Makita altijd goed en betrouwbaar

Prima apparaat.

Verpakking?

Koevoet besteld en snel geleverd. Dat is mooi. Verpakking is echter een veel te grote doos vol met plastic luchtzakken. Kan dat echt niet anders?

Snelle levering!

Artikelen werden netjes en snel geleverd!

Snelle verzending

Snel en goedkoop, goede qualiteit.

Toppie

Prima assortiment en scherpe prijzen

Uitstekende website, aankoop en bezorging

Reeds meerdere keren gereedschap besteld bij deze online webshop. Ben erg tevreden over de eenvoudige indeling van de website. De aangeboden suggesties als het gaat om accessories. Het bestelde gereedschap voldoet aan alle verwachting. Bezorging ging snel en het pakket werd netjes afgeleverd door Post-NL. Compliment!

Prima prijs en snelle levering

Ik heb een metabo werkbank besteld. De levering was snel en de prijs was goed. Ook eerder goede ervaring met gereedschapcentrum.nl.

Haakse schroefboormachine met extra lage kop is top

Kwam na lang zoeken op deze haakse schroefboormachine van Makita. Door niet te kiezen voor de snelspankop is de hoogte ca 2 cm lager.

Goede badkamer kachel

Goede service, prima showroom

Fijn dat de mogelijkheid er is om af te halen. Veel voorraad en goed assortiment

Heel snelle levering,

Na overleg door mij gemaakte fout de resterende levering praktisch opgelost. Vriendelijk te woord gestaan. Groet Arie Schreuders.

Zo snel kan het geregeld zijn

Snel en optijd met messcherpe prijs geleverd

Makkelijk en snel

Ruim assortiment!!!

Ondanks de ijzel een zeer snelle levering.

Ruim assortiment en snelle levering.

Prima product, zeer snel geleverd.

Prima product, zeer snel geleverd.

Top ervaring

Snelle levering, prima communicatie en goede producten. Echt aanrader

Top snel geleverd

Super service en snel geleverd

Uitstekend!

Het gereedschap is netjes geleverd, alles was apart ingepakt en is onbeschadigd binnen gekomen. Super blij met het gereedschap!

Snelle levering , als altijd.

Super snelle bezorging

Super snelle bezorging

Te veel spam

Zo ****ing veel spam in je mailbox als je hier besteld

Snelle levering en nog goedkoper dan meerdere andere leveranciers topper

Snel, betrouwbaar, hoge kwaliteit.

Snel, betrouwbaar, hoge kwaliteit.

snel

en goed

Ik heb deze producten nooit gekocht

Deze bestelling is op mijn account gedaan en met een vreemd onbekend creditcard betaald en blijkbaar opgehaald. Ik heb hier melding van gemaakt, maar blijkbaar vinden jullie het niet belangrijk. Mijn geld is het niet.

Zevenheuvelenweg 25

5048 AN Tilburg

Over Gereedschapcentrum.nl

Gereedschapcentrum is dé online specialist voor iedereen die van aanpakken weet. Wat in 2007 begon op een zolderkamer met de verkoop van gereedschap via Marktplaats, is nu uitgegroeid tot de toonaangevende online aanbieder van gereedschap in de Benelux. Met een magazijn van meer dan 10.000 m2 en een assortiment dat bestaat uit duizenden producten van topmerken, ben je bij ons aan het juiste adres voor al je gereedschapsbehoeften – van schroefmachines tot grasmaaiers en van zaagbladen tot complete gereedschapskisten. Onze website is ontworpen met jouw gemak in gedachten. Dankzij handige functies zoals bundelkortingen, duidelijke productinformatie en snelle levering bespaar je tijd en geld. Onze winkel is altijd open, dus je kunt op elk moment terecht voor jouw gereedschap. Bestel je vandaag, dan wordt jouw bestelling vaak de volgende dag al geleverd. Of je nu in onze showroom langskomt voor advies of online bestelt, we helpen je graag verder. Wat je project ook is, wij staan voor je klaar om samen beter te maken. Natuurlijk kan er altijd iets misgaan. Heb je een probleem met je bestelling of een vraag over een product? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice via 013-8894444. We helpen je graag verder!