Verwacht niet de service van een fysieke winkel

Ik bestelde een tacker, met tegelijkertijd enkele brads, Omdat ik wilde weten of alles op voorraad was heb ik een chat geopend. De chat medewerker verklaarde dat alles op voorraad was. Zelf had ik niet heel goed gekeken of de brads bij de betreffende tacker hoorden, achteraf bleken die brads niet te passen. Bij het selecteren van de betreffende tacker komt op de webpagina ook geen duidelijke link met bijpassende brads, dus je moet helemaal zelf op zoek, een fout is dan blijkbaar snel gemaakt als je (nog) geen verstand hebt van je aangekochte gereedschap. Ik heb 100% antwoord gekregen op de vraag of alles op voorraad was. Ik heb 0,0 meedenkend antwoord gehad over de niet gestelde vraag of de brads en tacker in combinatie met elkaar zouden werken. Eigen schuld? Jazeker. Beetje meedenken door de chatmedewerker? Zeker niet. In een fysieke winkel wordt er waarschijnlijk wel goed meegedacht. Dus verzeker jezelf van je eigen kennis.

Alleen het invullen van het retourformulier was lastig omdat onze reden van terugsturen er niet bij stond en dan loop je vast in het formulier. Prima geholpen na telefonisch overleg! Top

Snelle levering, jammer niet alle accessoires

Jammer dat tijdens het bestellen. Jet alle accessoires getoond worden en we dachten dat jullie een onderdeel niet verkochten. Dus nu opnieuw bestellen en dus weer verzendkosten. Verder top site, goede prijzen en snelle levering!!

Top product en goede snelle service

Top product, als zzp’er in het verleden ook al eens een Rubi quake (soortgelijk) apparaat in het bezit gehad, werkt naar behoren doet goed zijn werk! Erg tevreden!

Kruiwagen besteld zoals op foto, maar helaas is geleverd product niet hetzelfde als op foto.het wiel op foto is van metaal, maar kruiwagen werd geleverd met kunststof wiel. Heb product wel geaccepteerd omdat kunststof wiel ook gelagerd was, zoals metalen wiel. Verder prima product en loopt erg ligt.

Prima volgens afspraak geleverd

Alles correct uitgevoerd, volgens schema en levering.

Keurig alles correct geleverd zoals het hoort

Precies volgens afspraak

Zoals op de site voor 22 uur besteld andere dag geleverd dat staat op heel veel site tot je het besteld en dan klopt daar niks van bij jullie klopt dat wel groot pluspunt

Levertijd erg erg lang

Apparaat besteld. Maar uiteindelijk niet op voorraad heeft 2 maanden geduurd. Maar ben blij dat ie er is

perfect bosch zaagblad snel geleverd

Spullen werden op tijd geleverd zonder beschadiging. Kwaliteit van de service is prima.

Super snelle levering

Mooie aanbiedingen

Snel & Goed

Goed product, snel geleverd.

Top bedrijf

Top bedrijf

Super fijne zaak, snelle levering, scherpe prijzen en royaal assortiment

Super fijne winkel dit! Fijne webshop met goeie prijze, snelle levering. Netjes verpakt. Niet te klagen, kom hier regelmatig weer terug voor de nodige tools en sustainers

Als het op voorraad is krijg je het zeer snel binnen

Zeer fijn stuk gereedschap

Zeer fijn stuk gereedschap, snel geleverd en voor een prima bedrag.

Levering niet zoals verwacht

Op de website staat voor 22u besteld morgen in huis. Ook staat er binnen 4 werkdagen bezorgd. Uiteindelijk na 7 werkdagen het product ontvangen.

Goed geholpen en service

duidelijke site, snelle levering

Zoals altijd weer snel geleverd en nette prijs

Apparatuur goed, levering en communicatie waardeloos

Schuurmachine perfect, gekozen voor avondlevering extra voor moeten betalen maar het komt gewoon de dag erna. Een mail naar de klantenservice met de vraag waarom ik extra betaald hebt wordt niet eens beantwoord. Jammer.

Snelle levering uitstekende kwaliteit

Nvt

Uitstekende prijs en snelle levering

Zie boven

Goede prijs en snelle bezorging

Snelle bezorging

Snel geleverd en met Milwaukee altijd goed!

Makkelijk te bestellen, snelle levering en natuurlijk altijd prijs technisch de goedkoopste! Met Milwaukee kun je nooit verkeerd doen.

Zevenheuvelenweg 25

5048 AN Tilburg

Over Gereedschapcentrum.nl

Gereedschapcentrum is dé online specialist voor gereedschap. Wat begon op een zolderkamer groeide uit tot marktleider in de Benelux. Met een modern magazijn van 15.000 m² in Tilburg en meer dan 92% van alle producten gewoon op voorraad, versturen we dagelijks duizenden bestellingen. Bij Gereedschapcentrum vind je een groot assortiment, van schroefmachines en zaagbladen tot grasmaaiers en complete gereedschapskisten, met honderden topmerken, eerlijke prijzen en de service die je van een specialist mag verwachten. Of je nu professional bent of doe-het-zelver: jouw klus kan áltijd door. Onze webshop is gebouwd op gemak en snelheid, met duidelijke productinformatie, slimme bundelkortingen en levering vaak al de volgende dag. Zo bespaar je tijd én geld. Bij alles wat we doen draait het om één ding: Beter maken. Wat je project ook is, wij denken met je mee. Heb je een probleem met je bestelling of een vraag over een product? Neem gerust contact op via 013-889 44 44. We helpen je graag verder.