Pluspunten

Op tijd en betrouwbaar

Pluspunten

Korekt en behulpzaam

Pluspunten

Snel en goed

Pluspunten

Het was geweldig, vriendelijke bestuurder en fijne bedrijf. Echt een aanrader!.

Pluspunten

10 minuten voor de afspraak een telefoontje, 5 minuten later voor de deur. Alles perfect, prima prijs, geen enkel minpunt.

Nee, alles was prima.

Pluspunten

Keurig op tijd, goede jonge auto, zeer aardige chauffeur, prima rijstijl, dus helemaal top !!!!!!!

Geen enkele, echt een aanrader zeer tevreden

Pluspunten

Snel en goed!

Pluspunten

Excellent service

Pluspunten

Heenreis: Taxi was precies op tijd. Prima auto, gezellige en behulpzame chauffeur. Op deze manier begint je vakantie al meteen goed. Heerlijk! Terugreis: dezelfde chauffeur als op de heenreis. Weer super goed. Hij stond al op ons te wachten op de afgesproken plaats. Instappen en naar huis. Geweldige service!

Pluspunten

Op tijd en vriendelijk

Pluspunten

Chauffeur was er al eerder en stond netjes voor de deur te wachten tot het 9 uur was.

Pluspunten

Rustige aardige chauffeur. Reed netjes en was ruim op tijd.

Alle stoplichten stonden oranje knipperen behalve 1. Hier reed de chauffeur door rood. Was geen ander verkeer dus kon geen kwaad maar was niet handig.

Pluspunten

Keurig op tijd en niet duur

Pluspunten

Zeer nette chauffeur die goed reed. Hij was wat laat met ophalen en heeft dat ruim vooraf gemeld; maar dat was niet erg omdat de geplande rittijd ruim voldoende was.

Mogelijk wat ruimer plannen zodat exact op de gevraagde tijd de rit kan worden begonnen.

Pluspunten

App vooraf, taxi op tijd bij afhalen on aankomst op Schiphol, correcte chauffeur

Pluspunten

Mooi op tijd, schone auto, vriendelijke chauffeur

Pluspunten

Mijn vliegtuig landde veel eerder dan gepland. Bedrijf gebeld en met 20 minuten zat ik in de taxi. Klasse !

Pluspunten

Vanwege enkele mutaties, werd ik gebeld door bedrijf, ter conformatie van de tijd, terwijl ik aan terug vlucht begon. Bij aankomst op luchthaven, kreeg ik Whatsapp waar chauffeur zou staan Uitstekende service.

Pluspunten

Hij was eerder gekomen Was heel aardag Snel op schiphol Heel behulpzaam Wij waren heel erg blij met hem Bedankt.

Niets

Pluspunten

Vlotte boeking. Op mijn verzoek nog telefonisch contact gehad. Zeer vriendelijke en bekwame chauffeur. Ruim op tijd, zowel ophalen als aankomst eindbestemming. Uitstekende service!

Geen!

Pluspunten

Aardige chauffeur, schone auto, op tijd. Hele chille rit van Amsterdam naar Utrecht gehad!

Geen :-)

Pluspunten

Ik kan niet anders zeggen dat het zo wel heen als terug goed geregeld was. Vaste prijs en chauffeur keurig op tijd. Keurige auto. Wij hadden op de terugweg vertraging maar ook dat was geen probleem. Vluchtnr doorgegeven en nadat wij bij de koffers stonden te wachten telefonisch contact gehad met de chauffeur over waar hij zou gaan staan. Ik kan alleen maar zeggen top volgende keer weer. De ritprijs vond ik ook heel goed te doen

Nee ik zou het niet weten

Atoomweg 63

3542 AA Utrecht