Competitieve prijs, de volgende dag geleverd

Zie titel. Top voor elkaar.

Lekker snelle levering en goede prijs

Heb hier makita snelspanklemmen voor mijn invalzaag gekocht. Wat rond gekeken op google en gereedschapscentrum had een goede prijs en op voorraad. De volgende dag had ik het al in huis, dus top geleverd. Product was verder goed ingepakt ook. Ik zal hier zeker weer bestellen.

Supersnelle levering

Zondag besteld, maandagochtend in huis. Dacht dat ze niet bezorgden op maandag.

Leveringen prima maar klantenservice zeer matig

Snelle leveringen, doorgaans binnen 1 dag. Goed verpakt. De klantenservice is echter beneden peil : telefonisch niet bereikbaar tijdens kantooruren en op terugbelverzoeken wordt niet gereageerd. Ook op de chat wordt meermaals niet gereageerd, hoewel men zelf aangeeft binnen 2 uur met een reactie te komen.

Onbereikbaar

2 artikelen besteld, waarvan er 1 juist is geleverd en 1 fout. We hebben al meerdere malen en op meerdere dagen geprobeerd de klantenservice te bereiken. (Ook per mail, en ook telefoonnummer achtergelaten om teruggebeld te worden) maar ze zijn onbereikbaar!

Goed prijs en echt snel gelevered

Er zijn veel toolsites, maar dit is de enige die echt de volgende dag levert zoals beloofd. En de prijzen zijn goed, dus waarom niet? Zeer tevreden klant

snelle verzend

Snelle verzend , goed verpakt , goede produkten

super eenvoudig bestellen, goede service en gereedschap.

Zeer goede prijs/kwaliteit verhouding, professioneel gereedschap. De bestelling is eenvoudig waarbij de keuze groot is, de producten worden razendsnel geleverd.

Snelle levering, goede prijs

Had het gereedschap in de avond besteld en kon het de volgende dag al om 12:30 ophalen bij het postkantoor bij mij om de hoek.

Niet alles geleverd, toch een voledige betaling eisen via klarna

Het zijn oplichters en heb er bewijs van. Ben er nu al maanden mee aan het klooien maar ze willen niet toegeven ondanks overduidelijk bewijs en rechtsbijstand die is ingeschakeld en ook zeker weet dat dat wat hun hier flikken echt niet kan. Gereedschapcentrum voeld zich veilig met hun oplichting verscholen achter klarna die hier nog aan meewerkt ook.

Fijne dozen boren

Heb ze gekocht om toch in beton droog te boren. Als je af en toe de boor op ruwt dan gaat het prima Nat is altijd beter en snellen maar soms kan dat niet

jullie lossen problemen in no time op geweldig

Mijn Metabo onderstel was niet kompleet,.het onderstel in de showroom afgegeven en een paar uur later kon ik een nieuw en al gemonteerd onderstel ophalen,probleem was zo snel opgelost grandioos

Alles zoals je verwacht.

Niets aan toe te voegen

nog steeds niets ontvangen

slecht

Gewoon slecht

Defect product gekregen. Aan de telefoon belooft iemand om direct een nieuwe op te sturen. Bel je een uur later dat je nog geen mail hebt. Wat de een belooft kan helemaal niet. De retour afdeling moet eerst een beslissing nemen.

Snelle levering en goed verpakt.

Zoek- en bestelproces duidelijk en snelle levering. Gereedschap wordt netjes verpakt geleverd. Haakse Makita slijper met extra doorslijpschijf besteld. Voor een leek zoals ik kan je beter direct op YouTube kijken voor het installeren en verwisselen schijven en beschermkap dat is duidelijker dan via de handleiding.

Schoenen vallen klein

Maat 44 valt klein dus heb ik maar 45 besteld en maat 44 retour terug gestuurd. Ik vindt het wel teleurstellend dat ik het retour pakket bezorging van DHL zelf moet betalen.

Wat ik besteld heb was niet de juiste maar kon dit niet aangeven bij de retour pagina. Ook jammer is dat je de verzendkosten zelf moet betalen.

Jammer dat je voor de accessoires naar de concurrentie wordt gestuurd

Levering (Makita schaaf) keurig de volgende dag ontvangen. Maar jammer dat de klantenservice na een informatie aanvraag eerst beweert dat stofafzuiging niet mogelijk is. Als je dan aangeeft dat Makita daar gewoon een koppelstukje voor levert, geeft hij aan dat het gereedschapcentrum dat niet verkoopt. Dus dat moet je maar ergens anders bestellen. Die hebben het wel. Beetje jammer...

Slechte aftersales

Bestelling gedaan via de website. Aangegeven spullen te laten leveren in de avond. DHL kan het adres niet vinden al 3 avonden op rij niet. Dan maar aangeven bij gereedschapscentrum dat het naar een pick-up point moet maar dit word niet gecommuniceerd naar DHL. DHL verwijst mij weer terug naar de webshop en de webshop roept weer dat ik dat via DHL moet regelen. Van het kastje naar de muur en ik m’n spullen niet in huis. Waardeloze klantenservice

Pakketje nooit ontvangen en ze reageren niet

Pakket nooit ontvangen en je kan alleen via een contact formulier in contact komen met als resultaat dat ik niks hoor van ze! Kansloze klantenservice.

Echt super snel

Binnen een uur na het bestellen kreeg ik al een mail met track and trace. Mijn bestelde producten waren dan ook perfect verpakt de volgende dag in huis. Top!!!

Goede producten, op tijd geleverd, wel iets verkeert opgestuurd.

Alles goed gegaan, behalve 1 product verkeert geleverd, kan gebeuren, na tel. Kontakt snel opgelost en goede produkt volgende dag binnen

Goede en snelle levering, product voldoet goed.

Goede en snelle levering.

Maandag besteld donderdag nog niet binnen

Zeer slechte levering! Maandag middag besteld donderdag nog niet binnen terwijl ze zeggen op de site voor 22.00 besteld dag erna binnen laat het dan woensdag worden maar dan moet ie er echt zijn !!! Heb nog een mail gedaan en ze hebben donderdag pas gereageerd met de smoes dat ze geen goed adres hebben terwijl op de rekening duidelijk mijn adres staat ! Zeer slecht geregeld maar datt gebeurt vaker met dhl en gereedschap centrum.

Zevenheuvelenweg 25

5048 AN Tilburg

Over Gereedschapcentrum.nl

Gereedschapcentrum is dé online specialist voor iedereen die van aanpakken weet. Wat in 2007 begon op een zolderkamer met de verkoop van gereedschap via Marktplaats, is nu uitgegroeid tot de toonaangevende online aanbieder van gereedschap in de Benelux. Met een magazijn van meer dan 10.000 m2 en een assortiment dat bestaat uit duizenden producten van topmerken, ben je bij ons aan het juiste adres voor al je gereedschapsbehoeften – van schroefmachines tot grasmaaiers en van zaagbladen tot complete gereedschapskisten. Onze website is ontworpen met jouw gemak in gedachten. Dankzij handige functies zoals bundelkortingen, duidelijke productinformatie en snelle levering bespaar je tijd en geld. Onze winkel is altijd open, dus je kunt op elk moment terecht voor jouw gereedschap. Bestel je vandaag, dan wordt jouw bestelling vaak de volgende dag al geleverd. Of je nu in onze showroom langskomt voor advies of online bestelt, we helpen je graag verder. Wat je project ook is, wij staan voor je klaar om samen beter te maken. Natuurlijk kan er altijd iets misgaan. Heb je een probleem met je bestelling of een vraag over een product? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice via 013-8894444. We helpen je graag verder!