Snel geleverd vanuit voorraad.

Moeilijk te vinden zaagblad waardoor prijsvergelijkingen moeilijk zijn

Snel geleverd..goede webshop

• Hoe beoordeel je het product

Prima communicatie, snel geleverd wat ik besteld had.

Snelle levering en precies wat ik besteld had.

Snelle bezorging maar apparaat was 5 jaar geleden geproduceerd

Nieuwe Makita haakse sluiten gekocht in november 2025. De machine is geproduceerd in juni 2020. Apparaat is helemaal in orde maar toch vreemd 5 jaar oud bij levering.

• Hoe beoordeel je het product

Super mooie accuset van de Walt. Vandaag besteld morgen in huis.

• Hoe beoordeel je het product

Weergaloos kloppende service, ik kan niet anders zeggen!

Gemakkelijk besteld in de webshop, snelle levering en keurig op de toegezegde levertijd, goed verpakt en de factuur tbc garantie en registratie keurig over de mail.

Voordelig en op tijd

Het product was keurig verpakt en werd zeer vlot geleverd. In vergelijking tot andere webshops ook nog eens een heel goede prijs. Ik ben er blij mee.

• Hoe beoordeel je het product

Bestelling compleet en op de afgesproken dag in een zeer goed verpakte doos ontvangen!

Slecht, geen levering

DHL zegt bezorgd bij bij brede Vogelstraat 11. Hier is pakket niet aanwezig. Jou chat zegt wachten tot donderdag met bellen. Dat doe ik; maar de ervaring tot nu toe is slecht.

• Hoe beoordeel je het product

Great shop !! very nice people!

Nice shop

Altijd goed snelle levering

• Hoe beoordeel je het product

Goed en snel geleverd en een goed product

Heel tevreden

Ben zeer tevreden

Ben zeer tevreden

Zeer tevreden over de SDS-plus Snelspanboorkop

Zeer goede SDS-plus Snelspanboorkop. De prijs is ook altijd wel in orde bij Gereedschapcentrum.nl en de bezorging netjes geregeld. Al met al zeer tevreden!

Duidelijke info

Goed en snel

Oké,snelle levering

Snelle levering , verder nog geen ervaring over service.

• Hoe beoordeel je het product

prima kwaliteit en snelle levering

Makita boormachine is van prima kwaliteit. Hoog koppel. En snelle levering

snelle levering!

eerder een schaaf/vandikte bank besteld. vervolgens stofafzuiging. Nu een klopboormachine. alle keren snelle en correcte levering. zeer tevreden dus.

• Hoe beoordeel je het product

Fijn bedrijf voor gereedschappen en bouwaccessoires

Het gereedschapscentrum heeft fijne medewerkers, die heel klantgericht helpen. Als het gereedschapscentrum het niet heeft…… dan hebben ze het nergens. En met goed advies op al je vragen. Dus voor mij 5 sterren!

• Hoe beoordeel je het product

Snel en op de beloofde tijd

Zie de titel

Altijd goed

Ik kom al jaren bij het gereedschapcentrum en heb er al veel gekocht. De goedkoopste en met een goede service.

• Hoe beoordeel je het product

Snelle service en een top prijs

Ik zou het aanbevelen aan iedereen!

• Hoe beoordeel je het product

Ervaring is een snelle levering van het product

• Hoe beoordeel je het product N.v.t.

Fijne website

Producten bijna altijd op voorraad snelle verzending uitstekende track and trace

eerst fout ,later goed

eerste bestelling helemaal verkeerd,ik kreeg op onverklaarbare wijze batterijen ipv boormachine,ik weet haast heel zeker dat ik die niet heb aangeklkt, website deed ook raar, waar ik mijn naam invullen moest stond steeds een naam van een ander bedrijf ,heb dit gemeld bij klantenservice ( Melanie) batterijen geretourneerd heb daarna boormachine besteld en zojuist gekregen ,retourkosten armer .Afijn nu wel alles zo als ik het voor ogen had. gr Willem Goos

• Hoe beoordeel je het product N.v.t.

Zevenheuvelenweg 25

5048 AN Tilburg

Over Gereedschapcentrum.nl

Gereedschapcentrum is dé online specialist voor iedereen die van aanpakken weet. Wat in 2007 begon op een zolderkamer met de verkoop van gereedschap via Marktplaats, is nu uitgegroeid tot de toonaangevende online aanbieder van gereedschap in de Benelux. Met een magazijn van meer dan 10.000 m2 en een assortiment dat bestaat uit duizenden producten van topmerken, ben je bij ons aan het juiste adres voor al je gereedschapsbehoeften – van schroefmachines tot grasmaaiers en van zaagbladen tot complete gereedschapskisten. Onze website is ontworpen met jouw gemak in gedachten. Dankzij handige functies zoals bundelkortingen, duidelijke productinformatie en snelle levering bespaar je tijd en geld. Onze winkel is altijd open, dus je kunt op elk moment terecht voor jouw gereedschap. Bestel je vandaag, dan wordt jouw bestelling vaak de volgende dag al geleverd. Of je nu in onze showroom langskomt voor advies of online bestelt, we helpen je graag verder. Wat je project ook is, wij staan voor je klaar om samen beter te maken. Natuurlijk kan er altijd iets misgaan. Heb je een probleem met je bestelling of een vraag over een product? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice via 013-8894444. We helpen je graag verder!