Super snelle levering

Duidelijke site en overzichtelijk.

De producten die ik heb besteld zijn snel en keurig netjes afgeleverd.

Bestel wel vaker bij gereeschapcentrum. Geen problemen mee.

Goed geholpen snelle levering

Altijd snel geleverd Zeer tevreden

Goed spul en snel binnen vooor prima prijs

Directe levering

adverteren met voor 10 besteld morgen in huis? dus niet!

prima zaak maar als je iets zoekt en denkt ohh dat is lekker voor 10uur besteld morgen in huis.... dat is top want dan heb ik hem nodig...... nou dus nog niet in huis komt dag later... :( zeg dan niet voor 10e besteld morgen in huis. vergeet het maar

perfect

Nu heb ik er twee gewoon heel goed

Gewoon goed

Supppaaa

Website is duidelijk en goed navigerend. Bestellingen plaatsen en betalen prima. Levering was snel en goed verplakt. Retour ook snel geregeld.

Totaal geen verstand van nieuwe items van festool

kom in de winkel vraag na de nieuwe inval zaag 18 volt van festool.nieuwe zaag weet ik niks festool????? ik zeg met en accu een Accu zijn er die dan .ik festool dealer er dan niks van festoo weten raar.

Dubbele Altrex trap besteld en binnen één dag keurig afgeleverd.

Al vaker heb ik bij Gereedschapcentrum artikelen gekocht. Heel blij met deze betrouwbare online specialist.

Mijn ervaring is top!.Als niet klusser een schuurapparaat geleend van een vriend. Ik maakte een schuurzool kapot en als niet klusser hielp gereedschapcentrum mij voor 100 Procent! Wat een verademing in service. Dank Patrice

Super snelle en nette levering

Goede informatie over het product, overzichtelijke website, snelle levering en goede prijs/kwaliteit

allle produkten volgens beschrijving

zelfs de levering werd waar gemaakt top en snel geleverd

Dubbele Makita oplader gekocht snel geleverd top!!!

Uitstekend, snelle levering waargemaakt

Klantenservice top!

Snelle levering maar was wel defect

Ik had een compressor besteld maar het blijkt dat de terugslagklep welke in de tank zit niet afdicht, deze heb ik los gehaald en schoon gemaakt, nu sluit hij wel af ik hoop dat dit zo blijft, wel een puntje voor de kwaliteit controlle van Airpress

Goede en snelle correcte levering

Mooie schep

Mooi product, stevig! Gereedschapscentrum verkoopt veel artikelen, ik kom zeker nog eens terug!

super snel geleverd

alles was supersnel geleverd en nog goedkoop ook

Snelle levering van de bestelde producten.

De bestelling is snel en goed afgeleverd. Wel een grote doos met veel vulmateriaal, maar de bestelde artikelen waren ook van heel verschillende groottes. Beide artikelen hebben het verzenden goed doorstaan.

Prima en duidelijk

Besteld en snel binnen ook al gebruikt perfect

Mooi product, snel geleverd

Het bestelde artikel is snelgeleverd. Mijn enige opmerking is dat de verpakking bijna twee keer zo groot was als de bestelde koffer en ik dus bijna 100 luchtzakjes moest doorprikken om die bij het plastic-afval te kunnen afvoeren.

Top bedrijf!

Ze zijn een bedrijf dat snel en keurig op tijd de bestelling kon leveren... En de keuze is reuze! Mijn dank daarvoor...

Zevenheuvelenweg 25

5048 AN Tilburg

Over Gereedschapcentrum.nl

Gereedschapcentrum is dé online specialist voor gereedschap. Wat begon op een zolderkamer groeide uit tot marktleider in de Benelux. Met een modern magazijn van 15.000 m² in Tilburg en meer dan 92% van alle producten gewoon op voorraad, versturen we dagelijks duizenden bestellingen. Bij Gereedschapcentrum vind je een groot assortiment, van schroefmachines en zaagbladen tot grasmaaiers en complete gereedschapskisten, met honderden topmerken, eerlijke prijzen en de service die je van een specialist mag verwachten. Of je nu professional bent of doe-het-zelver: jouw klus kan áltijd door. Onze webshop is gebouwd op gemak en snelheid, met duidelijke productinformatie, slimme bundelkortingen en levering vaak al de volgende dag. Zo bespaar je tijd én geld. Bij alles wat we doen draait het om één ding: Beter maken. Wat je project ook is, wij denken met je mee. Heb je een probleem met je bestelling of een vraag over een product? Neem gerust contact op via 013-889 44 44. We helpen je graag verder.