Pluspunten

helemaal super! Ik had een vraag over me bestelling en kon ze gemakkelijk via Whatsapp bereiken en reageerde gelijk. Dat is pas service

Pluspunten

Keurige klantenservice, snelle levering

Pluspunten

Nadat het pakketje kwijt was geraakt door PostNL, heeft Jetjes en Jobjes persoonlijk een nieuw pakketje afgeleverd. Goede service en erg vriendelijk!

Pluspunten

Snelle levering en tevreden over de aankoop!

Pluspunten

Goeie service snelle levering.produkt was top

Pluspunten

Snelle reactie bij vragen etc. Persoonlijk contact

Pluspunten

Volgens degene die het heeft ontvangen is het een cadeautje om uit te pakken! Je word netjes op de hoogte gehouden over de status van je bestelling. Perfecte levering!

Pluspunten

Snelle afhandeling

Betere communicatie post.nl bij te laat geleverde producten.

Pluspunten

Snelle levering mooie producten

Pluspunten

Leuk bedrijf met leuke moderne spullen. Leuke thema voor alle gelegenheden. Bezorgen gaat ook super snel. Een van mijn favoriete site. Echt een aanrader.

Pluspunten

Leveren zeer snel, goede klantenservice, producten zoals verwacht

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle service, leuke spullen.

Wat duidelijker erbij zetten wanneer jezelf nog iets moet doen aan de versiering.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering, echter dacht ik witte Bathmen ballonnen te hebben besteld , kreeg ik transparant ballon

Beter aan geven qua kleur

Pluspunten

Mooi, breed en trendy assortiment Er werd snel contact opgenomen na het inspreken van de voicemail en servicegericht gehandeld!

Pluspunten

Snelle levering, leuke producten

Pluspunten

Prettig contact. Snelle service

Pluspunten

Op tijd de bestelling geleverd Netje ingepakt.

Niet was zeer tevreden.

Pluspunten

De bestelling was de volgende dag al in huis. Heel erg fijn!

Verzendkosten zijn hoog

Pluspunten

Snel, origineel, vriendelijk

Liesbeth Tilanusplein 21 21

5122BH Rijen

Over Jetjes & Jobjes

Welkom bij Jetjes & Jobjes! Jetjes & Jobjes is hét platform voor al je hippe feesten in Nederland en België. Speciaal voor iedereen die wil uitpakken met een verjaardag, kinderfeestje, feestje, babyshower en alle andere feestelijke momenten. Je vindt er de mooiste en hipste feestversiering. Jetjes & Jobjes is bedacht om de uitdagingen van het alledaagse entertainen te verlichten, geen ongeïnspireerde, basic big-box aanbiedingen hier. In plaats daarvan biedt onze premium feestwebshop een unieke en samengestelde collectie van de mooiste feestversiering afkomstig uit de hele wereld. Het platform met alle tools en inspiratie om je eigen mooie feest te organiseren. We zijn dol op design en onze stijl evolueert voortdurend, maar meestal voelen we ons aangetrokken tot items die kleurrijk, gelaagd en een beetje onverwacht zijn. We houden van prints en hebben een sterk oog voor trends die naar onze mening sterk vertegenwoordigd zijn in de producten die we voor jullie hebben geselecteerd. En bestel je voor 18:45? Dan ontvang je je bestelling de volgende dag in huis. We hopen je snel te zien, bij ons in de SHOP, op Facebook, Pinterest of op Instagram!