Goedkoop en snel bezorgd

We hadden snel een elektrische kachel nodig en wilden heel graag de Eurom Alutherm 2000 Watt Wi-Fi hebben. Bij Gereedschapcentrum was deze scherp geprijsd en we hadden de kachel de volgende dag al in huis. Helemaal top!

Ik mis nog steeds een order die nog steeds niet is verzonden

Een zaakblad van milwaukee mis ik nog steeds tot heden hebben jullie nog steeds geen reactie na mij gedaan..

Deze is goed

De levering is zeer snel

Duidelijke website; snelle levering; bestellling voldoet aan verwachting

Tevreden over de bestelling en de levering; goede prijs-, kwaliteitverhouding

nog te kort voor oordeel

top service

Geweldig snel geleverd

The equipment is OK, but I made a bad purchase.

I wrote to your company that I would like to return the product. But I haven't received an answer yet. Please give me some notice

Alles snel een top

Alles positief

Altijd goed en snel geleverd

Top vandaag besteld de volgende dag in huis beter kan niet.

Snelle levering, jammer dat hij niet geschikt is voor bvb KIP 348 Maskeerpapier met Washi-Tec Tape. Volgende klus papier en tape apart bestellen.

Slecht!

Een slijptol besteld, er staat op de website op werkdagen besteld morgen in huis… het heeft minimaal 2 weken geduurd voordat ik mijn bestelling heb ontvangen!

Tegenover de meeste webshops is gereedschapcentrum altijd enorm snel en je word goed geholpen. Bestellen is heel eenvoudig en als ze beloven dat het er mogen is dan is dit ook altijd zo.

Goed product, snelle levering.

Duidelijke product omschrijving, goeie prijs en snelle levering.

Goed bezig

Service en info is prima levering is ook optijd

product is naar tevredenheid ontvangen

Professionele service. Zeer korte doorlooptijd. Ik raad aan

Professionele service. Zeer korte doorlooptijd. Ik raad aan

Snel en correct

Correct, vlot en professioneel

Snelle verzending

Overzichtelijke website concurrerende prijzen Snelle verzending

Slechte info.

Als ik iets wil bestellen en ik zie staan: voor 2200 uur besteld is morgen geleverd dan ga ik er niet van uit als ik dan met bestellen verder ga dat er dan ergens staat dat de levertijd 5 weken is. Is misleidend. Is inmiddels nog binnen 2 weken geleverd.

De volgende dag geleverd en gekregen wat ik had besteld. Erg tevreden over de producten. De factuur ging wel naar het verkeerde mailadres maar dat zal aan mij hebben gelegen.

Dhl

Ga aub niet verder met dhl Wat een waardeloze transporteur heb al regelmatig klachten over ze maar de klacht bij dhl neerleggen kan niet dat hebben ze dicht getimmerd Wat gebeurt Mijn pakje komt eraan we zijn thuis maar niet aanbellen en nu ligt aan de andere kant van de stad Dat was niet de eerste keer Ook een keer bijna slaande ruzie met een bezorger die vertikte om naar boven te gaan terwijl wij als vve geen pakketjes in de hal willen ivm criminaliteit

Werkt top.

Stofzuiger op bosch hamer machine werk top. Had ik zelf niet verwacht.

Altijd goed geholpen. Gewoon fijn bedrijf

Ook als het niks opleverd in de kas ben ik hier altijd goed geholpen.

Snel en goed geleverd

Snel en goed geleverd, prijs was ook goed

Zevenheuvelenweg 25

5048 AN Tilburg

Over Gereedschapcentrum.nl

Gereedschapcentrum is dé online specialist voor iedereen die van aanpakken weet. Wat in 2007 begon op een zolderkamer met de verkoop van gereedschap via Marktplaats, is nu uitgegroeid tot de toonaangevende online aanbieder van gereedschap in de Benelux. Met een magazijn van meer dan 10.000 m2 en een assortiment dat bestaat uit duizenden producten van topmerken, ben je bij ons aan het juiste adres voor al je gereedschapsbehoeften – van schroefmachines tot grasmaaiers en van zaagbladen tot complete gereedschapskisten. Onze website is ontworpen met jouw gemak in gedachten. Dankzij handige functies zoals bundelkortingen, duidelijke productinformatie en snelle levering bespaar je tijd en geld. Onze winkel is altijd open, dus je kunt op elk moment terecht voor jouw gereedschap. Bestel je vandaag, dan wordt jouw bestelling vaak de volgende dag al geleverd. Of je nu in onze showroom langskomt voor advies of online bestelt, we helpen je graag verder. Wat je project ook is, wij staan voor je klaar om samen beter te maken. Natuurlijk kan er altijd iets misgaan. Heb je een probleem met je bestelling of een vraag over een product? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice via 013-8894444. We helpen je graag verder!