelijk een avondvlucht hebt, en na 00.00 uur aankomt dan moet je de aankomstdatum handmatig veranderen naar de volgende officiële kalenderdag. Dit wist ik nog niet, en dus stond mijn chauffeur er een nacht te vroeg. En dit terwijl ik mijn vluchtnummer er nog bij had vermeld (want daar wordt naar gevraagd zodra je een boeking maakt). De volgende dag, toen ik dus écht naar huis vloog, heb ik contact gehad met meerdere personen van de klantenservice maar helaas wilde niemand mij helpen. De chauffeur was al geweest, die moet gewoon uitbetaald worden dus ze konden niks voor mij betekenen. Dus stond ik die nacht op Schiphol, zonder taxi die ik wel al had betaald. Toen ik naar een oplossing vroeg boden ze me alleen een 20% kortingsbon aan voor de volgende rit (nee, bedankt). Daarbij was de betreffende chauffeur ook niet eerlijk. We hebben namelijk wat berichtjes uitgewisseld waarin hij o.a. zei dat hij de vluchten had gecheckt en dat precies dezelfde vlucht met hetzelfde vluchtnummer + aankomsttijd er ook was in de nacht dat h

stond. Dat is dus niet waar, dat kan zo gecheckt worden in de global flight tracker. Aangezien ik zelf vluchten inkoop weet ik toch zeker wel wanneer onze eigen vluchten aankomen. Deze discussie ging ik dan ook maar niet meer aan met de chauffeur. Vervolgens heeft één van de directeuren mij later nog benaderd en die bood zijn excuses aan voor wat er allemaal is gebeurd. Hij wilde graag nog even in contact komen met mij hierover en zou mij dus nog opbellen. Maar dat is natuurlijk nooit gebeurd.. Kortom; een website die problemen geeft (een groot probleem waar ze al een tijd mee kampen volgens Remco van de klantenservice), geen tegemoetkoming op geen enkele wijze ook al is het niet volledig mijn fout en beloftes die niet worden nagekomen. Toen een chauffeur een aantal maanden geleden 12 uur van tevoren (op een zondag) de rit annuleerde en ik de hoofdprijs heb betaald voor een lokale stadstaxi, heb ik mijn verlies genomen en er geen probleem van gemaakt. Maar nu gebeurt er zoiets en laten ze mij 100% van de rit betalen, betalen ze niks terug en stond ik ook nog op Schiphol waar ik dus wederom de hoofdprijs heb moeten betalen om alsnog thuis te komen. Ik maak dus zeker nooit meer gebruik van de diensten van Sneleentaxi en raad het iedereen af om gebruik te maken van hun diensten. Inmiddels weet ik dat er voordeligere en klantvriendelijkere alternatieven zijn.

Pluspunten

ruim op tijd. Goede, vriendelijke en behulpzame chauffeur

Pluspunten

Pluspunten

Ze doen wat ze beloven.

Tijdens het boeken koppelt het programma een foutieve postcode aan het adres hetgeen niet te corrigeren is. Ook het achtervoegsel bij het huisnummer wordt niet opgeslagen.

Pluspunten

Mooi op tijd, gezellige chauffeur, perfect al uitgelegd hoe en wat voor de terugreis dd 19e

Pluspunten

snel bevestiging, niet duur, duidelijke communicatie bij aankomst, rustige rit naar huis

geen

Pluspunten

everything was good, nothing to complain. driver very helpful, polite and drove well. Thanks!

Nothing negative

Pluspunten

Ondanks maandag ochtend spitsuur precies op tijd goede veilige rit naar vliegveld

Pluspunten

Op tijd, aardige chauffeur. Auto was netjes +++

Pluspunten

Communicatief, netjes professioneel en gewoon aardig! Top

Pluspunten

Zeer correcte en voorkomende chauffeur! Melde ca. 10 min voor aankomst het tijdstip van aankomst dat nog juist voor de geplande tijd plaats vond.

Pluspunten

Kosten zijn laag

Retourrit was 20 minuten te laat

Pluspunten

Alles goed verlopen

Pluspunten

De chauffeur was geduldig toen twee van de zes personen niet op tijd op de afgesproken locatie waren. Hij reed extra kilometers om hen op te halen, ogenschijnlijk zonder moeite. Absoluut een fijne ervaring!

Pluspunten

Werden gebeld over de voorrijtijd. Chauffeur hielp bij in- en uitladen koffers. Haalde zelfs een karretje op Schiphol. Prima chauffeur.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Was te laat. Stond aan de andere kant van de straat bij een verkeerd huisnummer te wachten. Na 10 minTel nr wat in de definitieve bevestiging stond gebeld maar er werd niet opgenomen. 2x geprobeerd. Rit verliep daarna prima. Niets op aan te merken.

Pluspunten

Ruim op tijd, keurige chauffeur

berichten reguleren

Pluspunten

Super geregeld, taxi keurig op tijd en op de juiste plek afgezet door de zeer vriendelijke chauffeuse

Pluspunten

Rustige rit. Gezellig gesprek. Prima auto.

Chauffeur was 30 minuten later dan besteld. Was zelf ook 15 min later. Was verder niet erg.

Pluspunten

goede website. goeie services. op tijd.

Pluspunten

Betrouwbaar, klantvriendelijk, stipt, betaalbaar.

Pluspunten

Op tijd, vriendelijke chauffeur en nette auto

Atoomweg 63

3542 AA Utrecht