Pluspunten

Keurig op tijd, nette en behulpzame chauffeur.

Pluspunten

Goed en snel geboekt. Keurig op tijd Gezellige chauffeur

Ga zo door

Pluspunten

Snelle rit in een schone bestelbus en afgeleverd op een mooie plek op Schiphol

Klant informeren dat ze er aankomen.

Pluspunten

Top geregeld! Hij belde toen hij voor de deur stond en was lekker vroeg. Wachten was geen probleem gelukkig. Ook super fijn dat je van tevoren precies weet welke prijs je moet betalen. Aanrader!

Niets op aan te merken!

Pluspunten

Taxi’s keurig op tijd. Nette taxi’s en nette chauffeurs. Alles keurig netjes en betrouwbaar voor een lage prijs. Ik ben en blijf klant van sneleentaxi.

Pluspunten

Onze chauffeur was precies op tijd. Wij hadden om half 5 een afspraak gemaakt. De meneer heeft netjes buiten gewacht of er iemand kwam. Toen dat niet gebeurde heeft hij eerst geprobeerd mij te bellen voordat hij op de bel duwde. Ik vermoed omwillen van onze medebewoners (wij wonen in een flat). Ik vond dat ontzettend netjes. De meneer was in een erg goed humeur. Opgewekt en erg vriendelijk. Al met al heb ik een ontzettend positieve ervaring met deze taxi chauffeur.

In principe heb ik niets te klagen. Ik ben erg tevreden.

Pluspunten

Op tijd aanwezig

Pluspunten

Goede prijs & keurig op tijd!

Pluspunten

Makkelijk te boeken .Had nog een vraag gebeld met sneleentaxi ,werd vriendelijk te woord gestaan . Taxi was keurig op tijd . Zeer nette rijstijl van de chauffeur . Top!

Geen idee

Pluspunten

Keurige chauffeur, netjes op tijd. 10/10 !

Pluspunten

op tijd, vriendelijke chauffeur

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

- De procedure voor het boeken van een taxi is duidelijk en overzichtelijk. - Betrouwbaarheid & overzichtelijke factuur (aangezien ik zakelijk reis is dit belangrijk voor mij) - Ik heb al eens eerder contact gehad met de klantenservice en ik werd vriendelijk geholpen. - Prijzen zijn OK (niet super goedkoop, maar aanvaardbaar)

- De prijs ging in 1 keer fors omhoog. Ik heb 1 keer €65 betaald en alle keren erna betaalde ik voor precies dezelfde rit €70. - 1 keer is er een rit geannuleerd omdat ik 1 dag van te voren te horen kreeg dat de chauffeur niet op het afgesproken tijdstip kon komen. Aangezien dit op een zondag was in de vakantietijd heb ik met heel veel moeite voor een extreem forse prijs een andere taxi moeten regelen. Dit zou eigenlijk niet moeten kunnen - Het zou misschien een idee zijn om de optie te geven voor een 'voorkeurschauffeur'. Aangezien ik best vaak met jullie reis ken ik al een aantal chauffeurs. Met de een ben ik meer tevreden dan met de ander. Er zit er 1 bij die nog langzamer rijdt dan mijn overleden grootmoeder, hier kan ik slecht tegen dus die heb ik liever niet. Maar helaas heb ik hier zelf geen invloed op.

Pluspunten

Gewoon prima. Keurig 10 minuten vóór de afgesproken tijd kregen we een telefoontje dat hij eraan kwam en heeft hij ons ‘s ochtends om 4:15 u naar Schiphol gebracht voor onze vakantie. Bij terugkomst 2 weken later stond hij klaar op de afgesproken plaats en waren we snel en voordelig weer thuis!

Pluspunten

Eenvoudig te reserveren, info duidelijk, taxi stond klaar op afgesproken tijd

Pluspunten

Zeer goede prijs. Taxi was op tijd met aardige chauffeur!

Pluspunten

Communicatie bij boeking en kort voor rit. Professionele en vriendelijke chauffeur. Verzorgde auto.

Geen, uitmuntende service.

Pluspunten

Het taxibedrijf was zowel naar Schiphol als terug ruim op tijd, ook prima bus voor 8 personen, vriendelijke chauffeur en terugweg toevallig dezelfde chauffeur. Top geregeld.

Pluspunten

Netjes op tijd en perfecte service

Pluspunten

Netjes op tijd, vriendelijk personeel en flexibel

Pluspunten

Keurig op tijd, fijne taxichauffeur en klantvriendelijk

geen

Pluspunten

Precies op tijd weg gebracht en opgehaald! Top! Chauffeurs waren ook vriendelijk!

Atoomweg 63

3542 AA Utrecht