Op tijd,beleeft

Taxi was keurig op tijd. Chauffeur was uitermate beleeft en vriendelijk, ook zijn rijstijl was perfect! Heerlijk relax ritje in de Mercedes gehad . Zeker voor herhaling vatbaar.

Stipt, vriendelijk

Op tijd , keurige chauffeur en keurige auto( busje)

Netjes van te voren aangemeld, super op tijd en een hele vriendelijke behulpzame chauffeur!!

Keurig op tijd en vriendelijke chauffeur.

Na een lange vlucht is het fijn dat de taxi exact op tijd was.

Prima, op tijd aanwezig, vriendelijke chauffeur.

Perfect op tijd en goede service met kantoor

Ik ga straks alleen nog maar zo op reis geen gezeur met meter prijzen gezellig onderhoud

Op tijd en veilig

Goede auto, prima chauffeur en stipt op tijd.

Keurig op tijd. Bus bestel veel ruimte

Leuke chauffeur

Wij hadden vertraging en goed contact kunnen houden met de chauffeur. Heel correct verlopen allemaal.

Alles liep soepel

Van A tot Z een hele positieve ervaring gehad. Alles verliep soepel, de communicatie met de chauffeur was goed en duidelijk, de taxi was ruim op tijd, er werd geholpen met inladen. Ookal was ik vergeten te melden dat er toch 2 grote koffers extra bij kwamen. We waren met 5 personen en de bus was ruim zat. De chauffeur reed erg netjes. Als kers op de taart vond ik de prijs schappelijk.

Chauffeur was ruim op tijd aanwezig

Zie boven, chauffeur reed erg vlot (hard)

We hadden een hele goede chauffeur met een prettige rijstijl. Ik had de taxi per ongeluk een uur te laat besteld, maar hij kon ons gelukkig toch eerder ophalen.

Heel goed!! Op tijd, vriendelijk!!

Duidelijke afspraken en jullie hielden ons goed op de hoogte van de rit! Onze chauffeur was op tijd, behulpzaam en bijzonder aardig!

Prima, keurig op tijd en aardige chauffeur.

Prima, keurig op tijd en aardige chauffeur.

Prettig en galant

Keurig op tijd. De koffers en handbagage werden door hem “overgenomen”. Rustige chauffeur die zich aan de snelheid hield.

Feel fijne ervaring, goede service, vriendelijke chauffeur, propere en mooie wagen

Prima taxirit

De taxirit zelf was uitstekend. Ik kom anders altijd met de trein naar Schiphol. Ik had moeite met de uitgang boven te vinden en was 8 minuten later dan de afgesproken tijd. Daarom moest ik 15 euro contact aan boete betalen. Dat viel mij wat tegen, daarom maar 4 sterren.

Prettige rit

Een prettige rustig rijdende chauffeur in mooie verzorgde auto en zeer attend.

Erg vriendelijke chauffeur

Vriendelijke chauffeur netjes op tijd

Op tijd, netjes en vriendelijk

Taxi mooi op tijd. Goede taxi (bus). Correcte en goede chauffeur.

Vriendelijke en op tijd

Heel tevreden

Supper

Taxi was precies optijd ,schauffeur was vriendelijk ik was optijd op mijn bestemming.

Stipt op tijd, keurig gereden

Stipt op tijd en keurig gereden.

Duidelijke communicatie, vriendelijke chauffeur.

Atoomweg 63

3542 AA Utrecht