Goed.

Prima chauffeur. Hele aardige man. Was er ook op tijd. Alleen moest ik het ophaaladres veranderen, omdat de taxi door bestratingswerkzaamheden niet bij ons huis kon komen. Dit kan niet veranderd worden in jullie systeem, maar het was ook niet doorgegeven aan de taxichauffeur. Dat heb ik zelf telefonisch gedaan.

Snel, correct en een aardige chauffeur

De taxi kwam ruimschoots op tijd. Aardige ( ook lief tegen de kleinkinderen) chauffeur. Hielp met de koffers, reed prima ( geen snelheidsduivel), kortom een uitstekende chauffeur. Als ik hem een rapportcijfer mocht gebozou het een dikke 20 zijn.

Twee busjes besteld, één busje kwam en heeft gependeld

Tijdstippen klopten niet helemaal want ipv twee busjes tegelijk kwam er eentje die pendelde. Maar we kwamen nog op tijd waar we moesten zijn dus geen probleem. Terugweg was verkeerd geboekt, ik denk door mezelf maar werd door de taxidienst opgelost. Chauffeurs waren vriendelijk, behulpzaam en goed telefonisch te bereiken.

Super geregeld

Mijn eerste keer met Sneleentaxi.nl is perfect verlopen, had een retour naar Schiphol geboekt. De chauffeur op de heenreis was keurig op tijd. De terugreis verliep met een vertraging van 5.5 uur van Transavia ook perfect, de geplande terugreis door de chauffeur werd geannuleerd omdat de vertraging meer dan 3.5 uur was, maar ik werd binnen 10 minuten door een vriendelijke dame van Sneleentaxi.nl gebeld ze zou de retourrit opnieuw inplannen. De chauffeur van de retourrit stond keurig op mij te wachten ondanks de nieuwe vertraging. Dit was mijn eerste rit met Sneleentaxi.nl en zeker niet de laatste!

Ruim op tijd opgehaald, vriendelijk en een goede chauffeur.

Makkelijk een last minute taxi kunnen regelen!

Heel prettig om online een taxi te kunnen regelen die nog geen half uur later al voor de staat. De chauffeur belde netjes even op toen hij onverwachts in een file terecht kwam en tien minuten later dan de afgesproken tijd kwam.

Op tijd snel en keurig

Optijd, snel en keurige chauffeur

Makkelijk, snel en betrouwbaar

Na het stranden van onze reis met de NS … moesten we vanaf Venlo nog door naar Airport Keulen. Ik heb in 5 minuten de boeking gereed en half uurtje later waren we op weg.. Heel net familiebedrijf Taxi Alfa Roermond kwam onze rit doen. Keurig nette chauffeur!

Prima, op tijd, snel en een voorkomende chauffeur.

Dank dat jullie precies volgens afspraak hebben gewerkt, waarbij een zeer behulpzame chauffeur de passagier snel en adequaat ter plaatse bracht.

Nvt

prima chauffeur en onderhoudend gesprek !!!

deze chauffeur is een viste kaartje !!!!

Taxi was mooi op tijd. Vriendelijke chauffeuse.

Goede communicatie, juiste prijs en mooi op tijd

Communicatie was perfect, Het ophalen ging exact volgens afspraak. Hele nette auto, goede chauffeur. Gewoon goed. Zal ik zeker een volgende keer doen.

Snel thuis gebracht worden

alles wat ik van een taxiservice verwacht

Punctueel vriendelijke ,rustige chaffeur en confortable auto Prijs kwaliteit helemaal in orde.

Keurig op tijd en een leuke rit.

Keurig op tijd, leuke chauffeur, en prima rit.

een veilige en gezellige rit

Appie is een bijzonder aardige chauffeur. We hebben erg mooie en goede gesprekken gehad. Hij rijdt goed en zelfverzekerd, geen gescheur of onverwachte acties, en ik was ruim optijd bij Schiphol. De temperatuur kun je achterin zelf instellen. hij heeft een fijne auto met voldoende beenruimte en kofferbakruimte. Hij was ruim voor de afgesproken tijd aanwezig, ik kan Appie erg aanbevelen.

Meer dan prima

De taxichauffeur was er ruim op tijd! Hij was erg beleefd en bezat ook nog eens een flinke dosis humor. Prima ervaring.

Prima taxi mooi op tijd

Mooi op tijd prima taxichauffeur en goede rit

Goede service , aardige chauffeur

Na landing op Schiphol werd ik door de chauffeur gebeld. Ik kreeg instructies over de plek waar hij stond. Dat was vlakbij. De rit naar Alkmaar was voorspoedig in een comfortabele auto. Tijdens de rit een prettig en interressant gesprek gehad. Al met al een goexe ervaring.

Dat invullen van dit veld verplicht is vind ik een absurde eis.

Conform afspraak

Chauffeur was er op de afgesproken tijd en nam netjes telefonisch contact op.

Op tijd en zeer behulpzaam

Uitstekende ervaring

Prima rit.

Taxi was moeilijk te vinden,misschien vooraf iets meer informatie. Verder prima rit.Vriendelijke chauffeur.Erg onderhoudend!

Atoomweg 63

3542 AA Utrecht