Pluspunten

Super keurig op tijd

Pluspunten

Alle afspraken nagekomen, op tijd en een aangename chauffeur en rit. Tot de volgende keer!

Nee

Pluspunten

Fantastisch , precies op tijd en berichtje als ze er bijna zijn , prima chauffeur en ja wat wil je nog meer , prijs /kwaliteit natuurlijk en das ook prima in orde

Pluspunten

Actieve benadering, herinderde ons eraan dat we kinderzitjes nodig hadden en heeft die ook meegebracht. Heel erg punctueel en afgezet bij het hotel

Pluspunten

Doen wat ze beloven, correct en netjes. Prima auto's.

Pluspunten

Ruim op tijd, aardige chauffeur

Dure rit bij sneleentaxi.nl

Pluspunten

Heel goed geregeld

Nee

7.00 ophalen was de afspraak Omdat er passagiers werden afgezet toen we werden opgehaald hebben wij tot 7.45 staan wachten Volgende keer graag een keuze geven of we hiermee akkoord gaan dan hadden we een andere taxi kunnen regelen die wel om 7.00 kon

Pluspunten

In één woord, geweldig! Duidelijke informatie, makkelijk betalen via iDEAL en volgens mij de goedkoopste. Een dag van tevoren een bericht gekregen van de taxichauffeur Frank dat hij mij ging vervoeren en hoe het verder in zijn werk ging. Bij de bagageband op Schiphol werd ik al gebeld door de chauffeur dat hij al stond te wachten. Prima rit en nog gezellig ook!

Pluspunten

Alles strak en snel geregeld.

Pluspunten

Keurig op tijd, nette wagen, vriendelijke chauffeur. Houdt zich keurig aan de snelheid.

Pluspunten

Top chauffeur

Website gedoe 2 x een half uur bezig geweest

Pluspunten

Ruim op tijd en mooie auto

Pluspunten

Precies op tijd. Behulpzame en vruendelijke chauffeur.

Pluspunten

Goed op tijd en vriendelijk.

Pluspunten

aardige chauffeur

Pluspunten

Taxi kwam keurig op tijd. Prima auto en op de juiste plaats afgezet. Wij zouden deze taxi zeker opnieuw boeken!

Pluspunten

Goedkoop en erg vriendelijk!

Geen, het is echt super

Pluspunten

Goede chauffeur niet echt spraakzaam, maar prima op tijd! Toppie

Pluspunten

1. Goede en vriendelijke chauffeur. 2. Punctueel 3. Fijne auto 4. Redelijk geprijsd

Pluspunten

Adequate reactie op vragen. Punctuele nakoming afspraken. Zeer goede benadering cliënten.

Atoomweg 63

3542 AA Utrecht