Originele beoordeling
Beste Pim, Bedankt voor je review. De reden dat de bestelling een levertijd had was omdat een van de producten standaard in ons magazijn ligt. Dit is een inkoopproduct en wordt pas besteld bij de leverancier wanneer een klant deze besteld bij ons. De verwachte levertermijn wordt ook aangegeven op de website onder de winkelwagen knop. Hopelijk is het zo duidelijk voor je. Heb je nog vragen laat het ons dan zeker weten. We zijn bereikbaar via Telefoon, Chat, Whatsapp en het contactformulier.
Beste Adryan, bedankt voor je review. Vervelend dat je een verkeerd artikel hebt ontvangen. Excuses hiervoor. Wanneer je dit via ons retourformulier meld, wordt dit binnen 1 werkdag in behandeling genomen. Ik kan helaas niet inhoudelijk ingaan op je review omdat ik niet voldoende gegevens heb om te achterhalen om welke bestelling het gaat. Mochten we je nog ergens bij kunnen helpen, of mocht je nog een vraag hebben, dan horen wij dit graag van je!
Beste E. Deventer, bedankt voor je review. Het wil jammer genoeg wel eens gebeuren dat bij het inpakken van de bestelling het magazijn erachter komt dat het product toch niet meer op locatie ligt. Dan spreken we van een voorraadfout in ons systeem. Wij hebben dit dan ook netjes per mail aan je doorgegeven. Naar aanleiding van onze mail heb je contact met ons opgenomen en ons verzocht om de bestelling te annuleren. Dit hebben wij dan ook voor je gedaan. Terugbetalingen vinden inderdaad doorgaans binnen 5 werkdagen plaats. Dit proces is helaas niet te versnellen. Mocht je nog verdere vragen hebben, onze klantenservice is op het moment 6 dagen per week te bereiken via de telefoon, live chat, Whatsapp en Facebook Messenger.
Beste W. Grijpskerke, bedankt voor je review. Vervelend te vernemen dat het artikel niet meer leverbaar bleek te zijn en dat je bestelling hierdoor geannuleerd is. Excuses hiervoor! Ik kan helaas niet inhoudelijk ingaan op je review omdat ik niet voldoende gegevens heb om te achterhalen om welke bestelling het gaat. Mochten we je nog ergens bij kunnen helpen, of mocht je nog een vraag hebben, dan horen wij dit graag van je!
Beste Luuk, bedankt voor je review. Onze prijzen kunnen dagelijks wisselen waardoor andere websites, zoals bijvoorbeeld Google of Marktplaats, nog wel eens een oude prijs kunnen laten zien. Dit komt door de cookies van een site. Hier hebben wij helaas ook geen invloed op. Verder verkopen wij via Marktplaats onzeretour- en/of garantie producten die we terugkrijgen. Deze artikelen willen wij namelijk graag een tweede kans geven in onze outlet store. Deze artikelen zijn altijd anders qua prijs vergeleken met een nieuw artikel die je via onze website kan bestellen. Mocht je hier nog vragen over hebben, aarzel dan niet om contact op te nemen met onze klantenservice. Onze klantenservice staat je dan graag te woord.
Beste Jerome, bedankt voor je review. Vervelend dat dit zo verlopen is met jouw bestelling. Inmiddels ben je hier over in contact met onze klantenservice. Onze klantenservice zal dit dan ook verder met je oppakken!