Prijs kwaliteit helemaal prima.

Ik heb geen vergelijking met soortgelijk apparaat. Maar deze doet zijn werk uitstekend. Het geluid is iets meer dan verwacht. Maar all is prima keuze.

• Hoe beoordeel je het product

Snelle en goede web winkel

Makelijk

• Hoe beoordeel je het product

Snelle levering en goede prijs

Moersleutel besteld van Makita, maar per ongeluk de verkeerde. Daardoor terug moeten sturen, en dat was ook heel gemakkelijk en snel gedaan.

• Hoe beoordeel je het product N.v.t.

Goede kwaliteit snelle levering

Gewoon goed

• Hoe beoordeel je het product

Duidelijke site en goede prijzen

Alles in huis

Heel Bestelling Snel afgewerkt en bezorgd en mooie prijs

Betrouwbaar

Alles is volgens afspraak verlopen en de geleverde goederen waren van hoge kwaliteit

• Hoe beoordeel je het product

Wel jammer dat bezorgings tijd stip niet gemeld is. Nu moest het via de buren.

goede zaak

Reeds meermaals bij Gereedschapscentrum gekocht. Goede concurrerende prijzen. Indien voorradig snel in huis en anders zo snel als mogelijk. In het kort samengevat als een ander maar een paar euro goedkoper is (op een stuk gereedschap van €100 tot €300) toch hier bestellen dan ben je tenminste zeker van je zaak.

• Hoe beoordeel je het product

Goeie prijs en snel geleverd.

Precies zoals je het verwacht, de beste aanbieding en de volgende dag geleverd. Beter kan niet

Snelle levering, goede prijs

• Hoe beoordeel je het product

Besteld, volgende dag in huis, goeie prijs

Besteld en volgende dag in huis. Goeie prijs!

• Hoe beoordeel je het product

blijf verwarrend om precies te bepalen te bepalen hoe de leidingen lopen.

Geef toch wat verwarrend beeld af, je moet echt diverse keren opnieuw een meting uitvoeren om toch wel een vorm van leidingen beeld te geven en dan nog blijf het een beetje gokken.

snelle verzending van producten

Snelle verzending maar product ligt waarschijnlijk al zo lang op de plank dat het mechanisme muurvast zat. Kostte moeite hem aan de praat te krijgen

• Hoe beoordeel je het product

Andre Klussenbedrijf, ,,Simple Form Studio "

Professionele en zeer snelle levering. Een aanrader.

• Hoe beoordeel je het product

Goede prijzen en snelle levering

Goede prijs snelle levering. Bestel hier regelmatig gereedschap.

Gewoon goed.

Bestelling was netjes en zeer goed verpakt. Kon een stootje hebben.

• Hoe beoordeel je het product N.v.t.

Zeer goed en super snelle levering

Zeer goede ervaring en snelle levering

Snelle levering goed verpakt

• Hoe beoordeel je het product

Leveren een Makita set onvolledig uit

Een complete Makita set waarvan de inhoud door Makita is bepaald. Op de Makita website zie je welke accessoires tot de set behoren, ook zo te vinden bij andere webshops. Echter halen ze hier items uit de set waardoor je feitelijk voor de gek gehouden wordt. De afbeelding van het product laat in dit geval zelfs het snijblad zien. Als je hiernaar refereert geven ze aan dat er geen rechten aan de afbeelding ontleend kunnen worden. Erg jammer. Had in dit geval gewoon even dat snijblad nageleverd.

• Hoe beoordeel je het product

Mooie radio ik verwachte dat hij compleet was maar dat was helaas niet zo.

Helaas was voor mij niet duidelijk dat de accu,s er niet bij zaten en ze werden ook niet aanbevolen bij de aankoop. Nu moest ik alsnog iets bestellen om de radio compleet te maken. Voor de rest een mooie radio!

• Hoe beoordeel je het product

Zondag besteld, maandag geleverd, snel en correct.

Snelle levering,alles duidelijk

Fijne spijkers

Heb verschillende lengten spijkers van dewald gekocht, en toegepast in mijn Makita tacker. Werkt fijlloos. Die 20 graden hoek werkt prettig bij montage werk in hoeken.

Fijne stofzuiger

Zevenheuvelenweg 25

5048 AN Tilburg

Over Gereedschapcentrum.nl

Gereedschapcentrum is dé online specialist voor iedereen die van aanpakken weet. Wat in 2007 begon op een zolderkamer met de verkoop van gereedschap via Marktplaats, is nu uitgegroeid tot de toonaangevende online aanbieder van gereedschap in de Benelux. Met een magazijn van meer dan 10.000 m2 en een assortiment dat bestaat uit duizenden producten van topmerken, ben je bij ons aan het juiste adres voor al je gereedschapsbehoeften – van schroefmachines tot grasmaaiers en van zaagbladen tot complete gereedschapskisten. Onze website is ontworpen met jouw gemak in gedachten. Dankzij handige functies zoals bundelkortingen, duidelijke productinformatie en snelle levering bespaar je tijd en geld. Onze winkel is altijd open, dus je kunt op elk moment terecht voor jouw gereedschap. Bestel je vandaag, dan wordt jouw bestelling vaak de volgende dag al geleverd. Of je nu in onze showroom langskomt voor advies of online bestelt, we helpen je graag verder. Wat je project ook is, wij staan voor je klaar om samen beter te maken. Natuurlijk kan er altijd iets misgaan. Heb je een probleem met je bestelling of een vraag over een product? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice via 013-8894444. We helpen je graag verder!