Pluspunten

Ruim op tijd, prettige reis naar bestemming. Schone auto

Pluspunten

mooi op tijd, aardige chauffeur, correcte bediening.

Pluspunten

Op tijd aanwezig Behulpzame chauffeur Bekwame rijder Prettig persoon Wij blijven graag klant En laten ook vrienden en bekenden weten dat dit een prima service is

Pluspunten

Top goed bedrijf

Pluspunten

Zowel onze heen- als terugrit zijn geweldig verlopen, prettige chauffeurs, komen hun afspraken na. Kortom voor herhaling vatbaar.

Pluspunten

Snel te regelen. Goede service vsn de chauffeurs.

Pluspunten

Online makkelijk een taxi bestellen en ook makkelijk te wijzigen. Heel snel een bevestigen mail ontvangen. Nette beleefd chauffeur. Hij kwam optijd ons afhalen. Sociaal, vrolijke vent. Laad netjes de koffers in en uit.

Tijdens de rit begon zijn oliepeil lampje te branden. Wij schrokken ervan, maar chauffeur gaf aan dat de sensor stuk was. Verbeterpunt auto motorisch inorder maken.

Pluspunten

behulpzame chauffeurs

Pluspunten

Prima,conform afspraak. Tijdstip accoord. Prettige chauffeur!

Pluspunten

Goede en duidelijke communicatie, alles verliep heel soepel. De chauffeur was telefonisch goed bereikbaar en stond op de afgesproken plek. Zeker een aanrader!

Pluspunten

Hele prettige communicatie met de chauffeur, was keurig op tijd, prima afhandeling.

Pluspunten

keurig nette afhandeling en.meedenken na.het ontstaan van een.probleem.met.ophaaltijd.door wintertijd en vertraging vliegtuig echt helemaal.top

Pluspunten

Prima op tijd en top geregeld

Pluspunten

Taxi snel geregeld tegen een nette prijs. Aardige chauffeur met mooie auto die keurig op tijd voorreed.

Pluspunten

Correct, op tijd, netjes gekleed, zeer schone en knappe auto. Kortom alles wat je wil bij een taxi

Pluspunten

Professioneel. Op tijd. Beleefd.

Niet echt

Pluspunten

Stipt op tijd en een prettige chauffeur

Pluspunten

Ik heb de chauffeur op de hoogte gehouden van de vertraging, Bij aankomst gaf hij door waar we moesten zijn, welke uitgang. Hij stond er. En een zeer vriendelijke sympathieke man. meneer Luna bedankt.

Geen. Zeer tevreden

Pluspunten

Taxi besteld voor ophalen op vliegveld Brussel. Prima communicatie over tijdstip en plaats. Nette chauffeur, het geld meer dan waard!

Pluspunten

vriendelijk, netjes op tijd ,rijdt keurig en veilig,helemaal prima.

Pluspunten

Hij smste direct bij landing. Communiceerde direct waar de taxi stond en was daar precies op tijd

Pluspunten

Alles was prima. Mooi op tijd en vriendelijke chauffeur

Niet

Pluspunten

Super service, vriendelijk personeel, goede communicatie! Top taxi !!

Geen tips, top bedrijf

Pluspunten

Duidelijk. Op tijd. Netjes. Goed geregeld.

Niets. Zo houden.

Atoomweg 63