Pluspunten

prachtig op tijd! Goede auto,prima chauffeur

Kan niet beter!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Makkelijk te boeken, duidelijk contact met chauffeur. Veilig gevoeld onderweg. Chauffeur stond ruim op tijd klaar en dit kwam goed uit, omdat wij eerder de koffers hadden dan gepland.

Chauffeur droeg geen gordel, eigen verantwoordelijkheid natuurlijk. Kwaliteit busje kan beter, de gordels knelden vanwege een defect op de stoel heel erg op onze schouders.

Pluspunten

Ik had vertraging en de taxi bleef netjes wachten.

Pluspunten

Mooi op tijd, vriendelijke chauffeur, nette auto, een veilig gevoel en snel transport. Wij zijn zeer tevreden!

Geen. Het was perfect

Pluspunten

Goede prijs/kwaliteits verhouding, nette chaffeur die behulpzaam was, ruim op tijd op nettes reed. Communicatie vanaf landingverliep correct kortom wij zijn zeer tevreden en zullen hier zeker vaker gebruik van maken.

Pluspunten

Chauffeur keurig op tijd, reed netjes en was vriendelijk. Aanrader!

Pluspunten

Bevestigingsapp avond voor vertrek; Pergect op tijd; Vriendelijke chauffeur!

Pluspunten

Good contact all the way and well on time

Pluspunten

Beste prijs en goede service. Doen wat ze beloven.

Pluspunten

Exact op tijd.

nvt

Pluspunten

Mooi op tijd aanwezig. Chauffeur vriendelijk, snel geregeld via de website. Altijd vaste prijs is fijn en tot nu toe altijd de goedkoopste

Het zou fijn zijn als je de aankomsttijd op het vliegveld aan kan geven en er van daaruit aangegeven wordt hoe laat je opgehaald wordt. Dit zelf berekenen is soms lastig omdat wij geen ervaring hebben met normaal tijdsverlies ivm spitsfiles bv

Pluspunten

Wat een aardige chauffeur

Pluspunten

Ruim op tijd en vriendelijk chauffeur

Airco in auto. Was warm in auto.

Pluspunten

Taxi kwam perfect op tijd!!! De chaufeuse was aardig, attent en onderhoudend en de rit ging perfect.

Pluspunten

nette, vriendelijke chauffeur die ruim op tijd was en netjes reed.

geen tips of verbeterpunten.

Pluspunten

De taxichauffeur was zowel de heen als de terugweg precies op tijd. Top. Dit is onze 2e keer dat wij bij Sneleentaxi.nl hebben geboekt.

Pluspunten

Keurige melding waar de taxi zich bevond. Door de verkeerssituatie op Schiphol, moest de taxi zich verplaatsen.

NVT

Pluspunten

Super vriendelijk Netjes op tijd opgehaald

Pluspunten

Op tijd, veilig gereden, gezellig praatje maar bleef beleefd.

Nvt

Pluspunten

Handige site waar je zelf een reservering kan maken. Al binnen 10 minuten was de definitieve bevestiging binnen. De rit zelf was ook perfect, gematcht met goed en betrouwbaar taxibedrijf dus.

Het enige dat mij verraste was dat de taxirit op rekening wordt verzorgd. Betaling dus achteraf en niet direct aan de chauffeur. Maakt mij helemaal niet uit, maar daarover kan sneleentaxi.nl wat duidelijker kunnen informeren.

Pluspunten

Flexibiliteit; mijn vlucht op Schiphol kwam eerder in de nacht aan dan gepland en na een telefoontje met Snel een Taxi stond er een andere chauffeur voor me klaar, een uur eerder dan afgesproken! Geen probleem!

Atoomweg 63

3542 AA Utrecht