Pluspunten

Snel en makkelijk geregeld met betaling vooraf. Vriendelijke chauffeur en mooie auto!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goed op tijd, nette hulpvaardige, aardige chauffeur

Pluspunten

Precies op tijd, was een positief ervaring.

Pluspunten

Zeer op tijd en vriendelijk .. gevraagd om niet aan te bellen ivm vroegte maar telefonisch te bellen en dit werd ook gedaan. Erg prettig.

Pluspunten

Onze chauffeur was keurig op tijd. Heel behulpzaam. Hielp mee met inpakken en uitladen en ging zelfs de buggy openklappen. Helemaal top!!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle SERVICE ff bellen en binnen énkele.minuten heeft u u eigen prive chauffeur haha

Pluspunten

Taxi chauffeur kwam op tijd, was heel vriendelijk ongeacht dat het zo vroeg was. De brug op A10 was open we stonden 10 lang stil chauffeur kan te laat komen op zijn volgende klant. Hij bleef kalm. Hij hielp ons mee met schouwen van de koffer en controleer of wij nog iets vergeten zijn. Super services

Geen verbeterpunt

Pluspunten

Mooi op tijd

Pluspunten

Op tijd, goed vervoerd

Pluspunten

Stipt en goede communicatie. Auto is ook netjes en schoon

Pluspunten

Attente chauffeur, op tijd, gewoon een aanbeveling waard!

Pluspunten

Op tijd, vriendelijke chauffeur, veilige rit

?

Pluspunten

* uitermate correcte en vriendelijke chauffeur, * directie chauffeur, die qua uitstraling en innemendheid met een cachet, wat geheel overeenkomt met de uitstraling van de auto (Mercedes 500SE) * uitermate luxe met de benen omhoog hebben wij ons kostelijk vermaakt. (foto's zijn op te vragen) * keurig koud water stond klaar, * een mooier begin van onze reis, konden wij ons niet wensen. * Wij gaan Brian zeker terug vragen. Helaas ontbreekt ons het startkapitaal om Brian (met zijn heerlijke auto) voor altijd bij ons in dienst te nemen.

Pluspunten

De chauffeur was op tijd en erg vriendelijk. De auto was ruim en comfortabel.

De chauffeur was verkeerd gereden waardoor wij moesten opschieten op het vliegveld. Dit kan natuurlijk gebeuren, misschien volgende keer met een navigatie systeem rijden.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Duidelijke afspraken Tijdig Nette chauffeurs en auto voor een premium beleving

Blijf het roepen: account en app asap op te zetten en makkelijke te maken te boeken Meer reclame om bijv lokale partijen ofwel aan te haken ofwel met andere partners marktaandeel vergroten. Service level laat veel te wensen over buiten Amsterdam en Utrecht nijv

Pluspunten

Goede chauffeur. Op tijd en een goede rijder. En aardig.

Pluspunten

Goede communicatie Vriendelijke chauffeur Fijne auto

Pluspunten

Reservering verliep erg snel en makkelijk De taxi was er ruim op tijd en was erg vriendelijk.

Ik ontving de bevestiging, alleen met een verkeerd 06 nummer. Dit bleek al eerder gemeld te zijn.

Pluspunten

Op tijd & vriendelijk

Pluspunten

- was makkelijk online te regelen. - vriendelijke chauffeur

Atoomweg 63

3542 AA Utrecht