Prima sevice en snelle levering binnen 1 dag!

Heb al meer produkten besteld bij deze club. Leveringen altijd keurig netjes zoals besteld. Produkten voldoen volkomen aan verwachting. En... tegen concurerende prijzen. Ik beveel GC.nl van harte aan!! p.s: kijk ook eens naar hun leuke verhelderende youtube filmpjes op eigen kanaal...

Alles snel en correct geleverd.

Bij deze webshop kan ik de vlakschuurmachine kopen zonder allerlei overbodige accesoires. Dat maakt het duurzamer en ook voordeliger.

Snel geleverd en goede prijs

Snelle levering, goede lichte graas trimmer van makita op acu. Met één volle acu 20m² graas maien is geen problemen. Zeker handig draag reim die krijg je bij is groote plus.

Mijn ervaring is zeer positief, omdat allers goed geregeld was.

Alleen de instructie in de handleiding was niet compleet, omdat niet vermeld was de stekkerverbinding bij accu te verbinden.

Ik he alleen geen nederlandstalige handleiding gehad.

Mooi product geleverd, schade geval goed opgelost.

Jullie leveren mooie producten, ondanks de schade aan het eerste afgestuurde product. Het werd goed oplost. Het enige aandachtspunt was dat ik niet wist wanneer er uitsluitsel zou komen over het product met schade. Het product wat ik graag terug wilde sturen.

Snel en goed geleverd

Netjes verpakt en snel verstuurd.

Scherpe prijs maar niet snel

De producten die op "voorraad" stonden waren kenbaar toch niet op voorraad waardoor het gereedschap niet binnen 2 dagen thuis was. Klanten service was wel erg behulpzaam.

Prima, zoals beloofd wordt

Besteld, volgende keurig geleverd

Alles zoals de voorwaarden beschrijven, top!!!

Niets mis mee

Vriendelijk

Kreeg de verkeerde bestelling. Vriendelijk personeel aan de telefoon maar wel 3x er achteraan moeten bellen omdat de mail heel traag verloopt. Ook nu… artikel al 2 dagen geleden retour verzonden maar krijg nu mail met retour formulier. Klantvriendelijkheid is heel goed maar mailverkeer verdient zeker nog wat aandacht.

9 uur besteld op 2e pinksterdag de volgende dag 1 uur al ontvangenende da

Wat een service

Snel, eenvoudig zoeken en registreren.

Ik vond snel wat ik zocht, gemakkelijk, super kleine site en goede winkel

Hier kun je regelmatig kopen

Ik ben zowel in de fysieke winkel, als wel online klant. Deze bestelling kwam vlot bezorgd, in goede staat. Wel in een flinke overmaat doos, maar er was voldoende gevuld met luchtzakken. Het bestelde zelf, was onbeschadigd en in goede staat. Erg tevreden mee.

Goede en snelle levering

Jammer dat er bij levering geen fysieke verdiend is van je factuur maar voor te rest top, snelle en goede levering!

alles zoals gewenst

prima levering en mooi op tijd en een fantastisch produkt

Super goed en snel geleverd

Tot de volgende aan koop

Super goede machine goed bedrijf en snel geleverd

Goeie communicatie via de mail en snelle levering

A merk gereedschap voor een goede prijs

Gewoon, zoals het hoort. Niks vreemds

super

Mooi op tijd en goed product. Aanrader!

Gewoon een prima winkel hoe die hoort te zijn

Gewoon een prima winkel hoe die hoort te zijn

Nog steeds geen product, klantservice reageert niet......

4 juni een bestelling geplaatst, van dhl bericht gekregen dat mijn bestelling beschadigd is en contact moet opnemen met de verkoper. Dit gedaan, maar nu 11 juni nog steeds geen reactie maar ook mijn bestelling nog niet gekregen!!!

Zevenheuvelenweg 25

5048 AN Tilburg

Over Gereedschapcentrum.nl

Gereedschapcentrum is dé online specialist voor iedereen die van aanpakken weet. Wat in 2007 begon op een zolderkamer met de verkoop van gereedschap via Marktplaats, is nu uitgegroeid tot de toonaangevende online aanbieder van gereedschap in de Benelux. Met een magazijn van meer dan 10.000 m2 en een assortiment dat bestaat uit duizenden producten van topmerken, ben je bij ons aan het juiste adres voor al je gereedschapsbehoeften – van schroefmachines tot grasmaaiers en van zaagbladen tot complete gereedschapskisten. Onze website is ontworpen met jouw gemak in gedachten. Dankzij handige functies zoals bundelkortingen, duidelijke productinformatie en snelle levering bespaar je tijd en geld. Onze winkel is altijd open, dus je kunt op elk moment terecht voor jouw gereedschap. Bestel je vandaag, dan wordt jouw bestelling vaak de volgende dag al geleverd. Of je nu in onze showroom langskomt voor advies of online bestelt, we helpen je graag verder. Wat je project ook is, wij staan voor je klaar om samen beter te maken. Natuurlijk kan er altijd iets misgaan. Heb je een probleem met je bestelling of een vraag over een product? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice via 013-8894444. We helpen je graag verder!