Laden reviews...
3.018 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De bevindingen benadrukken vooral snelle levering, scherpe prijzen en een duidelijke, overzichtelijke site. Klanten waarderen vriendelijk personeel en snelle service. Over het algemeen ervaren klanten een positieve winkelervaring met herhaalaankopen als gevolg.
Gewoon goed zoals het hoort snelle levering. Gewoon top.
29 July 2026
Richard
Hulsberg
Hoi Richard,
Bedankt voor je leuke review! Fijn om te horen dat de levering snel was en alles naar wens is verlopen. Hopelijk tot ziens bij een volgende bestelling!
Goede prijs kwaliteit verhouding.
29 July 2026
Wijbe
Joure
Kundig personeel met kennis Meteen geinformeerd naar een goede laser Weer goed advies en deze haal ik in de toekomst ook bij jullie
Coen
Tilburg
Hoi Coen, bedankt voor je leuke review! Fijn om te horen dat je goed geholpen bent en het juiste advies hebt gekregen voor de laser. We kijken er naar uit om je ook in de toekomst weer te mogen helpen! 😊
Goed gereedschap en voor een voordelige prijs!
Stef Habraken
Heukelom
Een caravan/thuis airco besteld. Van tevoren was bekend en duidelijk gecommuniceerd dat er een levertijd van 10 werkdagen zou zijn. Op het afgesproken moment kregen keurig de melding dat het pakket was afgegeven aan de bezorgdienst. Helaas is de bezorgdienst niet echt betrouwbaar qua levering. Dit is wel volledig buiten de schuld van Gereedschapcemtrum om. Tip zou zijn wat ons betreft: kies een andere bezorgdienst. We zijn erg tevreden met de verleende service door de duidelijke communicatie.
Hans
Krabbendijke
Echt een aanrader snelle levering en goede service
Roy Knops
Maastricht
Vriendelijke medewerkers en je wordt er altijd goed geholpen.
Eric
Tilburg
Bestellen is simpel door een duidelijke website. En het wordt snel geleverd.
Dennis
Spijkenisse
Genoeg op voorraad en optijd in huis meer wil je niet.
Mehmet
Schiedam
Hoi Mehmet, bedankt voor je fijne review! Goed om te horen dat alles snel en op tijd bij je was. We hopen je snel weer van dienst te mogen zijn! 😊
Top servers altijd snel en optijd binnen goede producten top kwaliteit
Dany
Oss
FundamenT Klussen
Alkmaar
Goed product voor een mooie prijs
Wim
Eys
Goede ervaring snelle levering. Kom ik zeker bij terug.
Ger Geerts
Heerlen
Hoi Ger, wat fijn om te horen dat je een goede ervaring hebt gehad en dat de levering snel was! Bedankt voor je positieve review. We kijken ernaar uit je weer te mogen helpen! 😊
Ik heb vooraf mijn vraag gemakkelijk via WhatsApp kunnen stellen. Daar kreeg ik vlot en correct antwoord op. Ze hebben niet alles op voorraad, maar communiceren de levertijd wel.duidelijk vooraf. Ook na het bestellen word je goed op de hoogte gehouden. Als het vervolgens ook goed verpakt wordt en de inhoud klopt, dan kun je niet anders dan 5 sterren geven.
Jules Jacobs
Druten
Hoi Jules, wat fijn om te lezen dat de ervaring van begin tot eind zo positief was! Bedankt voor deze uitgebreide review. Het is precies zoals het zou moeten zijn: goede communicatie vooraf, duidelijkheid over de levertijd en een correcte levering. Hopelijk tot de volgende keer! 😊
Goede prijs en snelle service!
Gellian
Drempt
Hoi Gellian,
Wat leuk om te lezen, dank je wel voor deze fijne review! Goede prijzen én snelle levering, daar doen we het voor. Hopelijk tot de volgende keer! 😊
Bestelling is supersnel afgehandeld, zodat ik de bestelde zalen snel kon gebruiken!
26 July 2026
Ed
Franeker
Inmiddels al meerdere keren gereedschap besteld. Elke keer keurig volgens afspraak geleverd. En qua prijs altijd voordelig.
26 July 2026
Herman
Leeuwarden
Snelle levering, goede service en een breed assortiment!!!
René
Brielle
Ik bestel hier regelmatig en de producten zijn vrijwel altijd direct leverbaar. Snelle levering, scherpe prijzen. Een betrouwbare webshop met een ruim assortiment.
Roy
Oirlo
Hoi Roy,
Wat leuk om te horen dat je zo tevreden bent! Fijn dat de snelle levering en scherpe prijzen steeds weer aan je verwachtingen voldoen. Dat is precies waar Gereedschapcentrum voor staat: een betrouwbare winkel met een ruim assortiment waar je op kunt rekenen. Tot de volgende bestelling! 😊
Had zelf iets snel nodig kon het hier bestelle met snelle levering volgende dag was het meteen binnen en konden we verder met verbouwen top
Hans
Dorst
De beste prijs voor makita op het internet
mathijs
zevenaar
Nadat mijn heggeschaar elders na een week nog niet was geleverd, heb ik hier een bestelling gedaan. Volgende keer weer!
Jan
Hedel
Reeds verschillende machines bij Gereedschapcentrum besteld. Steeds voordelige prijzen in vergelijking met andere leveranciers. Ook steeds komen ze hun belofte na van snelle levering, meestal de dag ne de bestelling. M.a.w. wanneer ik wat nodig heb ga ik eerst altijd kijken op de site van Gereedschapcentrum. Houden zo !
Eddy Vandenberghe
Westdorpe
Hoi Eddy,
Wat fijn om te lezen dat je al meerdere keren tevreden bent geweest met zowel de prijzen als de snelle levering! Dat je steeds als eerste bij Gereedschapcentrum gaat kijken, is een groot compliment. We houden het zeker zo! 😊
Ruime keuze, goede prijzen en ze doen wat ze beloven.
Raimon
Zwolle
Goede ervaring mee over het algemeen goedkoper dan mijn lokale leveranciers en snelle levering. Nog beter zou zijn als het op route mee kon of er een vestiging in het noorden zou zijn.
Steven De Jong
Haskerhorne
Gereedschapcentrum is dé online specialist voor gereedschap. Wat begon op een zolderkamer groeide uit tot marktleider in de Benelux. Met een modern magazijn van 15.000 m² in Tilburg en meer dan 92% van alle producten gewoon op voorraad, versturen we dagelijks duizenden bestellingen. Bij Gereedschapcentrum vind je een groot assortiment, van schroefmachines en zaagbladen tot grasmaaiers en complete gereedschapskisten, met honderden topmerken, eerlijke prijzen en de service die je van een specialist mag verwachten. Of je nu professional bent of doe-het-zelver: jouw klus kan áltijd door.
Onze webshop is gebouwd op gemak en snelheid, met duidelijke productinformatie, slimme bundelkortingen en levering vaak al de volgende dag. Zo bespaar je tijd én geld.
Bij alles wat we doen draait het om één ding: Beter maken. Wat je project ook is, wij denken met je mee. Heb je een probleem met je bestelling of een vraag over een product? Neem gerust contact op via 013-889 44 44. We helpen je graag verder.
Zevenheuvelenweg 25
5048 AN Tilburg