Pluspunten

Keurig op tijd. Mooie auto Aardige chauffeur

Graag van tevoren aangeven waar de taxi staat te wachten op vliegveld bijvoorbeeld via sms

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Netjes op tijd opgehaald, ruim vervoer

Pluspunten

Op tijd opgehaald en perfect afgehaald prima dus.

Scherpe prijs blijft belangrijk...

Pluspunten

Moesten een veandering qua reistijden doen is perfect verlopen en de rit was ook goed stipt op tijd. Dus bij deze een zeer positieve ervaring.

Pluspunten

Fijne, nette chauffeur Punctueel Fijn rijgedrag

Pluspunten

Snelle en goede communicatie. Zeer scherpe ritprijs.

Boeken op website is voor verbetering vatbaar. Duidelijker aangeven de van/naar locatie.

Pluspunten

-Online reserveren -Na reservering kan je nog makkelijk je tijd wijzigen en je kan zelfs nog annuleren - goede klantenservice zowel telefonsich als chat online

Pluspunten

Pluspunten

Het boeken en betalen was eenvoudig Erg fijn waren de apjes van de chauffeur om ons te laten weten hoe laat hij er zou zijn. Dat geeft je van te voren al het gevoel dat het goed gaat komen en dat bleek ook zo te zijn. Wij werden keurig om 4.30 uur op Schiphol afgezet.

Pluspunten

Op tijd, goede communicatie, vriendelijke chauffeur

Pluspunten

zeer correct op tijd en zeer correct in de omgang

Pluspunten

Alles volgens afspraak keurig verlopen.

Pluspunten

Zowel op de heen reis naar Schiphol als op de terugreis ( met 1,5 uu vertraging) een fijne rit gehad met vnette chauffeurs. Ik zal dit bedrijf/systeem zeker aanraden bij anderen.

Pluspunten

Keurig op afgesproken plaats en tijd. Nette rijstijl en auto, vriendelijke en behulpzame chauffeur.

Pluspunten

Keurig op tijd en betaalbaar

Pluspunten

Top service, top taxi chauffeurs

Pluspunten

Op tijd, veilige rijstijl

Pluspunten

We werden tevoren nog even gebeld dat de taxi onderweg was. Heel fijn. Kundige chauffeur die ons snel naar airport Eindhoven heeft gebracht.

Pluspunten

Duidelijke website Taxi op tijd Zeer prettige chauffeur

Pluspunten

Op tijd. Vriendelijk. Efficient.

Pluspunten

Vriendelijke chauffeur en prima vervoersmiddel. Punctueel en proffesioneel.

Pluspunten

Goede prijs en nu voor de tweede keer gebruik gemaat en beide keren keurig op tijd.

Wij hadden de afspraak ruime tijd van te voren gemaakt, maar krijgen geen bevestiging van het bedrijf dat de rit gaat uitvoeren. Beide keren maakte wij s'nachts gebruik van de taxi om naar Schiphol te komen, je zit dan toch in spanning of de taxi wel gaat komen.

Pluspunten

Vriendelijke chauffeur, netjes op tijd en behulpzaam. Gezellig met elkaar gesproken onderweg.

Nvt

Atoomweg 63