Pluspunten

De chaffeur was precies optijd, goede service door de deur voor ons open te houden tijdens het instappen. Bracht ons netjes optijd naar schiphol, ondanks de file.

De chaffeur reed wel iets te hard, waardoor wij achterin weleens schrokken.

Pluspunten

Goede communicatie, vriendelijk en netjes

Pluspunten

In een woord een fantastische rit. Goede service van de vrouwelijke bestuurder.

Vooral deze service behouden. Zal aanbeveling doen bij anderen

Pluspunten

Makkelijk online boeken. Goede communicatie (mail, sms) na boeking. Taxi stipt op tijd. Prima chauffeur, goede prijs/kwaliteit verhouding.

Pluspunten

Goed en simpel geregeld voor een nette prijs.

Pluspunten

Taxi was keurig op tijd, mooi voertuig, chauffeur reed prima en hield zich goed aan de verkeersregels regels. Chauffeur was voorkomend en vriendelijk. Voor herhaling vatbaar, eindoordeel zeker 4,5 ster

Geef in de reactie e-mail nog duidelijker weer wie, welk taxibedrijf de rit gaat uitvoeren en wat het adres etc. van het bedrijf is. Was voor de eerste keer dat ik gebruik maakte van sneleentaxi.nl en kende het niet. Je betaald de taxirit vooraf en je moet toch even afwachten of het betrouwbaar is. De service zal door mij gerecommendeerd worden.

Pluspunten

Snelle reacties, goed bereikbaar, mooie ruime bussen

Beter de vluchtgegevens checken bij schipholritten.

Pluspunten

Ik was door omstandigheden een dag laat voor de geplande rit, maar sneleentaxi heeft het netjes opgelost. Met een beetje meerprijs stond er een taxi binnen 45 min klaar. Wow! Top service.

Pluspunten

Taxi arriveerde op tijd. Bijzonder vriendelijke en behulpzame chauffeur

Kan niet beter

Pluspunten

keurig en stipt vervoer

Pluspunten

Kwam ruimschoots op tijd. Vriendelijke chauffeur. Nette en schone taxi

Pluspunten

Alles volgens afspraak. Prima kan niet beter.

Is echt niet nodig

Pluspunten

Taxi op tijd. Vriendelijke chauffeur. Rit tevoren 1 x gewijzigd. Prima digitale service.

Pluspunten

Stipt op tijd vriendelijk veilig en vertrouwt!!!

Pluspunten

Zeer correct heel behulpzaam kortom een perfecte chauffeur

Pluspunten

Stond al buiten op ons te wachten. Was er sneller dan de bagage

Pluspunten

Wat een aardige en correcte chauffeur. Helpt met m'n bagage en was prima op tijd.

Pluspunten

Makkelijk te boeken, snelle duidelijke bevestiging. Taxi was er snel toen we ons aangemeld hadden bij STA. De chauffeur heeft ons heel netjes en snel thuis afgeleverd. Helemaal top.

Zo doorgaan.

Pluspunten

Keurig optijd en goed te bereiken!

Nvt

Pluspunten

Taxi stond al klaar. We konden direct vertrekken. Zeer bekwame en aardige chauffeur, servicegericht. Hij had een sms gestuurd en gebeld, bij aankomst. En binnen 40 minuten waren we thuis. Echt super, en top qua prijs-kwaliteit!

Ik had gevraagd om gebeld te worden, om te vragen waar de taxi zou staan. Dat was niet gebeurd. En ik heb vanaf het vertrekvliegveld gebeld om door te geven dat we vertraging zouden hebben en later zouden arriveren. Dat is niet doorgegeven aan de chauffeur. Maar die loste alles op, zie de positieve punten!

Pluspunten

Correcte en behulpzame chauffeur. Reed ook rustig.

Pluspunten

Prima op tijd. Vriendelijk, beleefd en vlot

n.v.t.

Atoomweg 63