Pluspunten

Nette chauffeur En netjes op tijd op de heen en terug rit

Pluspunten

Mooi op tijd en vriendelijke chauffeur

Pluspunten

Scherpe prijs. Uitstekende kwaliteit. Chauffeur kondigt zijn komst netjes aan en arriveert op tijd. Rit zelf verliep vlekkeloos. Een aanrader!

Geen. Ga zo door!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Prima chaufeur ! Nadeel is dat hij niet (op tijd) in S.. plek er kon zijn. Moeilijk om daar te komen was het verhaal. Werd daar altijd gehaald door chaufeur

Ophaalplek defineren bij boeking.

Pluspunten

Heen rit naar Schiphol zeer vriendelijke en behulpzame taxi gehad. De terugrit was echter minder positief

Controleer de staat van de taxi's bij de bedrijven waar je mee in zee gaat. Op onze terugrit van Schiphol rammelde en piepte de taxi van alle kanten terwijl de chauffeur bijna continu, niet handsfree, zat te bellen.

Pluspunten

Chauffeur was op tijd, reed veilig, bracht ons op het afgesproken tijdstip tot aan de goede vertrekhal van Schiphol. Aangevraagd zitje voor zoontje van 4 was mee.

Pluspunten

Waren prima op tijd. Vriendelijke chauffeur

Pluspunten

Netjes vooraf gebeld. Vriendelijke chauffeur die keurig reed.

Nvt

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Er is helemaal geen taxi op komen dagen en heb ik hals over kop zelf op goed geluk naar Eindhoven Airport moeten riden en mn auto betaald moeten parkeren

Pluspunten

Prima service. Makkelijke website.

Pluspunten

Netjes optijd Zeer beleefd en behulpzaam Zeer schone auto

Pluspunten

Accuraat en vriendelijk

Pluspunten

Makkelijk om een taxi te reserveren en snel terugkoppeling over geboekte reservering

Pluspunten

Mooie wagen en goede chauffeur, kwam keurig op tijd

Pluspunten

Perfect op tijd Vooraf via app op de hoogte gehouden over de afspr en ophaaltijd

Pluspunten

Precies op tijd, hele mooie ruime bus. Vriendelijke chauffeur. Snel besteld en niet duur! We gingen naar Schiphol en hij bracht ons ook nog is naar precies de goede vertrekhal!

Nee.

Pluspunten

Vriendelijk en kundig

Pluspunten

Makkelijk te regelen via hun website, ook goed en snel contact via telefoon bij vragen.

Pluspunten

Netjes op tijd Klant vriendelijk Schone taxi Professionalisme

Pluspunten

Keurig netjes, onverwachte wijzigingen netjes behandeld . Ik ben goed te woord gestaan Taxi's kwamen op afgesproken tijden, chauffeurs van beide taxi's waren netjes en correct. Ik zou deze wijze van vervoer bij dit bedrijf zeker aanbevelen.

geen

Pluspunten

Op tijd. Goede service. Vriendelijke en ervaren chauffeur.

Tot nu toe geen.

Pluspunten

Was goed op tijd

Motor uitzetten als je 's nachts stast te wachten

Pluspunten

Betrouwbaar. Chauffeur was een beetje laat door een gesloten tunnel maar informeerde me netjes op tijd.

Pluspunten

Taxi kwam ruim op tijd, goed geregeld, en bracht ons snel naar de bestemming.

Het is iets duurder dan andeten.

Atoomweg 63

3542 AA Utrecht