Op zijn Nederlands gezegd: Ik vind het een ballentent

Van vrienden ontving ik cadeau bonnen voor dit bedrijf. De prijzen van het geen ik wilde hebben waren veel hoger dan bij andere bedrijven dus vroeg ik of ze ook een laagst prijs garantie gaven. Dat werd gedaan via een offerte. Echter ik kon die niet voldoen met mijn cadeau bon en moest dus alsnog via de site gaan bestellen, dus hogere prijzen. Het leverde veel gezeur op en het bedrijf is dus te duur en erg inflexibel.

Voldoende

Makkelijk te bestellen en levertijd zoals beloofd. Alleen vreemd dat de accu onverpakt en zonder de plastic beschermkap los in de doos lag.

Zaterdag besteld maandag in huis Post.nl

Veel keuze aan machines en snel geleverd helemaal top

Snelle levering, Producten altijd netjes verpakt en beschermd.

Goede machine

Een bladblazer/ zuiger gekocht. Prijs is meer dan redelijk. Machine doet war ervan verwacht werd. Alleen jammer dat er geen accessoires bij geleverd werden, maar dat die apart besteld moesten worden. Snelle levering.

zeer goed verpakt

Snelle levering.

Makkelijk te bestellen en snel geleverd.

Prima voor huis tuin keuken gebruik

Prima machine

Prettig bedrijf

Goede en snelle service

Goede en snel

Snel en duidelijk

Snel geleverd, voldoet an de verwachting.

Geheel naar wens en op tijd geleverd!

Uitstekende service!

Zelf opgelost, maar er miste een schroefje om de beschermkap vast te zetten. Verder prima!

Snelle levering goede service

Zeer snelle levering, duidelijke site en goede service

Niet tevreden .

naar mijn idee had ik een andere repair care besteld, de plamuurmes was van slechte kwaliteit.. Alles mag terug

Geweldig.

Het is gewoon perfect geregeld.

snel besteld .. snel geleverd

Snelle website, snel geleverd

Verkoop goed geregeld! Snelle verzending!

Verkoop zeker goed! Verzending was snel! Kwaliteit van de kabelschaar iets minder na paar kabels/aders gedaan te hebben is de coating verdwenen.

Makkelijk besteld, snel geleverd

Plus een scherpe prijs

Ik had de verkeerde besteld, maar de levering ging snel en vlot..

Had wat verkeerd besteld Kon het makelijk weer inruilen

Na dagen meerdere dagen nog steeds niks geleverd

Voor 10 uur besteld. Zou zelfde dag afgestuurd worden, maar nog steeds niets binnen. Waardeloos.

Duidelijk gecommuniceerd en prima levering

Zevenheuvelenweg 25

5048 AN Tilburg

Over Gereedschapcentrum.nl

Gereedschapcentrum is dé online specialist voor gereedschap. Wat begon op een zolderkamer groeide uit tot marktleider in de Benelux. Met een modern magazijn van 15.000 m² in Tilburg en meer dan 92% van alle producten gewoon op voorraad, versturen we dagelijks duizenden bestellingen. Bij Gereedschapcentrum vind je een groot assortiment, van schroefmachines en zaagbladen tot grasmaaiers en complete gereedschapskisten, met honderden topmerken, eerlijke prijzen en de service die je van een specialist mag verwachten. Of je nu professional bent of doe-het-zelver: jouw klus kan áltijd door. Onze webshop is gebouwd op gemak en snelheid, met duidelijke productinformatie, slimme bundelkortingen en levering vaak al de volgende dag. Zo bespaar je tijd én geld. Bij alles wat we doen draait het om één ding: Beter maken. Wat je project ook is, wij denken met je mee. Heb je een probleem met je bestelling of een vraag over een product? Neem gerust contact op via 013-889 44 44. We helpen je graag verder.