top bedrijf tegen concurrerende prijzen

zeer goed aankoop advies vriendelijke medewerkers

goed assortiment en snelle levering

Voor een klus een circkelzaag met geleiderails besteld. Alles was op voorraad zou volgende dag geleverd worden. De Zaag is inderdaad geleverd maar de rails helaas niet. Warschijnlijk heeft de bezorger zitten slapen Daarna snelle en duidelijke reactie via whats app. Jammer van de late levering die ik miste op de klus. Wel goede spullen snelle levering en goede reactie bij een probleem.

Snelle levering dat is geweldig

zeer goed bedrijf voor gereedschappen

Snel en voor de juiste prijs

Doen keurig wat ze beloven, nieuwe spullen binnen 24 uur in huis. Gelukkig levering met DHL want Post NL komt niet in het buitengebied, daar zijn we standaard niet thuis…

top

top alles perfect en op tijd

Ervaring mbt koop verzending en betaling uitstekend

Heb de slijper nog niet kunnen uitproberen maar de verwachting is goed de bestelling is netjes verpakt en bezorgd. Daarna een andere bestelling gedaan, zelfde goede ervaring! Jammer dat het assortiment niet groter is aneders had ik meer van mijn benodigdheden hier gekocht!

Misleidende foto’s en slechte levertijden

Ik heb inmiddels meerdere keren besteld bij Gereedschapcentrum.nl en was tot nu toe altijd erg tevreden over de producten, de service en de levering. Alles verliep soepel en dat gaf me vertrouwen om opnieuw bij jullie te bestellen. Helaas is het bij mijn laatste twee bestellingen flink misgegaan. De eerste klacht gaat over mijn meest recente bestelling. Ik had een set schagen besteld. Op de eerste productfoto staan vier schagen afgebeeld, wat sterk de indruk wekt dat je twee sets ontvangt (dus vier losse schagen). In werkelijkheid krijg je maar één set (twee stuks), wat ik als misleidend ervaar. De overige foto’s laten twee schagen zien in uitgeklapte positie, wat de verwarring alleen maar vergroot. Natuurlijk had ik beter kunnen lezen, maar de presentatie is gewoon niet duidelijk en daardoor verwarrend. De tweede klacht gaat over mijn eerdere bestelling, met ordernummer GC-100490039. Dit was een grote bestelling die ik ruim zes weken geleden plaatste. Tijdens het bestellen werd bij alle producten een levertijd van ongeveer een week aangegeven. Na het afronden van de bestelling bleek dit ineens vijf tot zes weken te zijn. Inmiddels zijn we zes weken verder en krijg ik nu te horen dat het nóg een week langer gaat duren. Als timmerman had ik het gereedschap hard nodig voor opdrachten die inmiddels al zijn afgerond. Ik ben eerlijk gezegd behoorlijk teleurgesteld in hoe dit nu loopt. Na jaren van goede ervaringen voelt dit als een flinke tegenvaller. Als jullie mij willen behouden als klant, zou een kleine tegemoetkoming — bijvoorbeeld een kortingscode of een kleinigheidje — erg op prijs worden gesteld.

Snelle levering zoals vermeld Is een kado voor onze kleinzoon

uitstekend

super

Goed geholpen en advies gehad

Goed geholpen en geadviseerd welke ik het best kon nemen

altijd mooie prijs en super snelle verzending

alles wat je daar besteld is goed van prijs en super snel verzonden ze hebben een enorme collectie dus voor een ieder wat wils

gewoon een goede club !

duidelijke website, wat trage chatbox, maar overigens prima service.

producten prima, levering zeer slecht.

Gereedschap kopen voor een karwei is niet te doen. Leveringstijd is daarvoor veel te lang.

Uitstekend bedrijf

Heb al vaker gereedschappen bij dit bedrijf gekocht. Website is zeer goed samengesteld werkt perfect, andere bedrijven zouden hiervan veel kunnen opsteken. Zeer snelle afhandeling en verzending van het bestelde, prijzen zijn ok. Zeer aan te bevelen. Bouwtechniek Mullekes

Wederom snel geholpen en bestellong ontvangen.

Van de week was ik nog even aan het orienteren, maar al snel wilde ik de tacker model 350 van Makita. Gewoon een super fijne machine om mee te werken. EN voor een hele mooie prijs te koop bij gereedschapcentrum.nl. Dus online besteld en de volgende dag alweer in huis. De machine werkt geheel naar behoren, dus ik ben helemaal happy :)

Sterk stelbaar en stabiel

De Little Giant is makkelijk stelbaar in de lengte en onder een hoek. En blijft toch stabiel. De wieltjes doen zijn gewicht een beetje vergeten

Top Bedrijf

Alles hebben ze en de volgende dag geleverd, en perfecte communicatie.

Deze keer slecht

Ik mis een onderdeel van mijn bestelling, direct gebeld op donderdag , zou een melding van gemaakt worden en ik zou vrijdag een mail krijgen , helaas niet gehad . Altijd goede ervaring hier gehad maar nu dus niet en geen actie op mijn vraag ondernomen .

Op en top

Goede zaak en vriendelijk

Mooie aantrekkelijke aanbieding.

Gewoon goed

Toppie

DHL gaat het pakket terug sturen omdat ze ons gemist hebben

Ik heb dhl 3x langs zien rijden

Betrouwbaar en snel

Makkelijk besteld, ruime keuze en snel bezorgd.

Zag er bij aankomst niet heel netjes meer uit.

Inhoud is goed manier van verzenden kan beter.

Zevenheuvelenweg 25

5048 AN Tilburg

Over Gereedschapcentrum.nl

Gereedschapcentrum is dé online specialist voor iedereen die van aanpakken weet. Wat in 2007 begon op een zolderkamer met de verkoop van gereedschap via Marktplaats, is nu uitgegroeid tot de toonaangevende online aanbieder van gereedschap in de Benelux. Met een magazijn van meer dan 10.000 m2 en een assortiment dat bestaat uit duizenden producten van topmerken, ben je bij ons aan het juiste adres voor al je gereedschapsbehoeften – van schroefmachines tot grasmaaiers en van zaagbladen tot complete gereedschapskisten. Onze website is ontworpen met jouw gemak in gedachten. Dankzij handige functies zoals bundelkortingen, duidelijke productinformatie en snelle levering bespaar je tijd en geld. Onze winkel is altijd open, dus je kunt op elk moment terecht voor jouw gereedschap. Bestel je vandaag, dan wordt jouw bestelling vaak de volgende dag al geleverd. Of je nu in onze showroom langskomt voor advies of online bestelt, we helpen je graag verder. Wat je project ook is, wij staan voor je klaar om samen beter te maken. Natuurlijk kan er altijd iets misgaan. Heb je een probleem met je bestelling of een vraag over een product? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice via 013-8894444. We helpen je graag verder!