Bestelling nog niet ontvangen!

Jullie zullen je best gedaan hebben, maar wellicht zit het probleem bij de vervoerder. Ik zou product donderdag in huis hebben. Ik had het nodig voor een klus in het weekend. Helaas kon dit niet doorgaan. Nogmaals, zal vast niet aan jullie liggen, maar ik zal niet snel meer bij jullie bestellen.

Alles goed

Alles gegaan zoals afgesproken

toppie

op tijd geleverd

Snelle levering en prima product voor een goede prijs

corect en zeer snel.

zeer te vrede over de bestelling en de bezorging van de heggenschaar dat kan ik zeker aanbevelen .

Snelle service en scherpe prijzen

Super overzichtelijke website en netjes geregeld met PostNL.

Gegaan zoals het behoort te gaan

Alles netjes en correct volgens afspraak

Snelle en correcte levering

Als bovenstaand

Goede levering.

Hoi

The Best

Geachte heer/mevrouw

Dit pakket is nooit bij mij afgeleverd. Ik heb een aflever adres opgegeven bij een post.nl punt. Nu zie ik dat het pakket is afgeleverd bij mijn oude woon adres. Hier heb ik nooit om gevraagd.

Via de webshop van Gereedschapcentrum makkelijk en eenvoudig een onderdeel voor mijn schuurmachine kunnen bestellen. Levering binnen twee dagen, dat vind ik nog eens service.

perfect

Makkelijk zoeken. Alleen werd na de bestelling pas bekend dat het 6 weken zou duren.

Zeer vlot, scherpe prijs

Snelle service, uitstekende prijs

Goed bereikbaar en verstand van zaken

Deskundige hulp bij aanschaf schroef/boormachine

Uitstekende service!

Deze week besteld en binnen paar dagen in huis. Aan de telefoon staan ze je vriendelijk te woord.

Goede producten veel op voorraad in de avond besteld en in de morgen er na geleverd om 10 uur super

Precies zoals is vermeld. Ook een goede prijs tenopzichte van andere. Top.

Precies zoals is vermeld. Ook een goede prijs tenopzichte van andere. Top.

Overzichtelijk, kwaliteit en snelle levering

Fijne webwinkel, alles overzichtelijk te bekijken. Kwaliteitsproducten en snelle levering. Gewoon goed dus.

Net in bezit en nog niet gebruikt

Moet nog ervaring opdoen,maar op het oog is het een robuust en betrouwbaar apparaat

Supersnel en goed

Voor ons werk had ik een boorhamer nodig, met een paar drukken op de knop was dit via de website zo geregeld. De volgende dag in huis

“Morgen in huis” duurde twee maanden

Een onderdeel voor een schuurmachine bestel je omdat je niet verder kunt klussen. Vandaag besteld morgen in huis, zegt de website. Na betaling komt de echte koopman tevoorschijn en staat er plots leveringduur twee maanden. Zo kan ik ook een winkel beginnen: pas in China iets bestellen als de klant al heeft betaald.

Veel slecht !!!

Noit bestellen!!! Noit !!! Slecht customer service !!! Echt echt slecht !!!!!

Helemaal blij met mijn Makita - DLM432PT2 grasmaaier, geweldig ding! Enige opmerking: ik had niet door dat er geen accu’s bijzaten, als dat er duidelijk bij vermeld was had ik die ook er bij besteld, heb ze nu veel te duur in de Karwei moeten halen. Verder uitstekende site!

Zevenheuvelenweg 25

5048 AN Tilburg

Over Gereedschapcentrum.nl

Gereedschapcentrum is dé online specialist voor iedereen die van aanpakken weet. Wat in 2007 begon op een zolderkamer met de verkoop van gereedschap via Marktplaats, is nu uitgegroeid tot de toonaangevende online aanbieder van gereedschap in de Benelux. Met een magazijn van meer dan 10.000 m2 en een assortiment dat bestaat uit duizenden producten van topmerken, ben je bij ons aan het juiste adres voor al je gereedschapsbehoeften – van schroefmachines tot grasmaaiers en van zaagbladen tot complete gereedschapskisten. Onze website is ontworpen met jouw gemak in gedachten. Dankzij handige functies zoals bundelkortingen, duidelijke productinformatie en snelle levering bespaar je tijd en geld. Onze winkel is altijd open, dus je kunt op elk moment terecht voor jouw gereedschap. Bestel je vandaag, dan wordt jouw bestelling vaak de volgende dag al geleverd. Of je nu in onze showroom langskomt voor advies of online bestelt, we helpen je graag verder. Wat je project ook is, wij staan voor je klaar om samen beter te maken. Natuurlijk kan er altijd iets misgaan. Heb je een probleem met je bestelling of een vraag over een product? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice via 013-8894444. We helpen je graag verder!