Prima verxorgd

De chauffeur belde me ruim van te voren. Was keurig op tijd. Mooie wagen en goede service. Kortom prima.

Keurig op tijd opgehaald

We zijn keurig op tijd opgehaald en afgeleverd bij de luchthaven.

Mooi op tijd afgehaald en bezorgd.

Gewoon zoals je mag verwachten nadat je een boeking hebt gedaan. Gewoon nagekomen wat je afspreekt.

Vriendelijke chauffeur, keurig op tijd

goed gegaan. vriendelijke chauffeurs en makkelijk contact te krijgen.

fijne ervaring

Chauffeur belde ivm met drukte op de weg

Wij werden gebeld door de chauffeur, dat hij wat eerder kwam, omdat er kans op file was. Waren ruim op tijd voor ons vliegtuig. Top chauffeur

Van Schiphol tot Venlo in 1 woord top. Taxi ruim op tijd, zeer aardige chauffeur en een fijne rit.

Zeer positief

Zeer positief

Was prima!

De rit is prima verlopen, de taxi was op tijd. Hulpzame chauffeur..

Goede chauffeur!

Het verliep goed! Gevraagd of hij iets eerder wilde komen dit was geen probleem! Als erg fijn ervaren.

Betrouwbare service

Beide chauffeurs waren op de afgesproken tijd aanwezig. De ritten verliepen probleemloos. Auto's waren schoon. Op de heenrit praatte de chauffeur veel, op de terugrit praatte de chauffeur helemaal niet. Misschien iets meer aanvoelen waar de passagiers behoefte aan hebben?

Prima service. Zoals het hoort.

Chauffeur was ruim op tijd beschikbaar. Geen probleem ook, vanwege 15 minuten vertraging van de vlucht.

Prima rit met aardige chauffeur

Prima rit met aardige chauffeur

Top. Op tijd en keurig gereden. Heel goed.

Geweldige rit

Complimenten aan de chauffeur. Zeer mooie taxi, veilige rit en een gezellig gesprek. Ik kan het iedereen aanraden.

Zeer prettig

Prima op tijd. Gezellige babbel

Uitstekende communicatie en service

Hele vriendelijke chauffeur, duidelijke communicatie over afhaalpunt en erg behulpzaam

geweldig!

De chauffeur was ruim op tijd en geduldig. Echt een top ervaring gehad. Zeker voor herhaling vatbaar.

Netjes op tijd. Goed in algemeen Maar hij laat me in vertrek 2 en ik moeste vertrek 3 hebben in Schiphol. Ik zal wel in de toekomst rijden met jullie.

Fantastisch wat een service.

Correcte chauffeur. Alles goed ook rijgedrag.

Snel en aardige chauffeur

Komt ruim op tijd! Leuk gesprek en snel op locatie waar ik moest zijn

Taxirit was prima.

De chauffeur was netjes op tijd aangekomen volgens afspraak. Hij heeft onze koffers ingeladen en ons naar Schiphol gebracht, koffers weer uitgeladen. Prima dus.

Super geregeld

Soepel en vlot

We hadden de taxi besteld om van het vliegveld van Maastricht naar het vliegveld van Charleroi te rijden. Bij aankomst, na een uur vertraging, stond de chauffeur netjes buiten te wachten en hadden we via de telefoon contact waar wij precies moesten zijn. Ook de rit zelf verliep soepel en vlot, prima chauffeur!

middels een paar eevoudige klikken met taxi naar schiphol

Taxi was door verkeer iets vertraagd, maar verder fijne ervaring.

Atoomweg 63

3542 AA Utrecht