Toppie

Bestellen gaat eenvoudig en levering was keurig op tijd

Geweldige service.

had wat gereedschap besteld maar helaas 1 onderdeel paste niet dus de service gebeld en super vriendelijk dame mij te woord gestaan .Ze heeft mee gedacht en gezocht naar een oplossing en dat vind je helaas niet meer veel dat er gezocht wordt naar een oplossing door een helpdesk .Het artikel retour gestuurd en keurig een credit factuur gehad .

Bevalt goed

In niet goedkoop spul maar de kwaliteit is er zeker

Fijne zaak

1e bestelling geplaatst en zeer tevreden. Waarom? Duidelijke website met veel technische nformatie over de producten en makkelijk vergelijken. Scherpe prijzen en snelle verzending..

Een product gestuurd dat niet goed was, echter de fout werd supersnel hersteld

Ik denk door een fout van de fabrikant kreeg ik een foute set tangen. Retourservice was goed en supersnel.

Goud!

Helemaal goud! ‘s avonds besteld, volgende dag begin van de middag aan de deur geleverd.

Ik voel me ******en.

Ik heb deze Powerplus POWXG9100 hogedrukreiniger afgelopen maandag gekocht. Tot het moment van het incident had de machine in totaal ongeveer 5 uur gewerkt. Tijdens normaal gebruik schoot een van de slangen plotseling los, waardoor er een waterlek ontstond onder zeer hoge druk. Ik ben van mening dat een toestel dat wordt geadverteerd met een werkdruk tot 270 bar een passend veiligheidsniveau voor de gebruiker moet bieden. Gelukkig raakte niemand gewond, maar de situatie had veel ernstigere gevolgen kunnen hebben. De klantenservice heeft mij een compensatie van €75 aangeboden, wat ik waardeer. Omdat ik echter de slang had losgemaakt in een poging het probleem op te lossen, heeft de fabrikant de garantie afgewezen. Daarnaast werd aangegeven dat deze machine niet bedoeld is voor professioneel gebruik. Mijn grootste zorg is niet de financiële compensatie, maar de veiligheid van het product. Ook al gaat het om een toestel voor huishoudelijk gebruik, een machine die met zulke hoge drukken werkt zou ontworpen moeten zijn om dit soort situaties te voorkomen. Ik deel deze ervaring zodat andere kopers dit aspect kunnen meenemen in hun aankoopbeslissing en zodat de fabrikant de veiligheid van de gebruikte onderdelen kan evalueren en verbeteren

Snel en goed geleverd

Snel en goed geleverd

Goed qua assortiment en prijs; waardeloos qua personeel

De afgelopen jaren vaak geweest en toen was ik altijd dik tevreden, ook met de klantvriendelijkheid. Maar nu staat er een lading ongeïnteresseerde jochies achter de balie, die nog niet het fatsoen kunnen opbrengen om je normaal te woord te staan. Liever staan ze met elkaar met één klant te praten, terwijl er gewoon meerdere klanten staan te wachten. Voed die gasten eerst eens op en leer ze wat werken is!

Heel snel geleverd en netjes verpakt.

Makkelijke site

Heb via de site een schroefmachine body van makita besteld. Alles netjes geregeld en bezorgd. Helaas 1 minpuntje: had €3,95 meer betaald voor levering op dezelfde dag, helaas is dit de volgende dag geworden. Dit is iets wat buiten gereedschapcentrum gebeurd.

Goede prijzen, snelle levering

Goede prijzen, snelle levering.

Een super goede ervaring

Makkelijke website waarin je makkelijk je spullen kunt vinden super gebruiksvriendelijk En de producten worden snel geleverd En voldoen aan de verwachtingen

Goed en snel

Prima , snelle levering .

Binnen 24 geleverd, top zaak

Service en communicatie is zeer slecht

In januari 2026 hebben we 4 verwarmingstoestellen gekocht. Twee moesten al direct geretourneerd worden wegens defect. Plots komt er één toestel terug. Blijkbaar verkeerd doorgestuurd door Gereedsschapscentrum. Wij hebben dat netjes teruggestuurd, zoals gevraagd. En dan... volledige radiostilte. Na nu dik vier maanden hebben we totaal geen idee waar ons toestellen zijn. Zij wel nog? Er komt geen reactie op de mails of de ticketten die zijn aangemaakt op de online helpdesk. We zijn een beetje de wanhoop nabij.

Alles wat ik besteld heb was binnen 1 dag geleverd

Zeer snelle levering

Vriendelijk en goede service

Vriendelijk, behulpzaam en goede service

Top bedrijf betaalbaar en snelle levering ❤️

Ik bestel hier altijd.

Snelle levering.

Precies wat we verwacht hadden

Snelle levering, netjes ingepakt. Goede prijs!

Snijdt hout toch?

Super product en bestelling was na 1 dag bezorgd

Top bedrijf en komt zijn afspraken na

Prima product zeer snel geleverd.

Snel en goed, leveren wat ze schrijven. Overzichtelijk en de nota klopt.

Makita DHW180Z 18V Li-ion accu Drukreiniger body

Helemaal goed ontvangen makita goede kwaliteit

Zevenheuvelenweg 25

5048 AN Tilburg

Over Gereedschapcentrum.nl

Gereedschapcentrum is dé online specialist voor gereedschap. Wat begon op een zolderkamer groeide uit tot marktleider in de Benelux. Met een modern magazijn van 15.000 m² in Tilburg en meer dan 92% van alle producten gewoon op voorraad, versturen we dagelijks duizenden bestellingen. Bij Gereedschapcentrum vind je een groot assortiment, van schroefmachines en zaagbladen tot grasmaaiers en complete gereedschapskisten, met honderden topmerken, eerlijke prijzen en de service die je van een specialist mag verwachten. Of je nu professional bent of doe-het-zelver: jouw klus kan áltijd door. Onze webshop is gebouwd op gemak en snelheid, met duidelijke productinformatie, slimme bundelkortingen en levering vaak al de volgende dag. Zo bespaar je tijd én geld. Bij alles wat we doen draait het om één ding: Beter maken. Wat je project ook is, wij denken met je mee. Heb je een probleem met je bestelling of een vraag over een product? Neem gerust contact op via 013-889 44 44. We helpen je graag verder.