Pluspunten

Prima geregeld, was super op tijd en konden relaxt aan de trip beginnen! Ideaal was dat je op verschillende adressen op gepikt kon worden!

Pluspunten

Keurig op tijd Aardige taxichauffeur Reed erg netjes

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Als vervoerder lees ik de beoordelingen ook en de klanten die opmerkingen plaatsen zouden die eerst eens aan de vervoerder moeten voorleggen alvorens ze hier te plaatsen. Verder is het storend dat klanten nog steeds bellen om te vragen of Sneleentaxi wel komt, het is mij zelfs al voorgekomen dat er een vorm van screening werd toegepast via google en Facebook, nou als taxichauffeur en ondernemer wordt je continue gescreend door de overheid. De procedures omtrent het ophalen zullen per bedrijf verschillend zijn maar de klant neemt eerst contact op met de chauffeur, en wacht niet af dat een chauffeur op zijn kosten belt. Het ophalen bij de aankomsthal daar zijn kosten aan verbonden welke niet worden doorberekend via het bestellen, besef dat als klant eens dat het dan service/snelheid vanuit het taxibedrijf is. Beloon dat dan ook zelfs wanneer het kleine ritten zijn.

betere interne communicatie en stimuleren van samenwerking. Prijsverlagingen kenbaar maken aan de partners

Pluspunten

Prima en kundige chauffeur.

Was aan de late kant, maar t half uurtje vertraging, was niet erg, omdat we op tijd op de luchthaven aankwamen

Pluspunten

Vriendelijke en nette chauffeur. Het was erg prettig on vooraf al een berichtje te ontvangen ter bevestiging van de afgesproken rit.

Pluspunten

Vriendelijke choffeur, alles volgens afsprrak. Fijn om zo thuis te komen van een afspraak.

Pluspunten

Helemaal super! De chauffeur was keurig op tijd. Gezellige babbel onderweg! Alles 100 % in orde@

Nee. Alles goed!

Pluspunten

Goede prijs, duidelijke communicatie en geleverd wat gekocht is.

Geen na mijn ervaring.

Pluspunten

We werden kort voor de afgesproken tijd gebeld door de chauffeur ter bevestiging. Hij was mooi op tijd en kende goed de weg.

Heb ik niet. We zijn vol lof

Pluspunten

Alles verliep zeer correct

Pluspunten

Midden in de nacht en stipt op tijd.

Pluspunten

Prima op tijd, aardige chauffeur. echt top geregeld!

Pluspunten

Taxi was keurig op tijd, aardige chauffeur!!

Pluspunten

Keurig op tijd

Chauffeur wist niet dat de factuur bij het boeken online was voldaan

Pluspunten

Snel, niet duur en prima auto Gezellige chauffeuse

Pluspunten

Ruim op tijd aanwezig.

Pluspunten

Komen gemaakte afspraken direct na.

Pluspunten

Conform afspraak. Snel, veilig, service, vriendelijk.

Tijdens telefonisch contact duidelijk spreken (ivm ontmoetingsplaats). Op Schiphol is het lawaaiig en na de vlucht zitten oren regelmatig nog wat dicht.....

Pluspunten

Zeer stipte chauffeur en correcte service. Stipt op tijd

Pluspunten

Super vriendelijk en exact op tijd! En relaxte auto!

Xxxxxxx

Pluspunten

heen en terug naar Schiphol : mooi op tijd, goede afspraken mogelijk. Correcte chauffeurs.

Pluspunten

Leveren zeer goede chauffeurs, mooi op tijd. Makkelijk te boeken.

Pluspunten

Superaardige chauffeur, goeie communicate :)

Pluspunten

Keurig op tijd,, top

geen, is tot nu toe nog altijd goed gegaan

Atoomweg 63

3542 AA Utrecht