Pluspunten

Goed op tijd en een aardige en vrolijke taxichauffeur

Pluspunten

ruim op tijd, nette chauffeur.

Pluspunten

Enigsinds toch in spanning gezeten of de chauffeur op tijd zou zijn en wat denk je kwam gewoon een kwartier eerder TOP Lowie is een top gozer gezellig em sociaal We hebben gelachen onderweg en kent ook een hele boel mensen die ik ook ken Bij aankomst op schiphol netjes voor oons de koffers uit de bus gehaald en wenste ons negenen allemaal persoonlijk een fijne vakantie met een handdruk HIJ weet wat een taxi chaffeur moet bieden om mensen tevreden te houden TOP TOP TOP Ook de terug weg SUPER Lowie stond er al voor dat we de koffers al gepakt hadden hele gezellig rit terug gehad en veel gelachen lowie bedankt voor je super service gewoon een dikke 10

Nee niks gewoon dik tevreden

Pluspunten

De telefoonservice is hartstikke goed. De dame die me te woord stond was heel erg aardig en behulpzaam. Zelfs toen ik nog een keer belde om de tijd te veranderen. Ze wist zelfs nog wie ik was! Onze vakantie naar Kroatie begon heel goed toen we door taxichauffeur Peter werden opgepikt. De rit verliep soepel, hij was ruim op tijd en tilde ook netjes onze koffers in en uit de auto. Ook om half 5 's ochtends.

Pluspunten

Voor het eerst gebruik gemaakt van jullie service. Super goede ervaring. Heel vriendelijk personeel.we waren heel verrast dat we vanaf het meetingpoint opgehaald werden. Een top service. We hebben eerder gebruik gemaakt van een schipholtaxi, moesten we naar een hotel lopen, hebben daar een uur in de regen moeten wachten met een baby, schandalig. Dat is bij jullie wel beter geregeld. Als Het nodig is gaan we zeker weer gebruik van jullie maken. Ik heb al meerdere keren voor jullie reclame gemaakt hij vrienden en familie.

Geen verbeteringspunten

Pluspunten

Vriendelijke chauffeur, mooie en schone auto, alle ruimte, geen wachttijd.

Pluspunten

Betrouwbaar, klantvriendelijk, en professioneel

Pluspunten

Wij werden keurig op tijd opgegaald en na de vakantie ook keurig thuisteruggerbracht. De chauffeurs waren zeer behulpzaam tijdens inladen van wel 9 grote koffers:). De prijs voor de retour ritje was ook nog goedkoop dan menige aanbieders op het web. Ik zou zeggen kwaliteit, afspraken na komen, behulpzaam, veilig rijden, communicatie en meedenken, was in mn ogen heel goed. Ga zo door dan heb je zeker meer klanten.

Ga zo door en niets op of aan te merken.

Pluspunten

Taxi was ruim op tijd! En de chauffeur was opgewekt!

Misschien 10 min. Van tevoren bellen dat je er aan komt.

Pluspunten

Alles positief. Niets op aan te merken. Zeer tevreden.

Pluspunten

Gebruik van goede taxi,s tegen een nette prijs

geen

Pluspunten

chaufeur was op tijd, en belde om aan te geven dat hij klaar stond. Reed rustig.

Pluspunten

Keurige chauffeur was zeer vriendelijk en kende de weg.

Pluspunten

Makkelijk contact, vriendelijke chauffeur en een goede prijs. Wij onthouden dit zeker voor een volgende keer!

Pluspunten

Prima op tijd, snelle rit, keurige chauffeur

Sms'je voordat de taxi arriveert, zodat je weet dat hij er aan komt

Pluspunten

Prima geregeld! Taxi was mooi op tijd, de chauffeur stond ons op te wachten. Hij was vriendelijk en reed prima. Niks op aan te merken!

De bevestiging van de boeking ging niet goed, ik kreeg geen mail. Maar na ern telefoontje keurig opgelost.

Pluspunten

Hij was 5 minuten aanwezig. Het was een nette ruime bus met een attente bestuurder.

Hij was niet helemaal op de hoogte wat hij moest vervoeren. Hij vroeg naar het aantal koffers welke mee moesten.

Pluspunten

Goede site, makkelijk te boeken. Communicatie was erg goed. Vriendelijke en behulpzame chauffeur. Goede prijs/kwaliteit.

Pluspunten

Heel goed bedrijf. Echt een hele goede ervaring

Pluspunten

Leuke chauffeur, gezellig praatje gemaakt.

Pluspunten

De taxi was goed bereikbaar, reed goed en kwam op tijd aan op de bestemming.

De taxi was een kwartier te laat op het vertrekpunt.

Pluspunten

Duidelijke en snelle online communicatie. Aardige chauffeur.

Moesten ondanks reservering nog best lang wachten totdat de taxi kwam.

Pluspunten

Prachtig op tijd aanwezig zowel heen als terugreis, en vriendelijke chauffeurs.

Niets op aan te merken

Atoomweg 63