Pluspunten

Alles klopte tot in de puntjes!

Pluspunten

Taxi kwam mooi op tijd ondanks de 3 uur vertraging die wij hadden. Ook duidelijk afspraken waar wij werden opgehaald

Pluspunten

Was op tijd. Keurige chauffeur.

Pluspunten

Netjes op tijd, nette auto en chauffeur.

De vering van de auto was slecht, order on the field he.

Pluspunten

Makkelijk online geregeld en de taxi was keurig op tijd met vriendelijke chauffeur

Pluspunten

Vriendelijk behulpzaam en een een goed gesprek met de klant

Pluspunten

Makkelijk online taxi te boeken, zelfs met een verkeerde tijd geen probleem Kon ik later aanpassen

Pluspunten

Keurige chauffeur, ruim op tijd aanwezig, schone auto, reed netjes en had leuke humor!

Pluspunten

Best driver ever. Came on time. Helped me carry my bag and checked the status of my flight. Even informing me that my gate has changed. I felt safe at all times and very respectful driver. Thank you

Pluspunten

Deze meneer was ook om half 1 nog heel vrolijk en hebben leuke gesprekken met hem gehad!

Nvt

Pluspunten

Op tijd Rustige chauffeur

Pluspunten

Taxi arriveerde precies op tijd. Zeer aardige chauffeur, leuke gesprekken gevoerd tijdens de rit.

Op dit moment geen

Pluspunten

supervriendelijk en accuraat, pro actief

Ophaalpunt bij Schiphol

Pluspunten

Voor een super prijs keurig naar Schiphol gebracht om 4 uur 's nachts.

Naambekendheid....komt vanzelf als dit soort positieve ervaringen gedeeld worden. In eerste instantie had ik door de lagere prijs twijfel of het wel oké was. Maar nu

Pluspunten

Communicatie was uitstekend, zowel met jullie als met de chauffeur. Keurig op tijd, vooraf sms als hij er aankomt en prettig en correct voorkomen.

Blijft deze service zou houden. Ik hoop dat de terugreis op 12 september ook zo zal verlopen. We kunnen jullie aanbevelen aan reizigers met taxi.

Pluspunten

Goede informatie en prijs, correcte afhandeling.

Pluspunten

Zeer positief en professioneel

Pluspunten

Erg vriendelijke chauffeur die ook ruim op tijd aanwezig was. Via internet wordt alles makkelijk geregeld.

Pluspunten

Mooi optijd, met een aardige chauffeur naar Schiphol. Geen minpunt te bedenken.

Pluspunten

Zeer punctueel, goed bereikbaar baar vragen

Wij besloten last minute toch niet met een koffer te vliegen. Dit was helaas niet meer aan te passen. Zou wel handig zijn zodat de pick-up ook weet dat er geen extra bagageband tijd hoeft te worden bij gerekend na de landing

Pluspunten

Keurig op tijd, chauffeur stelde zich netjes voor en maakte gezellig een praatje onderweg, wij zijn heel tevreden.

Pluspunten

Mas is een erg aardige chauffeur en komt zijn afspraak prima na. Was op de heen en terugweg naar en van Schiphol op tijd en hielp ons met de bagage. Al met al een goede ervaring en voor herhaling vatbaar.

Atoomweg 63

3542 AA Utrecht