Pluspunten

super consumentgericht, bij vertraagde vlucht gewoon opgehaald en ook maxi cosi geregeld

Pluspunten

Ruim op tijd. Vriendelijke chauffeur.

Auto rook naar sigaretten

Pluspunten

Op tijd, rustige rijstijl, vriendelijke en attente chauffeur (gastheer)

Pluspunten

Zondagnacht half 4 een taxi besteld en was netjes optijd...

Pluspunten

Prima taxi busje

Was ca 15 minuten te laat gaf spanning met betrekking tot inchecken op het vliegveld

Pluspunten

Stipt op tijd . Prettige chauffeur .

Pluspunten

Snel, goed verzorgt, mogelijkheid om vragen online te stellen. Een positieve ervaring

Pluspunten

Alles

Pluspunten

De dag van tevoren een bevestiging van de afspraak die gemaakt was. Bij aankomst werden we opgewacht door Dirkjan van Vuuren. Voor ons absoluut voor herhaling vatbaar! We vliegen geregeld en maken dan gebruik van een taxidienst, iets wat lang niet altijd vlekkeloos verliep. Onze ervaring met Sneleentaxi is in ieder geval positief.

Geen. Was perfect geregeld.

Pluspunten

Precies op afgesproken tijd opgehaald. Vriendelijke en nette chauffeur.

Geen. Perfect geregeld.

Pluspunten

Netjes, correct, communicatie

Pluspunten

Bespreken van de rit goed De rit zelf vriendelijke chauffeur. Goed

Ik wilde het ophaal punt van de tussenstop veranderen en dat kon niet. Ik moest opnieuw beginnen.

Pluspunten

Afspraak is afspraak! Dat was vroeger een normaal onderdeel van een dienst die je verleende, tegenwoordig wordt je erom uitgelachen.daarom was ik ook blij verrastdat de chauffeur 10 te vroeg was, vriendelijke chauffeur hielp met de koffers tillen en enstond open voor een praatje, kortom de volgende keer gewoon weer bij dit bedrijf

Pluspunten

Mooi op tijd, vriendelijk geholpen.

Pluspunten

Was keurig op tijd en een aardige chauffeur

Vragen om passier het niet erg vind als er 1 mij ervoor gerookt is en als passesier Asma heeft rekening mee te houden

Pluspunten

Helemaal top!!!

Pluspunten

Goede communícatie met chauffeur. Vriendelijke chauffeur

Pluspunten

22-05-18, Zowel op de heen als terug weg naar Rotterdam Airport alles perfect geregeld. Bij terugkomst een SMS dat de Chauffeur al in de hal stond te wachten. Chauffeur (Michel) keurig in pak, nette auto, rustige rijstijl en zelfs koffers tot de deur gebracht. Bij de volgende vakantie maken we zeker weer gebruik van TaxiserviceWallet

Pluspunten

Op tijd. Nette taxi. Nette chauffeur.

Pluspunten

Het is de derde keer dat ik kies voor jullie service en wederom een perfecte rit. Stipt op tijd, fijne auto en een prettige chauffeur!

Helemaal geen verbeterpunten :)

Pluspunten

Direct prijsopgaaf bij invoeren eigen postcode en bestemming. Gemak van boeken en vooraf betalen. Zeer scherpe prijs. Hele goede informatievoorziening over boeking en verdere verloop. Chauffeur was ruim op tijd, heel behulpzaam, reed netjes en sprak goed Nederlands.

Pluspunten

Super chauffeur en op tijd!

Atoomweg 63

3542 AA Utrecht