Laden reviews...
3.324 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De bevindingen benadrukken vooral snelle levering, scherpe prijzen en een duidelijke, overzichtelijke site. Klanten waarderen vriendelijk personeel en snelle service. Over het algemeen ervaren klanten een positieve winkelervaring met herhaalaankopen als gevolg.
Goede prijs en snel geleverd
23 June 2026
M.
Lichtenvoorde
Gewoon snel en netjes geleverd.
23 June 2026
Herman
Schoenmakers
Zeer eenvoudig te bestellen en super makkelijke afhandeling.
Bas
Vlissingen
Hoi Bas,
Wat leuk om te horen, bedankt voor je geweldige review! Fijn dat het bestelproces en de afhandeling zo soepel zijn verlopen. We hopen je de volgende keer weer van dienst te mogen zijn!
1 bestelling en ik moest het op twee punten ophalen
Arno
Katwijk
Hoi Arno, bedankt voor je review! Het is inderdaad vervelend als je je bestelling op meerdere punten moet ophalen, dat is niet zoals het hoort. We begrijpen dat dit veel extra moeite kost en bieden onze excuses aan voor het ongemak. We gaan met de vervoerder contact opnemen en navragen wat er mis is gegaan en hoe ze dit in de toekomst kunnen voorkomen!
Begin van de avond besteld en de volgende dag in huis , had het vlot nodig dus helemaal goed
Henk Kroon
Badhoevedorp
Hoi Henk,
Wat leuk om te horen, bedankt voor je review! Fijn dat de snelle levering precies op het juiste moment kwam. We helpen je graag weer de volgende keer!
Top service snel en overzichtelijk ziet ten alle tijden waar je zending zich bevindt gewoon top
Remy clerc
Edam
snelle levering juiste afspraak
marius
zeeland
Hoi Marius, bedankt voor je fijne review! Leuk om te horen dat de levering snel was en dat alles volgens afspraak is verlopen. We hopen je bij een volgende aankoop weer van dienst te mogen zijn! 😊
Vriendelijk en behulpzaam Schoenen zijn zijn ook top
Ivo Schouten
IJsselstein
Hoi Ivo,
Wat leuk om te horen dat je blij bent met onze service én met je nieuwe schoenen! 😊 We doen ons best om altijd vriendelijk en behulpzaam te zijn, fijn dat je dat zo hebt ervaren. Tot de volgende keer!
Als ik iets aanschaf ben ik er niet van gediend of beoordelingen in te vullen! Heg bestemde product bent u alleen leverancier (winkel) al ik te vreden ben Overflakkee het product terug het u geen enige roem! Mocht ik ontevreden zijn over de levering dan bestel ik nooit meer bij jullie dus hou hef in de gaten mocht ik weer bij jullie bestellen dan ……
Beveelt niet aan
Arnout
Lage Zwaluwe
Komen afspraken goed na! S'avonds besteld 21.55 uur en de volgende dag al bezorgd. TOP!!
Toon Van Gent
21,50 besteld andere dag 15:45 op afgifte punt. G E w E l d I g
R
Woensdrecht
Hoi R,
Wat leuk om te lezen, dank je wel voor deze geweldige review! Fijn dat je bestelling zo snel bij het afgiftepunt lag — daar doen we het voor. 😊
Maas-Jan
Bunschoten
Altijd goed!!...iets latere levertijd dan gewend,maar vooralsnog tevreden!
Pawiro
Alkmaar
Enorm snel geleverd, als zo vaak hier bestellingen geplaatst. Altijd goed, en zelf als je vragen hebt , snel een advies gekregen.
Ronald
Nieuw-Vennep
Probleemloos en snel
Jan
Kaas
Bestellen gaat eenvoudig en levering was keurig op tijd
Hans
Roosendaal
had wat gereedschap besteld maar helaas 1 onderdeel paste niet dus de service gebeld en super vriendelijk dame mij te woord gestaan .Ze heeft mee gedacht en gezocht naar een oplossing en dat vind je helaas niet meer veel dat er gezocht wordt naar een oplossing door een helpdesk .Het artikel retour gestuurd en keurig een credit factuur gehad .
Henry Beck
Zwaag
Hoi Henry,
Wat fijn om te lezen dat je zo goed geholpen bent! We zijn het helemaal met je eens dat een helpdesk écht meedenkt en het verschil maakt, en het is mooi te horen dat onze medewerker dat voor jou heeft kunnen betekenen. Mocht je in de toekomst ergens mee zitten, weet je ons te vinden! 😊
In niet goedkoop spul maar de kwaliteit is er zeker
kjeld Lohuis
tubbergen
1e bestelling geplaatst en zeer tevreden. Waarom? Duidelijke website met veel technische nformatie over de producten en makkelijk vergelijken. Scherpe prijzen en snelle verzending..
Jelle
Hilversum
Hoi Jelle, bedankt voor je review. Goed om te lezen dat jij na je eerste bestelling bij ons zo tevreden bent. We zien je graag snel weer terug!
Ik denk door een fout van de fabrikant kreeg ik een foute set tangen. Retourservice was goed en supersnel.
Ernst
Bavel
Hoi Ernst, Bedankt voor je review. Uiteraard kan er af en toe een fout in een levering zitten, maar fijn dat dit voor jou lekker snel is opgelost.
Helemaal goud! ‘s avonds besteld, volgende dag begin van de middag aan de deur geleverd.
Jim
Wijdewormer
Hey Jim, bedankt voor je positieve review!
Ik heb deze Powerplus POWXG9100 hogedrukreiniger afgelopen maandag gekocht. Tot het moment van het incident had de machine in totaal ongeveer 5 uur gewerkt. Tijdens normaal gebruik schoot een van de slangen plotseling los, waardoor er een waterlek ontstond onder zeer hoge druk. Ik ben van mening dat een toestel dat wordt geadverteerd met een werkdruk tot 270 bar een passend veiligheidsniveau voor de gebruiker moet bieden. Gelukkig raakte niemand gewond, maar de situatie had veel ernstigere gevolgen kunnen hebben. De klantenservice heeft mij een compensatie van €75 aangeboden, wat ik waardeer. Omdat ik echter de slang had losgemaakt in een poging het probleem op te lossen, heeft de fabrikant de garantie afgewezen. Daarnaast werd aangegeven dat deze machine niet bedoeld is voor professioneel gebruik. Mijn grootste zorg is niet de financiële compensatie, maar de veiligheid van het product. Ook al gaat het om een toestel voor huishoudelijk gebruik, een machine die met zulke hoge drukken werkt zou ontworpen moeten zijn om dit soort situaties te voorkomen. Ik deel deze ervaring zodat andere kopers dit aspect kunnen meenemen in hun aankoopbeslissing en zodat de fabrikant de veiligheid van de gebruikte onderdelen kan evalueren en verbeteren
Tedinei Dos Santos moreira
Halsteren
Hoi, bedankt voor je review. Het is natuurlijk erg jammer als een product defect aankomt. Dit willen wij dan ook altijd zo goed mogelijk voor de klant proberen op te lossen.
Wij hebben jou een passende oplossing geboden die op dat moment van toepassing was. Heb je hier toch nog vragen over, neem dan gerust contact met ons op.
Snel en goed geleverd
MC
Sliedrecht
De afgelopen jaren vaak geweest en toen was ik altijd dik tevreden, ook met de klantvriendelijkheid. Maar nu staat er een lading ongeïnteresseerde jochies achter de balie, die nog niet het fatsoen kunnen opbrengen om je normaal te woord te staan. Liever staan ze met elkaar met één klant te praten, terwijl er gewoon meerdere klanten staan te wachten. Voed die gasten eerst eens op en leer ze wat werken is!
Beveelt niet aan
Joost
Breda
Hoi Joost, bedankt voor je review. Het spijt ons dat je de service aan de balie minder vind op dit moment. Wij nemen deze feedback zeker mee!
Gereedschapcentrum is dé online specialist voor gereedschap. Wat begon op een zolderkamer groeide uit tot marktleider in de Benelux. Met een modern magazijn van 15.000 m² in Tilburg en meer dan 92% van alle producten gewoon op voorraad, versturen we dagelijks duizenden bestellingen. Bij Gereedschapcentrum vind je een groot assortiment, van schroefmachines en zaagbladen tot grasmaaiers en complete gereedschapskisten, met honderden topmerken, eerlijke prijzen en de service die je van een specialist mag verwachten. Of je nu professional bent of doe-het-zelver: jouw klus kan áltijd door.
Onze webshop is gebouwd op gemak en snelheid, met duidelijke productinformatie, slimme bundelkortingen en levering vaak al de volgende dag. Zo bespaar je tijd én geld.
Bij alles wat we doen draait het om één ding: Beter maken. Wat je project ook is, wij denken met je mee. Heb je een probleem met je bestelling of een vraag over een product? Neem gerust contact op via 013-889 44 44. We helpen je graag verder.
Zevenheuvelenweg 25
5048 AN Tilburg