Helemaal geweldig de service die jullie bieden

Het bestellen ging heel simpel en de levering binnen 24 uur. Echt heel blij mee

goed en snel

goed en snel

Prijs was ook goed.

• Hoe beoordeel je het product

Product in open verpakking geleverd, klantenservice reageert niet.

Ik heb bij Gereedschapscentrum.nl een Makita slagmoersleutel besteld, waarbij ik ervan uitging een nieuw product te ontvangen. Het product werd echter geleverd in een open doos, zonder zegels, folie of andere verpakkingselementen die ik normaal gesproken bij nieuwe Makita-producten verwacht. Naar aanleiding hiervan heb ik de klantenservice benaderd met de vraag of het hier daadwerkelijk om een nieuw product ging. Ik ontving wel een automatische ontvangstbevestiging, maar tot op heden geen inhoudelijke reactie. Dit zorgt bij mij voor twijfel en een ongemakkelijk gevoel, omdat ik betaal voor een nieuw product en geen duidelijkheid krijg over de staat ervan. Terugsturen vind ik in dit geval ook geen ideale oplossing, mede omdat de retourkosten voor eigen rekening zijn en ik het gereedschap nodig heb. Ik had in deze situatie meer transparantie en een tijdige reactie van de klantenservice verwacht.

• Hoe beoordeel je het product N.v.t.

Overzichtelijke website, goede prijs, snelle levering

Overzichtelijke website met goede keuzefilters, concurrerende prijzen en snelle levering.

Snel en conform afspraak

voordelig en snel

heb een boormachine besteld , was een voordelige prijs en snel de volgende dag in huis,

• Hoe beoordeel je het product

Goed verpakt en netjes via PostNL bezorgd bij een PostNL ophaalpunt.

• Hoe beoordeel je het product

super snelle bezorging!! ( en natuurlijk het juiste product :-)

nette en overzichtelijke site, eenvoudig te bestellen en super snelle bezorging! Ik ben fan en kom zeker hier terug.

Super snelle levering!!!

Zondag een bestelling gedaan en maandag al af te halen bij een post nl service punt. Kon niet beter! Keurige levering via gereedschapcenteum.nl

Alles klopt gewoon

Ben zeer tevreden over de snelheid van de levering.

Netjes en snel geleverd

Goede website duidelijk en goede kwaliteit

• Hoe beoordeel je het product

S'avonds om 9 uur besteld, daags erna ontvangen. Vind ik absurd snel. En voor een concurrerende prijs. Top

• Hoe beoordeel je het product

Goed apparaat en snelle levering

Zondag besteld en maandag al in huis.

Zeer snelle levering

Zaterdag middag besteld maandag ochtend in huis

• Hoe beoordeel je het product

Zeer goede en snelle service

Nette prijs zeer snelle levering goede kwaliteit

Retour product geleverd gekregen

Gebeld met bedrijf omdat we een retourproduct hebben ontvangen. Deze zat niet goed verpakt (lees los in doos) ik moest een formulier invullen. Geen reactie. Nogmaals gevraagd om reactie. Helaas tot op heden geen reactie.

Geen ervaring

Ik ben ontzettend teleurgesteld. Ik wacht op een verklaring.

• Hoe beoordeel je het product

zeer goede uitleg en service

personeel zeer vakkundig en vriendelijk

waardeloze klantenservice

ik hebeen boorhamer besteld van ruim 400 euro , na ontvangst bleek er een veel grotere opbergbox bij te zitten en geen koffer zoals het bij de advertentie online stond , verzoek ingediend om de box te ruilen tegen een koffer , een hele week lang elke dag telefonisch en mailcontact gehad , uiteindelijk de toezegging gehad dat ik de box om kon komen ruilen , toen ik op de vestiging Tilburg aankwam om te ruilen , kreeg ik te horen dat deze box bij de boorhamer hoorde en dat ze geen losse boxen hadden en ook niet verkochten , heel de week aan het lijntje gehouden , ik dacht ik zoek zelf wel een koffer en tot mijn verbazing zag ik op internet dat ze ook gewoon te koop zijn bij gereedschapcentrum , waardeloze service , ik koop hier nooit niets meer

• Hoe beoordeel je het product

Zelfs bij een verlate levering wordt je keurig op de hoogte gehouden!

Zeer snelle levering

Goed product

Goede service,snelle levering

Dit bedrijf levert kwaliteit en heeft een snelle levering.

Zeer snel verzonden

Netjes snel verzonden

• Hoe beoordeel je het product

Hele goede en snelle service

In 1 word perfect

Zevenheuvelenweg 25

5048 AN Tilburg

Over Gereedschapcentrum.nl

Gereedschapcentrum is dé online specialist voor iedereen die van aanpakken weet. Wat in 2007 begon op een zolderkamer met de verkoop van gereedschap via Marktplaats, is nu uitgegroeid tot de toonaangevende online aanbieder van gereedschap in de Benelux. Met een magazijn van meer dan 10.000 m2 en een assortiment dat bestaat uit duizenden producten van topmerken, ben je bij ons aan het juiste adres voor al je gereedschapsbehoeften – van schroefmachines tot grasmaaiers en van zaagbladen tot complete gereedschapskisten. Onze website is ontworpen met jouw gemak in gedachten. Dankzij handige functies zoals bundelkortingen, duidelijke productinformatie en snelle levering bespaar je tijd en geld. Onze winkel is altijd open, dus je kunt op elk moment terecht voor jouw gereedschap. Bestel je vandaag, dan wordt jouw bestelling vaak de volgende dag al geleverd. Of je nu in onze showroom langskomt voor advies of online bestelt, we helpen je graag verder. Wat je project ook is, wij staan voor je klaar om samen beter te maken. Natuurlijk kan er altijd iets misgaan. Heb je een probleem met je bestelling of een vraag over een product? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice via 013-8894444. We helpen je graag verder!