Hallo G-J Koppenaal, bedankt voor je review. Het spijt ons zeer om te horen dat je deze ervaring hebt gehad. Onze oprechte excuses voor het ongemak. We willen je laten weten dat we je situatie serieus nemen en al per e-mail contact met je hebben opgenomen om mogelijke oplossingen te bespreken, zoals je had aangegeven dat je alleen per e-mail op de hoogte gesteld wilde worden. We hopen op je begrip en staan klaar om je verder te assisteren indien nodig
Hoi Jack, bedankt voor het delen van je ervaring en onze excuses voor het ongemak dat je hebt ondervonden met de Festool DSC-AG 125-Plus. We begrijpen dat dit niet de verwachte prestatie is en bieden onze oprechte excuses aan. Om dit probleem op te lossen, raden we je aan om direct contact op te nemen met de klantenservice van Festool via de volgende link: https://www.festool.nl/contact#Contactgegevens . Zij hebben de specifieke expertise op het gebied van hun producten en kunnen je verder helpen met garantie-aanvragen en eventuele technische kwesties met het apparaat. Uiteraard staan wij ook tot je beschikking voor verdere ondersteuning of als je andere vragen hebt. Aarzel niet om contact met ons op te nemen via de live chat of via het telefoonnummer 013 889 44 44.
Hi Dick, bedankt voor je positieve feedback. Wat goed om te zien dat je tevreden bent met je aankoop en de showroomervaring. 🌟
Hallo Johan, bedankt voor je positieve review en het vertrouwen in Gereedschapscentrum!
Hallo Bert, bedankt voor je review. Excuses dat je pakket zoek is geraakt bij PostNL. Je kunt contact opnemen met de klantenservice zodat we je een oplossing kunnen bieden.
Hoi Anton, bedankt voor je complimenten! Goed om te horen dat je bestelde product aan je verwachtingen voldoet. Bedankt voor je vertrouwen in Gereedschapscentrum!
Hallo Jan, bedankt voor je review. Excuses dat je een slechte ervaring hebt gehad met de klantenservice. Uiteraard willen wij een goede service bieden aan onze klanten. Mocht je vragen hebben in de toekomst neem dan contact met ons op , we helpen je graag verder!
Hoi Rene, bedankt voor je compliment. Fijn om te horen dat je bestelling snel bij je is afgeleverd. Ik wens je veel plezier met je aankoop!
Hallo Martin, Bedankt voor je positieve feedback! We zijn blij dat je tevreden bent met onze prijzen en leveringssnelheid.
Hoi Dennis, dank je wel voor het delen van je ervaring met ons, en we bieden onze oprechte excuses aan voor het ongemak dat je hebt ondervonden met je recente bestelling. We begrijpen hoe belangrijk het is om de juiste producten tijdig te ontvangen, en we zullen ons best doen om dit probleem zo snel mogelijk op te lossen.
Hallo Ilse, bedankt voor je positieve feedback over de snelle levering en het prima verpakte product. Mochten er nog vragen zijn over je aankoop, neem dan uiteraard contact met ons op!
Hoi, fijn dat je bij ons hebt besteld! Onze excuses voor het ontbreken van de mulchplug, maar goed om te horen dat we dit snel hebben opgelost. Bedankt voor je begrip en veel plezier met je nieuwe grasmaaier! 🌱✅ !
Hallo Simon, excuses voor het ongemak. Ik begrijp je frustratie, en nemen je feedback serieus. We hebben uw opmerking over de verzending naar ons magazijn doorgegeven en zullen stappen ondernemen om dit in de toekomst te verbeteren!
Hoi Gerrit, bedankt voor je positieve review. We zijn blij dat je ons aanbod en de aanbiedingen waardeert. We staan altijd klaar om je te helpen bij je keuzes.
Hoi, zojuist heeft de klantenservice contact met je opgenomen om je een oplossing aan te bieden. Mochten er nog vragen zijn neem dan uiteraard contact met ons op. Nogmaals excuses voor het ongemak!
Hoi Erik, zojuist is er contact opgenomen vanuit de klantenservice om je een oplossing te bieden. Mochten er nog vragen zijn omtrent je bestelling neem dan uiteraard contact met ons op.
Hoi René , bedankt voor je positieve review. Fijn om te horen dat je tevreden bent met je Festool aankopen! We streven altijd naar snelle levering en scherpe prijzen.
Beste klant, onze excuses voor de vertraging en het ongemak. We begrijpen je frustratie en gaan ons best doen om het op te lossen. We zullen direct een nieuw machine voor je verzenden. Als het beschadigde pakket terugkomt, zullen we dit afhandelen zonder verdere zorgen voor jou. Bedankt voor je geduld.
Hallo Pieter, Bedankt voor je aankoop! We zijn blij dat je tevreden bent met de snelle levering, verpakking en prijs van de Mitutoyo schuifmaten. Geniet van je aankoop! 😊
Fijn om te horen dat de rechte slijper goed is, maar jammer van de beschadigde M-box. De klantenservice heeft zojuist een e-mail gestuurd naar het opgegeven e-mailadres , met daarin een oplossing voor je beschadigde M-box. Mochten er nog vragen zijn dan horen we die graag van je!
Hoi, bedankt voor je positieve feedback. Fijn om te horen dat je bestelling meteen geannuleerd kon worden!
• Meer weten hoe deze reviewpagina tot stand komt? Lees dan hier.