Top spul

Goede spullen super snelle levering

Op tijd en goede service

Veel op voorhand

Binnen 2 werkdagen ontvangen

Het is een kado dus nog niet gegeven.

op zich prima

prima contact met de afdeling sales. de reden waarom er geen 5 sterren staan is dat de site aangeeft dat er de volgende dag geleverd zou gaan worden wat vervolgens niet waargemaakt werd. navraag gaf wisselende info. postnl zij het één en gereedschapcentrum zie het ander.

Snel en perfecte levering.

Betrouwbaar en snel

Betrouwbare leverancier, goed gereedschap en zeer snelle levering.

Bestelde gereedschap (erg blij mee) werd zeer vlot (volgende dag) geleverd. Duidelijk bestelproces met goede informatie. Kortom betrouwbare zaak die doet wat hij belooft.

Scherpe prijs

Aanbod is royaal met concurrerende online prijzen. Review is gebaseerd op de wenshop. Geen gebruik gemaakt van service of andere zaken.

Kolejny zakup i zadowolony jestem

Kolega polecił mi tą firmę i okazało się że mają konkurencyjne ceny . Jestem zadowolony z wybrałem właśnie ten sklep . Polecam bo naprawdę warto tu kupować

• Poleciłbyś nas? Tak

Snelle levering en nette prijs

Levering was (bijna) conform afspraak. Was een dag later, maar dat kan ook aan Post.nl gelegen hebben. Goede producten tegen een nette prijs.

Verwarrend.

Ik heb een bladblazer besteld en dacht een compleet, inclusief accu en oplader, exemplaar te ontvangen. Echter: geen accu en oplader. De tekst over de te bestellen bladblazer is verwarrend en voor mij misleidend geweest. Er werd wel degelijk een accu vermeld maar niet: zonder accu en oplader. Zo’n vermelding is duidelijk en helder. Heb de bladblazer, inclusief de verzendkosten, teruggestuurd.

Geweldig bedrijf

Ontzettend snelle levering en goede prijs kwaliteit verhouding.

Direct zo geregeld

Duidelijke website, makkelijk producten zoeken. Bestellen en andere dag geleverd. Een betrouwbare winkel/webshop.

Zeer soepele gang van zaken

Overzichtelijke website, snel geleverd

Zeer tevreden over de snelle bezorging en de service

hele mooie aanbieding

vond een moie aanbieding die ook nog een ssnel werd geleverd.

Op voorraad en goede service.

Wordt correct geholpen en naar alternatieven gekeken!

Pakket niet bezorgd opmlocatie

Stop met DHL, slechte bezorgdienst, mij werkplaatsdeur staat wagenwijd open, huisnummer staat op de voorgevel. De heeft de moeite niet genomen om het pakket te bezorgen. Ik moet het vervolgens zelf ophalen, daardoor een uur can mijn werkdag kwijt. Omgerekend komt dat op een serieus bedrag uit als zzper. Kortom, kies een andere bezorgdienst als u aan bedrijven wil leveren.

Perfecte site & onderdelen! ;)

Vervangende boorkop voor Mileaukee M18 BPD Accu slagboormachine gekocht. De Kop past perfect en lijkt zelfs meer solide dan de kop die er origineel op zat. Prima prijs/kwaliteit verhouding. Heb al meerdere keren (naar alle tevredenheid) hier wat gekocht.

Correct en snel geleverd

Makkelijke website en correct geleverd

Goed, voordelig en SNEL.

Zeer uitgebreide keus online, mer voordelige prijs. Zeer snel geleverd.

Helemaal top

Gewoon goed

Top snel geleverd

Top snel geleverd

Prima, verkopers, snel en kundig geholpen.

Mooie showroom, en fijn geholpen.

Zeer snelle levering

In de ochtend besteld kon de keuze maken dezelfde dag geleverd en ze hebben het waar gegemaakt top service

Goed geholpen , zinvol en goed advies

Ik werd goed geholpen en kreeg zinvol advies aangaande een haakse slijper met betrekking tot zwaarte qua gewicht en kracht van de machine

Zevenheuvelenweg 25

5048 AN Tilburg

Over Gereedschapcentrum.nl

Gereedschapcentrum is dé online specialist voor gereedschap. Wat begon op een zolderkamer groeide uit tot marktleider in de Benelux. Met een modern magazijn van 15.000 m² in Tilburg en meer dan 92% van alle producten gewoon op voorraad, versturen we dagelijks duizenden bestellingen. Bij Gereedschapcentrum vind je een groot assortiment, van schroefmachines en zaagbladen tot grasmaaiers en complete gereedschapskisten, met honderden topmerken, eerlijke prijzen en de service die je van een specialist mag verwachten. Of je nu professional bent of doe-het-zelver: jouw klus kan áltijd door. Onze webshop is gebouwd op gemak en snelheid, met duidelijke productinformatie, slimme bundelkortingen en levering vaak al de volgende dag. Zo bespaar je tijd én geld. Bij alles wat we doen draait het om één ding: Beter maken. Wat je project ook is, wij denken met je mee. Heb je een probleem met je bestelling of een vraag over een product? Neem gerust contact op via 013-889 44 44. We helpen je graag verder.