Super snelle levering en top service

We hadden eerst een verkeerd product besteld, deze konden we probleemloos annuleren. Geld was ook binnen enkele dagen terug gestort. En we zijn goed geadviseerd, dus hebben daarna ook het juiste gereedschap kunnen bestellen. Dikke pluim voor de klantenservice mevrouw en het gereedschap bevalt goed !

• Hoe beoordeel je het product

Snelle levering, zeer scherpe prijs!

Snelle levering, zeer scherpe prijs! Laagste prijs op internet voor een luchtontvochtiger. En de volgende dag al geleverd, keurig verpakt.

Goed product

• Hoe beoordeel je het product

Makkelijk besteld en snel geleverd

Product is zoals beschreven. En voldoet aan mijn verwachting, vrijdag avond besteld en zaterdag met de middag al geleverd.

andere verwachting

ik had een andere verwachting van deze aanbieding. waarschijnlijk was het ook deels mijn schuld en had ik beter moeten kijken . helaas ga ik hem terug sturen en een grotere type bestellen

Gewoon goed

• Hoe beoordeel je het product

Ik had vrijdagmiddag besteld, en kon zaterdag middag al mijn nieuwe gereedschap ophalen bij het afgesproken postNL punt.

Vriendeijk, kennis vd producten

Medewerkers super vriendeijk, goede uitleg vh apparaat, stellen je op he gemak om vragen te kunnen stellen mbt apparaat.

• Hoe beoordeel je het product

Fijne winkel, goed advies en een ruim assortiment met voorraad!

In de winkel wordt er echt tijd genomen per klant en krijg je goed advies/keuzehulp. Ik heb nog nooit ergens naast gegrepen qua assortiment of de voorraad ervan. Top gereedschapswinkel met concurrerende prijzen!

Top bedrijf

prima alles naar verwachting

• Hoe beoordeel je het product

Product goed alleen mis de gratis accu

Op de website stond dat ik er een gratis accu bij zou ontvangen. Deze heb ik nog niet ontvangen.

• Hoe beoordeel je het product

Ondanks lange levertijd keurig op de hoogte gehouden van de status.

Levertijd was iets langer dan ik gewend ben maar dit was een bewuste keuze omdat het direct bij bestellen duidelijk was dat de levertijd van een aantal producten langer ging duren. Constant op de hoogte gehouden via de mail en uiteindelijk toch nog iets eerder uitgeleverd dan vooraf aangegeven. Top service!

super

altijd een goede prijs en snelle levering.

‏18jaaren

Hoogwaardige en betrouwbare service.

• Hoe beoordeel je het product

Vlotte verzending en betrouwbare partner

Gereedschapcentrum is een betrouwbare partner, duidelijke website en het is eenvoudig bestellen. Verzenden is super vlot. Misschien kunnen ze wel een ander verzendbedrijf in de arm nemen. Met PostNL heb ik met meerdere leveringen al problemen gehad.

• Hoe beoordeel je het product

Keurige afhandeling en snel geleverdhttps://www.feenstra.com/klantenservice/contact/

Keurige afhandeling en snel geleverd

Snelle en goede leverin

Snelle levering en compleet

• Hoe beoordeel je het product

Precies wat ik nodig moest hebben

Goed geholpen

Veel merken elektrisch gereedschap aanwezig

Snelle levering/prima prijs

Voortreffelijk

Hier bestellen we alle gereedschappen. Normale prijzen en snelle levering. Blij mee, dus vanuit ons en aanrader. Klus en montagebedrijf Ploeg

• Hoe beoordeel je het product

Weer snelle en accurate levering van topproducten

Voor tuinklus in winter reciprozaag van Makita besteld en een paar handschoenen. Heerlijk geklust zonder last van koude handen.

• Hoe beoordeel je het product

Goede informatie op de site, schappelijke prijzen, makkelijk te bestellen en te betalen, snel het product van uitstekende kwaliteit in huis. Top shop!

Zevenheuvelenweg 25

5048 AN Tilburg

Over Gereedschapcentrum.nl

Gereedschapcentrum is dé online specialist voor iedereen die van aanpakken weet. Wat in 2007 begon op een zolderkamer met de verkoop van gereedschap via Marktplaats, is nu uitgegroeid tot de toonaangevende online aanbieder van gereedschap in de Benelux. Met een magazijn van meer dan 10.000 m2 en een assortiment dat bestaat uit duizenden producten van topmerken, ben je bij ons aan het juiste adres voor al je gereedschapsbehoeften – van schroefmachines tot grasmaaiers en van zaagbladen tot complete gereedschapskisten. Onze website is ontworpen met jouw gemak in gedachten. Dankzij handige functies zoals bundelkortingen, duidelijke productinformatie en snelle levering bespaar je tijd en geld. Onze winkel is altijd open, dus je kunt op elk moment terecht voor jouw gereedschap. Bestel je vandaag, dan wordt jouw bestelling vaak de volgende dag al geleverd. Of je nu in onze showroom langskomt voor advies of online bestelt, we helpen je graag verder. Wat je project ook is, wij staan voor je klaar om samen beter te maken. Natuurlijk kan er altijd iets misgaan. Heb je een probleem met je bestelling of een vraag over een product? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice via 013-8894444. We helpen je graag verder!