Pluspunten

Goede en snelle reaktie na het boeken van de taxi . Ik had er vertrouwen in dat het goed zou gaan. Mijn ervaring met de taxichauffeur is zeker ook een van de redenen dat ik zo weer zou boeken . Hij was super behulpzaam, keurige taxi en heel erg op tijd! Dit is zeker ook de redden dat ik jullie al weer heb aanbevolen aan een college en de prijs -kwaliteit !!

Ik doe nu mee aan deze beoordeling , maar ik gebruik geen face-book en dat ga ik ook niet doen, dus als je dit niet hebt maak je zowiezo geen kans op een prijs....

Pluspunten

erg mooie auto, aardige chauffeur

Pluspunten

altijd op tijd of te vroeg, geen gezeur en prima op tijd op schiphol

laat van te voren weten of een tip wenselijk is dan kan je daar rekening mee houden

Pluspunten

Goede prijs kwaliteits verhouding. Super Chat support! en makkelijk te boeken.

Taxi chaffeur was een beetje laat (10 min) ongeveer

Pluspunten

na een storinkje bij de boeking niets dan positiefs. chauffeur op tijd ('s morgens om 5 uur...), belde netje op om te melden dat hij er was. Op alle fronten super netjes.

Pluspunten

De taxi was op tijd. Aardige chauffeur. De rit was prettig. Makkelijk te boeken.

Geen idee

Pluspunten

Op tijd, perfecte rit

Ga zo verder

Pluspunten

Alles verliep prima

Pluspunten

Chaffeur was heel erg vriendelijk en in voor een praatje. Hij was 5 minuten te vroeg en belde mobiel dat hij er al stond.

Misschien een smsje van tevoren dat de auto er over 10 min is. Omdat je het lang van tevoren kan regelen, ben je toch een beetje onzeker of hij wel komt!

Pluspunten

Ik had een taxi besteld voor een rit naar Schiphol om 5.00 uur. De taxi was ruim op tijd. Erg plezierig.

Pluspunten

Goed geregeld allemaal.

Pluspunten

Rit verliep vlekeloos, kon gemakkelijk rit 45min eerder verplaatsen!

Pluspunten

Netjes op tijd, correct o alle gebieden

Pluspunten

Aardige en behulpzame chauffeur.

Geen.

Pluspunten

Op tijd, goede auto, prima chauffeur

Pluspunten

we werden van tevoren in de nacht gebeld dat de taxi onderweg was

wij vonden dat de chauffeur te hard reed,we hadden dat eigenlijk in de auto moeten zeggen tegen hem,maar niet gedaan,voor een volgende keer doen we dat zeker.Liever wat rustiger rijden en veilig aankomen,dan heel snel en niet erg prettig zitten.

Pluspunten

1. Chauffeur belde dag van tevoren om tijd af te stemmen, dit geeft heel veel rust. 2. Chauffeur was ruim op tijd 3. Chauffeur was heel aardig en uitgerust (midden in de nacht) 4. Chauffeur heeft ons snel en veilig gereden, zat niet te appen of te telefoneren. Deze chauffeur verdient een dikke 10+! Zeer tevreden!

Pluspunten

Op tijd, veilige rit, aardige chaffeur

Pluspunten

Super vriendelijk en behulpzaam top

Pluspunten

Goede ontvangst, netjes behandeld, rustige rit en goede service.

Geen.

Pluspunten

Keurig op tijd, vriendelijke chauffeur. Zeer ruime taxibus voor ons gezelschap en bagage

Pluspunten

Vriendelijk Bekwaam Snel

Ga zo door

Pluspunten

Keurig op tijd, vriendelijke chauffeur

Pluspunten

- goede comminicatie - behulpzame chauffeur

- ik had 1 uur a officiele aankomst geboekt. We waren uiteindelijk sneller en moesten even wachten. Idealiter geef je aam welke vlucht en chauffeur staat klaar

Atoomweg 63

3542 AA Utrecht