Pluspunten

Keurig op de afgesproken tijd opgehaald!

Pluspunten

Ik werd gebeld door de chauffeur dat hij wat eerder aanwezig zou zijn (altijd beter dan te laat!). Erg vriendelijke chauffeur die de deuren open hield, bagage afhandelde en ons naar de juiste gate bracht op Schiphol. Sneleentaxi heeft een zeer nette website, overzichtelijk en geeft een betrouwbare uitstraling. Zeker een bedrijf waar ik de volgende keer mijn taxi reserveer.

Pluspunten

Netjes op tijd en correct behandeld

Pluspunten

Op alle fronten een goed georganiseerd bedrijf. tw. punctueel, duidelijk, op tijd, meedenkend en bovendien prijstechnisch zeer aantrekkelijk.

Pluspunten

Keurig op tijd, zelfs 10 min te vroeg. Aardige chauffeur die slim de file zoveel mogelijk probeerde te ontwijken.

Pluspunten

Zeer correcte en vriendelijke chauffeur. Precies op de afgesproken tijd aanwezig. Goede prijs. Op basis van mijn eerste ervaring zou ik dit bedrijf zeker aanbevelen en in de toekomst gebruik blijven maken van hun diensten.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Ruim op tijd aanwezig. Fijne gezellige chauffeur.

Pluspunten

the taxi arrived exactly on time!

Pluspunten

Op tijd Vriendelijk Behulpzaam Informatief

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Chauffeur was prima op tijd, erg aardig.

Erg stressvol bedrijf, werd contact met me opgenomen of ze een 15minuten eerder konden komen -prima. Van de afgesproken 02:00 werd het 01:45. Al snel werd duidelijk dat de planner 01:30 had aangehouden. Ook aangegeven dat ze een maxicosi/autostoel moesten meenemen vanwege onze 10maanden jonge dochter echter is dit er ook bij ingeschoten. Als klap op de vuurpijl werd de chauffeur erg onder druk gezet door de planner en maande dat we naar buiten moesten komen omdat anders het hele schema in de war zou lopen. Veel lof voor de chauffeur die het hoofd koel hield, maar de algemene indruk was erg rommelig daar de chauffeur hier geen invloed in heeft gehad.

Pluspunten

Snel, goed en flexibel

Pluspunten

Aardige chaufeur en vriendelijk dat vibden wij belangrijk en deze chaufeur reed rustig dat vonden wij ook heel fijn

Deze chaufeur verdiend een knappere auto

Pluspunten

Uitstekende service en kwaliteit.

Zo blijven en service kwaliteit hoog houden.

Pluspunten

Chaffeur was netjes op tijd ondanks dat ik paar uur van te voren had aangegeven mijn tijdstip te willen veranderen. Zeer flexibel en professioneel taxi bedrijf.

Pluspunten

Makkelijk te boeken. op tijd en goede communicatie chauffeurs zijn vriendelijk en behulpzaam goede busjes met veel ruimte 100% tevreden

Geen suggesties allen loopt soepel

Pluspunten

Op tijd

Pluspunten

Prima rit. Op tijd en vriendelijke chauffeur.

Pluspunten

Zeer goede, snelle en vooral aardige chaufeur die je in een mum van tijd op plaats van bestemming brengt. SUPER!!! Dit was voor ons de eerste kennismaking met "sneleentaxi" maar wij gaan er zeker meer gebruik van maken.

Ga vooral zo door!

Pluspunten

Goede chaffeur, zowel in rijstijl als omgang Belde op (op de afgesproken tijd) dat er een kleine vertraging was.

Pluspunten

Bij de heenreis Schiphol-Oosterdok stond de chauffeur lang in de file, de communicatie was niet bizonder goed. De rit was uiteindelijk goed met een sympatieke, goed gekleede chauffeur. Wij hadden bij de terugreis Amsterdam-Schiphol een uiterst verzorgde chauffeur die meer dan een uur van te voren kontakt opnam, vroeger dan afgesproken kon komen en zeer zeker, vlot reed.

Pluspunten

Prima service, perfect op tijd, heel vriendelijk. Dikke aanrader !!

Atoomweg 63

3542 AA Utrecht