Pluspunten

Lekker op tijd. Zeer correct!

Eigenlijk niet maar er moet iets blijven om aan te werken... ;-)

Pluspunten

Op tijd (extra vroeg), goede communicatie, vriendelijke chauffeur.

Pluspunten

Aardige chauffeur Op tijd Netjes goedemorgen ‘S morgens sms’je met tijdstip dat ze je komen op halen

Pluspunten

Rustig rijdende chauffeur

Pluspunten

Top ervaring. Meteen na landing al bericht van de taxi per Whatsapp en daarna ook nog eens per telefoon. Hij stond keurig te wachten met bordje in de aankomsthal en hielp ons direct met de koffers ook toen we thuis kwamen voor de taxi aan de koffers te dragen. Erg attent, en heel erg precies. We komen hier graag terug!

Geen.

Pluspunten

Keurig op tijd! Prijs en kwaliteit prima!

Pluspunten

Flexibel; goed advise toen rit aangepast diende te worden. Keurige chauffeur, hulpvaardig.

Pluspunten

Voor de aanvang van de rit,werd ik netjes gebeld dat de chauffeur onderweg was.

Pluspunten

Prettige omgang, service gericht

10 minuten later dan afgesproken tijd

Pluspunten

Doen wat ze zeggen: snel geregeld, duidelijke communicatie, op tijd, goeie service, kortom betrouwbaar.

Pluspunten

Gemakkelijk gereserveerd en betaald. Chauffeur (taxi Mario) was op tijd, prettig in de omgang en rustig op de weg.

Zeker bij een nachtelijke taxi, extra bevestiging, bijvoorbeeld dag van te voren.

Pluspunten

Chauffeur was heel netjes en hield hem aan de snelheid en goed contact vooraf

Hij was 15 minuten te laat.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Mooi op tijd, alles soepel verlopen.

Taxi-auto was nogal gedateerd. In de 1 of 2 stand en bij t wachten op stoplichten trilde de hele auto. Ik was even bang dat we de bestemming niet zouden bereiken maar het bleek normaal te zijn gezien de leeftijd.. Aangeraden wordt om vooraf geen maaltijd te nuttigen....

Pluspunten

Keurig op tijd beleefd en behulpzaam

Pluspunten

Super! Aardige chauffeur, op tijd en erg vriendelijk.

Doorgaan

Pluspunten

Top op tijd, aardige chauffeur! Netjes!

Pluspunten

Mooi op tijd, zowel op de heen- als op de terugreis. Goede auto en goede chauffeur. Rijdt keurig de toegestane snelheid en is correct. Onze taxi kwam van Taxi S

Geen gewoon zijn best blijven doen

Pluspunten

Vriendelijk Op tijd

Pluspunten

Duidelijke aanmelding, snelle bevestiging. Taxi was er 10 min van te voren. Midden in de nacht. Behulpzaam, vriendelijke chauffeur. Heerlijk begin van de vakantie

Ga zo door

Pluspunten

Stipt op tijd, prima auto, aardige chauffeur, heeft ons voor de deur opgehaald en bij de juiste ingang op Schiphol afgezet.

Aanbieding was lager dan de uiteindelijke prijs, dus een lokkertje, maar voor anderhalf uur werk en de goede service was dat het bedrag wel waard.

Pluspunten

Op tijd en professionele

Pluspunten

Op tijd, aardige chauffeur, schoon en comfortabel, veilige rijstijl, helemaal top!

Atoomweg 63

3542 AA Utrecht