Beste Paula, Hartelijk dank voor uw review en uw telefonische toelichting. Inderdaad heel erg vervelend als er niet wordt gereageerd. We hebben helaas ook geen email ontvangen, dit wordt uiteraard intern uitgezocht hoe dit heeft kunnen gebruiken. Onze excuses hiervoor. We stellen het erg op prijs dat u ons hier op heeft geattendeerd. Onze systeembeheerder is hiermee aan de slag gegaan. We hopen u zo voldoende te hebben geïnformeerd. Mocht u uiteraard nog vragen hebben, aarzelt u dan niet om te mailen of te bellen. Met vriendelijke groet, Jetjes & Jobjes
Originele beoordeling
Bedankt voor je bericht. Het spijt ons dat wij niet eerder op jouw bericht hebben kunnen reageren. Wij doen ons best om zo snel mogelijk te reageren, maar soms lukt dit niet altijd. Gelukkig is jouw bericht nu aan de beurt! Wat ontzettend vervelend dat je niet tevreden bent met je aankoop. In de omschrijving staat echter wel dat de tasselslinger een D.I.Y. is. Wellicht heb je daar overheen gelezen. Dat vinden wij jammer. Met vriendelijke groet, Jetjes & Jobjes
Beste Rowan, Hartelijk dank voor je mooie beoordeling. We zijn er super trots op! Hier doen we het allemaal voor :-) Met vriendelijke groet, Jetjes & Jobjes
Beste Sidney, Hartelijk dank voor je mooie beoordeling. We zijn er super trots op! Hier doen we het allemaal voor :-) Met vriendelijke groet, Jetjes & Jobjes