Laden reviews...
3.063 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De bevindingen benadrukken vooral snelle levering, scherpe prijzen en een duidelijke, overzichtelijke site. Klanten waarderen vriendelijk personeel en snelle service. Over het algemeen ervaren klanten een positieve winkelervaring met herhaalaankopen als gevolg.
Reeds verschillende machines bij Gereedschapcentrum besteld. Steeds voordelige prijzen in vergelijking met andere leveranciers. Ook steeds komen ze hun belofte na van snelle levering, meestal de dag ne de bestelling. M.a.w. wanneer ik wat nodig heb ga ik eerst altijd kijken op de site van Gereedschapcentrum. Houden zo !
Eddy Vandenberghe
Westdorpe
Ruime keuze, goede prijzen en ze doen wat ze beloven.
Raimon
Zwolle
Goede ervaring mee over het algemeen goedkoper dan mijn lokale leveranciers en snelle levering. Nog beter zou zijn als het op route mee kon of er een vestiging in het noorden zou zijn.
Steven De Jong
Haskerhorne
Snelle levering Meerdere betaalmogelijkheden Altijd de laagste online prijs Prima klantenservice
Tomasz
Beverwijk
Ontzettend makkeljk bestellen, overzichtelijke website en supersnelle bezorging.
Sherman
Bergen
De site werkt prima en de beitels zijn snel verzonden. Niks mis mee.
Sjaak
Rotterdam
Makita slagschroefmachine besteld, volgende werkdag al bezorgd. Netjes verpakt en direct een mail gekregen voor registratie verlengde garantie op makita product
Pascal
Son
Altijd netjes geleverd, scherp geprijsd en vriendelijk terug gebeld na een offerte aanvraag !
Ferry
Leiden
Geweldige ervaring met Gereedschapcentrum! De website is overzichtelijk, de bestelling werd snel geleverd en de prijzen zijn erg scherp. Het gereedschap was goed verpakt en precies zoals beschreven. De klantenservice reageerde vriendelijk en professioneel op mijn vraag. Ik bestel hier zeker opnieuw. Aanrader voor zowel professionals als doe-het-zelvers!
Sylvano
Monster
The delivery was quick, and the product perfect. Definitely I will buy again.
Pedro
Rotterdam
Hoi Pedro,
Bedankt voor je geweldige review! Fijn om te horen dat de levering snel was en het product precies aan je verwachtingen voldeed. We kijken ernaar uit je de volgende keer weer te mogen helpen!
Bestellen via het Gereedschap centrum is gewoon eenvoudig en makkelijk.
Ingeborg
Vlaardingen
Het product ziet er goed uit. Werkt naar behoren.
John
Wijchen
alles zoals verwacht
Gerco
Dalfsen
Ik koop als hobbyist graag mijn elektrische gereedschappen bij Gereedschapcentrum.nl. Dit vanwege hun haarscherpe prijzen èn goede service!
Jimmi
Jhon
Hoensbroek
Muhammed
Uygur
De overzichtelijke site is erg prettig. Ook is het zeer snel geleverd, ging allemaal prima.
Michiel
Halsteren
Veel keuze uit kwalitatief goed gereedschap. De vergelijkingsfilmpjes op YouTube helpen bij het maken van een keuze. Kortom, een fijne webshop.
Arno
Goes
Hoi Arno,
Wat leuk om te lezen, bedankt voor je enthousiaste review! Fijn dat je de vergelijkingsfilmpjes als handig hebt ervaren bij het maken van je keuze. We hopen je snel weer te mogen verwelkomen in onze webshop! 😊
Maandag besteld dinsdag in huis
Karel
De Hief
Schroef/boormachine werd, zoals toegezegd, snel en keurig geleverd. Gereedschapcentrum hanteert klantvriendelijke prijzen.
Bart De Niet
Gouda
Onderdelen besteld, belofte volgende dag geleverd en dat was ook zo. Top
Henriëtte
Sint-Oedenrode
Zondag middag besteld, maandag middag in huis ! ! Helemaal top.
Marcel
Amstenrade
Je krijgt wat je vraagt en super snel
Iskender Kaptan
Schiedam
Eerlijke prijzen, super snel verzonden.
19 July 2026
Mark van der schoor
nieuw vennep
Gereedschapcentrum is dé online specialist voor gereedschap. Wat begon op een zolderkamer groeide uit tot marktleider in de Benelux. Met een modern magazijn van 15.000 m² in Tilburg en meer dan 92% van alle producten gewoon op voorraad, versturen we dagelijks duizenden bestellingen. Bij Gereedschapcentrum vind je een groot assortiment, van schroefmachines en zaagbladen tot grasmaaiers en complete gereedschapskisten, met honderden topmerken, eerlijke prijzen en de service die je van een specialist mag verwachten. Of je nu professional bent of doe-het-zelver: jouw klus kan áltijd door.
Onze webshop is gebouwd op gemak en snelheid, met duidelijke productinformatie, slimme bundelkortingen en levering vaak al de volgende dag. Zo bespaar je tijd én geld.
Bij alles wat we doen draait het om één ding: Beter maken. Wat je project ook is, wij denken met je mee. Heb je een probleem met je bestelling of een vraag over een product? Neem gerust contact op via 013-889 44 44. We helpen je graag verder.
Zevenheuvelenweg 25
5048 AN Tilburg