Pluspunten

Zeer netjes op tijd!

Pluspunten

Ik kreeg weer dezelfde chauffeur.

Privé telefoon niet gebruiken . Dat leidt te veel af‼️

Pluspunten

Op tijd. Vriendelijk. Behulpzaam. Goede geprijsd.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Nooit een taxi gezien. Na te hebben gebeld was het antwoord onduidelijk waarom de taxi niet ging komen maar dat hij niet zou komen was wel duidelijk. Om 05.30 ben je dan blij dat 2 in de haast opgebelde familieleden met 2 auto’s 6 mensen naar Schiphol willen brengen. Nog net op tijd maar wat een begin van de vakantie. Na enkele dagen overleg gehad met sneleentaxi. Heb 20% korting beloofd gekregen op volgende boeking op de vraag hoe ik die korting zou kunnen verkrijgen heb ik nooit meer antwoord gehad.

Pluspunten

Goede communicatie en een meedenkende chauffeur

Zorgen voor continuïteit

Pluspunten

werken snel, zijn flexibel

Pluspunten

alles goed, wat de taxi enzo betreft, maar wil geen bewerking van persoons gegevens, en doe wel mee aan deze survey maar waardeer het niet als persoonsgegevens verder verhandeld zouden worden

Pluspunten

vriendelijke chauffeur, stipt op tijd, behulpzaam, heldere communicatie tussen bedrijf en klant

Pluspunten

Sneleentaxi is eigenlijk een soort intermediair die je aanvraag uitzet op de 'markt', zodat taxi bedrijven, zowel ZZP als organisaties, jouw rit kunnen oppakken. Dat gaat razendsnel, meestal binnen een kwartiertje tot half uur, en de rit wordt perfect uitgevoerd.

Zorg voor meer eenduidigheid, bijv. dat de chauffeur standaard vooraf de klant een SMS stuurt dat hij/zij onderweg is en je op tijd op komt halen. Dat is een prettige bevestiging dat alles in orde is, zeker als je naar het vliegveld moet.

Pluspunten

Prima optijd super

Pluspunten

Keurige en zeer aardige chauffeur die op tijd voor de deur stond. Relaxte start van onze vakantie!

Pluspunten

Stipt en snel. En Bernard was een zeer vriendelijke en correcte chauffeur

Pluspunten

Jemig wat een nette service. Dit is een extra verlening van je vakantie. In stoppen voor de deur en uitstappen voor de vertrekhal op Schiphol. En precies zo op na je vakantie. Wat een luxe.

Geen. Helemaal top.

Pluspunten

Op tijd, zeer behulpzaam en sociaal

Pluspunten

Zeer vriendelijke en behulpzame chauffeur, wel een tikje sportieve rijstijl.

Pluspunten

Aardige chauffeur Normale prijzen Snel een taxi geregeld ;)

Pluspunten

Goede en duidelijke communicatie. SMS van te voren door de chauffeur Stipt op tijd werden we opgehaald.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Ik kon mijn bevestiging niet terug vinden. Contact met sneleentaxi verliep soepel en snel en t was zo opgelost

de bereikbaarheid in het weekend is een aandachtspunt. Als alles goed geregeld is en goed gaat dan is klantenservice niet nodig (ook niet door de week) maar als t mis gaat......dan is t toch fijn als je direct iemand te spreken krijgt en t opgelost kan worden. Als dat zeer zelden gebeurt dan is er wissel-telefoondienst onder personeel vast een bespreekbare optie

Pluspunten

Top! Mooi op tijd. Nette vriendelijke chauffeur.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Taxi keurig op tijd en vriendelijke chauffeur

Pluspunten

Taxi arrived on time. Driver helpful. Smooth journey to the airport. All good. Will use again.

Atoomweg 63

3542 AA Utrecht