Hoi Jan, dankjewel voor je review. Dit gaan we uiteraard netjes voor je oplossen. Zou je hier contact over willen opnemen met onze klantenservice via 013 889 44 44 zodat we je hier mee verder kunnen helpen? Sorry voor het ongemak!
Bedankt voor je review Eric! Wat goed om te horen dat je goed geholpen bent en het juiste advies hebt gekregen voor je hobbyproject. We zijn er altijd om te helpen en streven ernaar om je tevreden te stellen. Graag tot een volgende keer!
Hi Marco, bedankt voor je beoordeling. Excuses dat je 9 stuks hebt ontvangen in plaats van 10. We zenden er vandaag meteen een na. Je ontvangt per mail nog een track en trace code voor het volgen van deze nazending.
Hallo Stanley, dankjewel voor je beoordeling. Er stond inderdaad een foute omschrijving bij ons op de website. Dit is inmiddels intern doorgezet zodat dit wordt aangepast. Onze klantenservice zal vandaag even contact met je opnemen om samen met je te kijken naar een passende oplossing. Sorry voor het ongemak!
Hi Wouter, bedankt voor je review. We begrijpen dat dit frustrerend is. Zou je hier contact over willen opnemen met onze klantenservice via 013 889 44 44? We kijken dan graag met je mee naar de status van je bestelling en een eventuele oplossing.
Bedankt voor je positieve beoordeling! 🌟 Fantastisch dat je blij bent met onze prijzen, onze snelle verzending, en de snelle reactie op vragen. Onze excuses voor het defecte product, maar we zijn blij dat we snel een nieuwe hebben kunnen leveren en de retourzending soepel is verlopen. We waarderen je aanbeveling en hopen je snel weer van dienst te mogen zijn!
Hi Paul, dankjewel voor je beoordeling. Dat is natuurlijk niet de bedoeling. Ik snap goed dat je hier niet tevreden over bent. Inmiddels heb je hier contact over gehad met onze klantenservice en zijn we samen met je tot een passende oplossing gekomen. Hopelijk hebben we het zo naar tevredenheid voor je kunnen oplossen. Onze excuses voor het ongemak.
Bedankt voor je review Jos! Goed om te horen dat we je bestelling en levering binnen 24 uur hebben kunnen afwikkelen. Onze excuses voor het ongewilde probleem met de hoeveelheid in je winkelmandje. We waarderen je feedback en zullen dit intern meenemen om te kijken hoe we deze ervaring kunnen verbeteren. Graag tot een volgende keer!
Hoi Thomas, dankjewel voor je beoordeling. Het spijt ons dat je bestelling op deze manier bij je is aangeboden. We begrijpen je frustratie en hebben zoals gewenst de terugbetaling verwerkt. We blijven werken aan verbeteringen in onze service en hopen je in de toekomst beter van dienst te mogen zijn. Sorry voor de situatie en het ongemak.
Hi Gerwin, dankjewel voor je beoordeling. Ik snap goed dat dit verwarrend voor je is. Door een assortimentswisseling kan het voorkomen dat je in plaats van een 5,0 Ah nog een 5,2 Ah accu ontvangt. Beide producten zijn op amperage na volledig identiek. Dit staat op onze website ook in de omschrijving van het artikel vermeld. Mocht je hier nog vragen over hebben aarzel dan niet om contact met ons op te nemen!
Hi, dankjewel voor je review. Ik snap dat het niet fijn is wanneer het niet duidelijk voor je is hoeveel garantie er op een artikel zit. Op alle machines zit standaard 1 jaar garantie. Er zijn veel merken die, na registratie bij de fabrikant, een verlengde garantietermijn tot wel 3 jaar bieden. Verbruiksartikelen vallen echter wel buiten de garantie, dit geven wij ook aan op onze website. Mocht je nog vragen hebben neem dan gerust even contact op met onze klantenservice via 013 889 44 44.